Şimdi Ara

Logitech G25 aldım,uyumlu oyun önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda G25 aldım, fakat oyunlar konusunda pek bi bilgim yok,şimdi bende 42 ful hd tv,ps3,g25 var, bu 3'ünü kullanarak en çok zevk alacağım oyunlar nelerdir? Özellikle 1080p araba yarışı önerisi bekliyorum,dediğim gibi ps3'ü de yeni aldım pek oyunlar hakkında bilgim yok.Oyunun çözünürlüğü benim için çok önemli,çünkü az oyun alıcam kaliteli olmasını istiyorum.Tavsiye ettiğiniz oyunları çözünürlüğüyle birlikte yazarsanız,benim için tercih etmek de o kadar kolay olur,yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle forumda kullanan arkadaşlar var,onların desteğini bekliyorum..

• 42 ful hd tv,ps3,g25 bu üçü bir arada oldumu tadından yenmez birde z5500 lazım sana muhteşem olur. 1080p araba yarışı önerisi şu anda bilgidim yok ama GT5 1080p olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 30 Aralık 2009; 11:02:57 >
  • videolarını izledigim kadarıyla midnight club la cok güzel. g25 le iyi oynanıyor. free roam var şehirde dolaşabiliyorsun sanırım. complate edition bulabilirsen almanı tavsiye ederim. bende de g25 var alacagım ilk oyun bu.

pcde test drive unlimited tam uyumluydu. debriyajdan çekince vitesdeyse araba stop ediyordu. ps3 de varmı bilmiyorum. +vites 1 2 3 4 5 6 R şeklinde kullanabiliyorduk. free roam şeklinde en iyisi oydu. bi de live for speed var.

nfslerden uzak dur hocam :D en azından bence. ben hiç sevmedim.

youtbe başvur midnight konusunda :)
  • g25 alan adam hangı oyunla oynayacagını bılır bence
  • Genel olarak söylenen oyunlar,Dirt 2 ,GT5P,Midnight,Test Drive unlitimed,grid bnm şu anda 2 tane oyuna verecek param var, GT5 çıkana kadar ,GT5'i bana biraz unutturacak oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.Yarış sevdalısı,hırslı biri değilim :),benim için birinci planda,görsel şölen(1080p), ses ,yani doğallık önemli,nfs serilerini bu yüzden pek sevmiyorum.Bu kriterlere uyan ve ya en yakın oyun midnight la galiba free roam olayı tam bana göre midnight'a böyle bir soğuk bakıodum isim olarak,bende iyi bi imajı yoktu ama,bu kadar tavsiye edildiğine göre kaliteli bir oyun onu listeye ekliyorum.yine tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar,özellikle benimle aynı donanımda kullananlar tecrübelidir,onların yardımlarını bekliyorum.(G25'i ps3'te ve full hd plazmalarda oynayan forum insanları duyun sesimi :D,ordasınız biliyorum) Ses sistemi mevzundada 1000 wat'lık bi ses sistemim var samsung,optik çıkışla bağlicam ps3'e ama önce bi oyun almam lzm..

• quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

g25 alan adam hangı oyunla oynayacagını bılır bence

Aynen öyle GT5
  • Bende yeni G25 aldım. Ne kadar yarış oyunu varsa deniyorum. Sanada öneririm

http://forum.donanimhaber.com/m_36558836/tm.htm

(Bu başlıkta oyun önerisinde bulunmuştu arkadaşlar. Bakabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 30 Aralık 2009; 20:47:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında forumda çok kişiye aldırttım midnight club ı. Gece sokak yarışları yapıyoduk hep. Bir sürüde video çektim örnek 1-2 tane verim burdan sayfamada girip diğer video larımı izleyebilirsin play a bastıktan sonra sağ alttan HQ ye basmanı öneririm. G25 ile oynuyorum %100 uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 30 Aralık 2009; 21:21:33 >

• midnightı öneririm,zira istediğin tarz tam bu oluyor.
  • Hayırlı olsun

Diğer arkadaşada önermiştim,DİRT 1i mutlaka edinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Zamanında forumda çok kişiye aldırttım midnight club ı. Gece sokak yarışları yapıyoduk hep. Bir sürüde video çektim örnek 1-2 tane verim burdan sayfamada girip diğer video larımı izleyebilirsin play a bastıktan sonra sağ alttan HQ ye basmanı öneririm. G25 ile oynuyorum %100 uyumlu

hocam wideo'lar mükemmel ötesi aralardan sen gecerken benim içim kalktı

• Direksiyon eskidi ama buna mukabil, hala ve hala bu direksiyonun hakkını verecek bir oyun piyasaya çıkmadı,2.5 senedir ci25 kullanıyorum,ps3'te oynadığım oyunların sayısını unuttum,ve sonuç olarak bence kesinlikle hakkıyla kullanılmadı ci25.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.