Bildirim
LOGITECH G300 Gaming Optik Mouse Kargo dahil 44,84 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlığa fazla rağbet olmamış :)
nette en ucuz 60 liraya buldum en parayla 35 e geliyor
bu tuşlara farklı fonksiyon atanabiliyor mu acaba
oyun oynamayan beni bile düşündürdü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bildirim için teşekkürler, marka logitech ve ürün bu denli kaliteli iken kaçırılmayacak bir fiyat -
İyi fiyat ama X7'yle yarışabilir mi orası muamma. Aynı fiyat aralığı. -
İhtiyaci olan kacirmasin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isok
başlığa fazla rağbet olmamış :)
nette en ucuz 60 liraya buldum en parayla 35 e geliyor
bu tuşlara farklı fonksiyon atanabiliyor mu acaba
oyun oynamayan beni bile düşündürdü
fonksiyondan kastiniz ne bilmiyorum ancak her turlu atama oluyor ornegin dpi degistirme mod degistirme ne biliyim internet explorer acma ctrl+c gibi tus kombinasyonlari vs.
evde 3 tane kaliteli mouse var bunu da alacağım galiba -
ben yapıştırdım bir adet ;) teşekkürler -
Güzel mouse iyi fiyat -
Bu urunde cok sorun var arkadas 3 tane cop atti 2 ayda simdi x7 aldi
X7 kat be kat iyidir logitech iyidir lakin logitechin her urunu iyi degil malesef
İyi yorum yapcak var mi bu arada ona gore alayim bende belki bizim elemanda soru vardir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 17 Aralık 2013; 12:25:46 >
optik oyun faresi olmaz bana göre.
lazerin hassasiyeti gibisi yok. bence lazer ve üstü (darkfield) hariç optik fare falan alınmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: meter90
X7 kat be kat iyidir logitech iyidir lakin logitechin her urunu iyi degil malesef
İyi yorum yapcak var mi bu arada ona gore alayim bende belki bizim elemanda soru vardir?
ürünü tam almak üzereyken bu gördüğüm 4. "sorunlu" mesajı oldu tereddütte kaldım. klavye mouse kulaklık hoperlör gibi tüm ürünlerim logitech ve bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım ve hatta çok memnunum. fakat genel bir üretim hatası var ise ve 3-4 ay sonra çöpe dönecekse hiç almamakta fayda var -
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
lazerin hassasiyeti gibisi yok. bence lazer ve üstü (darkfield) hariç optik fare falan alınmaz.
Çok güzel tespitte bulunmuşsunuz. Bu tarz ürünler bir kere alınıp uzun süreler kullanılıyor. Özellikli olanını almak çok daha mantıklı.
Ek olarak almayı düşünen arkadaş olursa bende sıfır g700s ve darkfield modellerinden mevcut sıfır olarak uygun fiyata. -
fiyatına göre değerlendirme yaparsak alınır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
lazerin hassasiyeti gibisi yok. bence lazer ve üstü (darkfield) hariç optik fare falan alınmaz.
Çok güzel tespitte bulunmuşsunuz. Bu tarz ürünler bir kere alınıp uzun süreler kullanılıyor. Özellikli olanını almak çok daha mantıklı.
Ek olarak almayı düşünen arkadaş olursa bende sıfır g700s ve darkfield modellerinden mevcut sıfır olarak uygun fiyata.
Oyun faresi olarak lazer fare tercih eden birisi , ya FPS oynamıyordur.Yada oyunun O'sundan anlamıyordur.Şu an en iyi fare G400S'dir.(Logitech tarafında).
Razer de ise da 2013.
Edit:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 17 Aralık 2013; 13:23:42 >
-
Verdim sipariş sağol haber için. -
Fiyat 38.90 a dusmus ama stok yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok tükenmiş -
bitmiş.
39,90 dan gören olduysa satmak için stok almıştır. -
quote:
Orijinalden alıntı: vassel
quote:
Orijinalden alıntı: meter90
ürünü tam almak üzereyken bu gördüğüm 4. "sorunlu" mesajı oldu tereddütte kaldım. klavye mouse kulaklık hoperlör gibi tüm ürünlerim logitech ve bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım ve hatta çok memnunum. fakat genel bir üretim hatası var ise ve 3-4 ay sonra çöpe dönecekse hiç almamakta fayda var
Stok bitmis hocam
Not: eskisi iyiymis yenisini cafeci arkadas bile bi tane almadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- msi shout out
- deepcool morpheus
- epson l3260 yorumlar
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X