Şimdi Ara

Logitech G500 Titreme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet daha dün vatandan aldıgım g500 mouse'u gelir gelmez kullanmak istedim, bi halt oldugu belliydi zaten, daha o ağırlık şeyini taktım, çıkaramadım, hala içinde şu an ağırlıksız bi şekilde, neyse dedim 1600 dpi 'e ayarladım eski x7 mouse'u o şekilde kullandığım için, biraz az geldi 2500 dpi + 1ms 'ye çıkardım, alışırım dedim ama 'g500 shaking' diye bi aratma yapınca dank etti,

başka yüzeyde kullanın falan demişler orda ama, havaya kaldırınca hiçbi şekilde oynamaması gerekirken mouse hareket ediyor, titreme sorunu da tam olarak hareket biterken oluyo yani bi tuşun üstüne geldim tıklicam tam durdugum anda titreyip kayıyor, acayip sinir bozucu bişey anlatamam

şimdi asıl olaya gelirsek, varmı aynı sorunu bu modelle veya başka mouse ile yaşayan?

• büyük ihtimal lazerlerden biri arızalı, hemen götür vatana değiştireceklerdir
  • teşekkür ederim yorumun için ben de öyle düşünüyordum şimdi emin oldum, yarın gidebilirsem bildiririm durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

evet daha dün vatandan aldıgım g500 mouse'u gelir gelmez kullanmak istedim, bi halt oldugu belliydi zaten, daha o ağırlık şeyini taktım, çıkaramadım, hala içinde şu an ağırlıksız bi şekilde, neyse dedim 1600 dpi 'e ayarladım eski x7 mouse'u o şekilde kullandığım için, biraz az geldi 2500 dpi + 1ms 'ye çıkardım, alışırım dedim ama 'g500 shaking' diye bi aratma yapınca dank etti,

başka yüzeyde kullanın falan demişler orda ama, havaya kaldırınca hiçbi şekilde oynamaması gerekirken mouse hareket ediyor, titreme sorunu da tam olarak hareket biterken oluyo yani bi tuşun üstüne geldim tıklicam tam durdugum anda titreyip kayıyor, acayip sinir bozucu bişey anlatamam

şimdi asıl olaya gelirsek, varmı aynı sorunu bu modelle veya başka mouse ile yaşayan?

bende yaşıyorum hocam logitech forumlarında ürünün çin malı olmasından dem vurmuşlar ama bende havaya kaldırınca oynama falan yapmıyor imleci hareket ettirince durduğu yerde titreme yapıyor sinir bozucu bir durum yazılımı silip kurucam tekrar daha güncel bi versiyon varmı onada bakmam lazım bana yazılımsal olabilir gibi geliyor DPI yükselttikçe titreme artıyor roccat sense pad kullanıyorum paddede aynı sorun var mdf yüzeydede aynı sorun var elime tam oturan bi mause buldum diyordum bütün keyfimi kaçırdı fps oynayasım gelmiyor (edit: logitechin sitesinden son driveri yükledim masa üstünde titreme sorunu kalmadı diablo3 te denedim oradada sorun yok ama skyrimde hala sorun devam ediyor bu sorun anlaşılan oyun seçiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Asprin -- 14 Ocak 2013; 21:50:45 >

• setpoint yazılımını kurdum salak gibi driver'ını kurmadım bir deneyeyim :) sanmıyorum ama
  • Beyler bende aynı sorunu yaşadım..1-2 defa masaya fırlattıktan sonra yabancı forumlara bir göz gezdireyim dedim. :) Orada lazerin yuvasında oynadığı yazıyordu ben de açtım içini ve lazer bulunduğu yuvada direk sallanıyor oraya 2 yapıştırıcı attım şuan kurumada bakalım düzelecek mi?Ondan daha önemlisi ben fareyi toplayabilecek miyim ve çalışacakmı ? :D Sizleri de haberdar ederim...
    Ekleme: Bu arada set pointle, LGS (Logitech software driver) her neyse artık aynı anda çalışmıyor hangisi yeni diyorsanız LGS daha yeni set pointtekı ayarları onda da yapabiliyorsunuz.Ama bana daha zor geldi.Zaten fareyi toplayamayınca gerek kalmayacak set pointe , LGS'ye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkesuyurken -- 5 Mayıs 2013; 20:04:44 >
  • İngilizcesi iyi olan arkadaşlar buna da bakabilir.... Umarım link vermek yasak değildir. http://blog.ambor.com/2011/04/logitech-g500-mouse-rattle-jerky.html
  • Evet arkadaşlar yaptığımı deneyecek olan arkadaş varsa diye ayrıntılı olarak yazayım...1 tane scrolla alakalı oldunu düşündüğüm ufak şeffaf parça 2 tane yay ve 2 tane vida gereksiz koymuşlar :D ama toplamayı başardım ve düzeldi...Öncelikle bu işlerden çok anlayan biri değilim ama hallettim.Toplamda 10-12 vida ve/veya parça çıkarmanız gerekiyor.Parçaları nereden çıkardığınızı iyi düşünün.Ben düşünmedim :) Lazeri board ta tutan 2 tane silikon parca var (yada plastik) üstten oraya 502 japon yapıştırıcısı sürdüm 1 dk kadar elimle hafif bastırdıktan sonra toplamaya başladım (önceden uhu tarzı birşey ile deneyip kurumaya bırakmıştım.O başarısız oldu(bu arada uhu yada japon ne derece tutar zarar verir , iletme sorunu olur bilmeden yaptım...Ama oldu oyundakı veya diğer titreme vs ortadan kalktı fareyi havaya kaldırdığımda hareket ediyordu o da kayboldu kısaca bu bir donanım sorunudur benim gibi suçu kendinizde yada pc nizde aramıyın garantisi varsa hemen geri götürün eğer yoksa umarım bu yazı size yardımcı olur.Birde boardu çıkartmak için çok zorlamayın mesela scrollu tutan yanlamasına geçirilmiş bir çubuk var onu bulana kadar canım çıktı.Oradan sonrası ip gibi geliyor zaten.Birde ilk etapta vidalar farenin kaymasını sağlayan (adını unuttum) bölmelerin altında bıcak vs yardımıyla çıkartın düzgün olsun tekrar yapıştırdığınızda kayma vs sizin için sorun olmasın,yardım gerekirse pm atabilirsiniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.