Şimdi Ara

Logitech g303 sensör problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mouse sorunlumudur. İnternetten baktığım kadarıyla sensör sallanması tuşlarında yay sesi felan geliyormuş.İnternette bi videoya rastladım logitech g502 ve logitech g303 aynı sensör kullanmalarına rağmen logitech g502 daha iyi performans sergiliyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=SWsuDhmg0KY

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de g303 mause var konuyu okur okumaz aynı sorunlar bende de var mı diye kontrol ettim yok. Ama g502 kesinlikle daha iyi performans veriyor denedim anladım. G 303 çift el mause ve küçük dışarda kalan son iki parmak büzülüp kalıyor ve bı zaman sonra ağrı yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatemir

Bende de g303 mause var konuyu okur okumaz aynı sorunlar bende de var mı diye kontrol ettim yok. Ama g502 kesinlikle daha iyi performans veriyor denedim anladım. G 303 çift el mause ve küçük dışarda kalan son iki parmak büzülüp kalıyor ve bı zaman sonra ağrı yapıyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Aynı sensör olduğu halde nasıl g502 daha iyi sonuç verebiliyor anlamadım.

• Sanırım hburada sitesinde ürün altına yorum da yapmışsınız. Bende bu gün satın aldım. Elime ulaşır ulaşmaz deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

Sanırım hburada sitesinde ürün altına yorum da yapmışsınız. Bende bu gün satın aldım. Elime ulaşır ulaşmaz deneyeceğim.

Hburada yorum yapmadım. Mouseyi alcaktım zamanında bu olay yüzünden vazgeçtim. Sensör sallama gibi sorunları varmış. Uğraşmak istemedim yeni serilerinde çözmüşler sorunu galiba ama ben teşhir ürünlerini inceledim mouseyi sallayınca tık tık ses geliyodu sensörden oynuyordu. İşi şansa bırakmak istemedim. Umarım size yeni seri model denk gelir.
  • Ben Gaming Pro ile arasında kaldım. İkisinde de Delta Zero technolojisi var.12.000 DPI ve sade bir mouse arıyordum.Gaming pro ya gereksiz fazla para vermeyeyim diye g303 ü aldım. Ama dediğiniz gibi bir problem var mı bende bakacağım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü 2-3 gündür G440 MousePad ile kullandım.Ürünü açıkçası çok beğendim. herhangi bir sensör problemi yaşamadım. Genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum, sorunsuz oynadım. Sanırım dediğiniz gibi yeni seri ürün olabilir. Hatta bana eski G9X mousemu hatırlattı hatları ona benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

Ürünü 2-3 gündür G440 MousePad ile kullandım.Ürünü açıkçası çok beğendim. herhangi bir sensör problemi yaşamadım. Genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum, sorunsuz oynadım. Sanırım dediğiniz gibi yeni seri ürün olabilir. Hatta bana eski G9X mousemu hatırlattı hatları ona benziyor.

Sizin adınıza sevindim umarım sorunsuz kullanırsınız.

• evet g303 ün fabrikasyon hatalı sensörü oynama yapıyor genel de her g303 ün sensörü oynar oynamayan varsa şanslıdır
    özellikle cs go gibi fps tarzı oyunlar da aim i tam almak bu sayede pek mümkün olmuyor
    internette videolara bakayım söküp bantla sabitleyebilirim dersen buyur yap
    ben hiç uğraşmadım
    mousenin sensörü yetiyor zaten en iyi sensörü kullnıyor
    benim için tek kötü yanı boyutu
    g502 iyi iyi olmasına da gereksiz ağır bir mouse
    bundan sonra logitech kullanmam zaten
  • oynama falan yok adam agır maus a alışmış
    aynı testi yaptım sorun yok
    g300s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 11 Haziran 2017; 22:27:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.