Herkese iyi forumlar, Logitech G G603 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, HERO Algılayıcı, 12.000 DPI, 500 Saat Pil Ömrü, 1 ms Bildirim Hızı, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0746NVS2Z/ref=asc_df_B0746NVS2Z1637569980000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0746NVS2Z&linkCode=asn |
Logitech G603 Lightspeed 910-005102 Wireless Optik Oyuncu Mouse 746,25TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ucuz mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Piyasadaki diğer satıcılara göre fiyatı ucuz.
-
5 gün önceki fiyata gelmesi sıcak fırsat mı oluyor ?
-
300 yada 400 e almıştım sanırım güzel mouse kaç ay oldu pili azalmadı bile içinden çıkan duracelli kullanıyorum hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mouse ı kullanıyorum hala. Tek sıkıntısı ağırlığı çok hissettiriyo özellikle rekabetçi gibi oyunlarda hızlı dönüşlerde hantal kalıyor. Çift pil var içinde tek pili çıkardım biraz daha hafifledi.
-
Alternatif olarak Basilisk X Hyperspeed'e de bakabilirsiniz
-
-
2 haftadır bu fiyatta zaten ürün. cimriden bakabilirsiniz. paylaşmanız güzel fakat her ürünün en düşük fiyatı sıcak fırsat değildir bnce.
-
Hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ben paylaşım yaparken, pazar fiyatları içinde ciddi bir farkla ucuza satan bir firma varsa paylaşım yapıyorum. O yüzden önce ki günler benim dikkat ettiğim bir nokta değil. Şu an fiyat neyse onun üzerinden paylaşım yapıyorum.
-
Şu pili tavsiye ederim, alkalin pillerle aynı kapasite yarı ağırlık.
Not: AAA->AA dönüştürücü ile kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 25 Ağustos 2022; 12:56:36 > -
üstad ülkemde kalem pili kumanda piline dönüştüren aparatı satan bir site var mı ?
Hep yurtdışı görüyorum...
-
Pilin bir tarafını yaslayıp diğer boşta kalan tarafını alüminyum folyoyla doldurup yapabilirsiniz hocam
-
o çok kısa süreli oluyor hocam. Bir süre sonra iletkenliğini kaybediyor.
G305 kullanıyorum ve ben de mouse'u hafifletmeye çalışıyorum...
-
Ben de bir süre G305 kullandım hocam o farede kullanmıştım ben de, şekline alışamayınca 2-3 hafta içinde sattım ama o 2-3 hafta folyoyla kullanmıştım
-
Amazon yurtdışı satıcıdan almıştım, 10 tanesi 120 liraydı. Ucuz değil ama n11, hepsiburada daha ucuza satan vardır belki hiç bakmadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X