Şimdi Ara

Logitech G27 Elektiriksel veya Teknik Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşam teknosa dan Logitech G27 oyun konsolu aldım fakat çok büyük bir problemim var direksiyonu kurdum herşey tamam ets2 oynuyorum bir baktım direksiyon kapanıp açıldı ne olduğuna anlam veremedim ayalar gitti oyundan çıkıp girince tekrar düzeldi ayarlar fakat 5dk sonra aynı şekilde kapanıp açıldı bu şekilde her seferde oyuna çıkıp girmem lazımki düzelsin daha sonra farkına vardımki bizim odadaki klima açılınca g27 kapanıp açılıyor kapanınca gene aynısını yapıyor evdeki diğer klimada aynı şekilde ve açık kaldıklarında g27 10 15dkda bir kapanıp açılıyor driverleri silip kurdum falan ayalarım allak bullak oldu açıkçası pekde emin değilim elektiriksel olduğundan size sormak istedim bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klimadır lazer yazıcılardır bunlar çok fazla ani akım çeker bu nedenlede bu tür cihazların takıldığı hatlarda ani bir akım düşmesi olur bendede aynısını yaşıyodum lazer yazıcım açılıp kapanınca monitör gidip geliyodu ben de sorunu bu cihaların elektirk hattını ayırarak çözdüm klima nın güc kablosunu ayırman lazım ama oda zor en iyisi prizdekini ayır sorunun çözülür gibi geliyo olmadı regilatör kullan saatin arkasına takılıyor piyasada 80 ile 400 tl arasında kaliteye göre değişiyor buda akım düştüğünde yükseltiyor yükseldiğinde alçaltıyor yada pcnin yanıa usp koy piyasada 600w lıklar 70 80 lira
  • Sıkıntı elektirik ise ben onu çözerim ama tam emin olmam lazım 1100 lira para verdim eğer direksiyonda ise değişim sağlıyım yani elektirijten diye düşünüyorum çünkü klimayı açınca gidip geliyo direksşyon kapatınca gene gidip geliyo bı tesadüf olamaz elektirikmi acaba yoksa cihazmı işte bundan tam emin olmalıyım.

• Yardımcı olursanız sevinirim lütfen geri iade yapayımmı yoksa bendemi problem var ?

• Sorun evdeki elektrik tesisatının yetersizliğinden düşüklüğünden kaynaklanıyormuş, çözüldü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Ses Sistemi TAMİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.