Şimdi Ara

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
23.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun, çok iyi fiyata almışsınız. G700ümde o tuşlar orta sertti g700s te çok yumuşak. Bahsettiğiniz altında sanki bir şey varmış hissi vardı, g700s te kaldırılmış o olay ancak ben o şekilde kalmış olmasını tercih ederdim, muhtemelen sizinkisi gibi şikayetler olduğu için o tuşları yumuşattılar daha sonra. Hayal kırıklığı yaşanacak bir şey değil bana göre hele hele. O fiyata edinmişseniz ben sizin yerinize olsam tadını çıkartırdım ancak zevk meselesi tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technics bilgi için teşekkür ediyorum, ben üründe problem olabileceğini düşünmüştüm içim rahatladı.

Dün akşam uzun uzun kullanma şansımda oldu ve gerçekten çok hoşuma gitti mouse, ama o tuşlar daha yumuşak olsalarmış oyun esnasında kullanımı sanki daha rahat olurdu gibi geliyor. O tuşları dpi ayarı için kullanmayı düşünmüyorum çünkü.

iyi forumlar...
  • Arkadaşlar merhaba.Ben fps tarzı oyunlar oynayıp.iş olarakda photoshopda fotoğraf editliyorum. Yalnız g400 almıştım 1 yıl önce.1-2 aya kadar sıkıntısı yoktu.Son 2 aydır usb den takıp çıkarmışcasına bağlantı sık sık kopmaya başladı.usb de sıkıntı olduğunu düşündüm.fakat farklı bi mouse taktığımda aynı derdi yaşamadım.kendi mouseumu arkadaşıma verdim onda sorunsuz çalıştığını söyledi..Şimdilerde kablodan kurtulmak için 2 gün öncede m705 marathon aldım.Fakat aldığıma pişman oldum diyebilirim..Mouse la ilgili tüm yazılımları kurmama rağmen ve onca ince ayara rağmen eski mouseumda aldığım randumanı bundan alamıyorum.. Şimdi iade edebilirsem mouse u iade edip g700s edinmeyi düşünüyorum. Size sorum bu mouse ile önceki g400 den aldığım performansı alabilirmiyim? 250tl bir mouse için az bir para değil..son 1 yılda 400 lira sırf mouse a vermiş olacağım bunuda alırsam.Ben sıkıntımdan kurtulmak dışında başka birşey istemiyorum. G700S de herhangi bir takılma donma ne bileyim bir sıkıntı yaşamam değil mi? artık sıkıntı yaşamaya cidden tahammülüm kalmadı.

• BoW_WoW kullanıcısına yanıt
    Fazlasiyla alirsiniz. Kablosuz performansi kablolularin cogundan iyi. Zaten bu urun logitechin oyun serisinin en ust performans modeli suan icin. Dilenirse kablolu da kullanabiliyorsunuz zaten ama ben kablolu kullanimini tavsiye etmiyorum. Kablosu normal mouselardan kalin cunku. Bir yerde deneyerek bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adren A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Nasil alisma sureciniz gecti mi? Memnunmusunuz.

• G700 ü yaklaşık 1 yıl önce fransadan aldım. aldıgımda deneme fırsatım olmadı türkiyeye geldiğimde fareyi bilgiyasarıma taktım bide ne göriyim fare calışmıyor. logitech e mail attım farenin pil kısmında bi kac tane kod varmış onları yollamamı istediler, yolladım. bi kac hafta sonra kapıma farenin yenisi geldi. burdan logiteche yeniden teşekkürümü borç bilirim.

farenin performansına gelecek olursak, fare alırken 2 tane kriterim vardı. 1. si üstünde bi sürü tuş olması ve aynı zamanda bunların ergonomik bir yapıda olması, 2. ise kablosuz olmasıydı. g700 bana bunların hepsini sundu. çok başarılı. özellikle wow oynarken üstünde ki tuşlar çok işime yarıyo.

alacak olan arkadaşlar 1 saniye bile düşünmesinler.
    ayrıca alacak olanlara nacizane tavsiyem ebay'den almaları. türkiyeye göre çok daha ucuz bi fiyata alabilirsiniz.
  • Merhabalar..g700s aldım ve merak ettiğim bir şey var..Bunun usb vericisini 3.0 usbyemi takim 2.0 mı ? 2.4ghz yazıyor ama bende tek 3.0 var.3 tane logitechin ürünü mevcut. birtanesini 3.0a takmam gerekiyor.o yüzden kafam karıştı..türkiyede 3.0 hub güzel bulamadımda :(
  • technics kardeşim yine bir noktada buluştuk daha öncede logitech ürünleri hakkında bol bol konuşmuştuk , bende bimeks indirimi ile g700 aldım , kaç senedir bakıp bakıp geçiyordum , şuan benim için tek sorun olabilir oda pil olayı ,şuan pek oyun oynamıyorum ve kendi yazılımını yüklemedim , en az pil tüketim seviyesinde kullanmak istiyorum , yazılım yükleyince 1/ 125 ve 1/ 1000 arasında ayar ve yine pil ile alakalı ayar yapıyoruz sanırım , acaba yazılım yükleyip bu ayarları yapayımmı yoksa windows un otomatik tanıdığı şekli ile devammı edeyim , bu arada tip olarak en beğendiğim mouse , g700s modeline görede daha yakışıklı bence , bundan önceki mouse um mx1100 dü ondanda çok memnundum ama bu ona göre daha iyi tabi hatta bunun nano alıcısı biraz daha başarılı diyebilirim , şuan için uzatma kullanmıyorum , yanlız malzeme kalitesi 10 numara
  • Merhabalar, bimeks kampanyası ile g700 aldım, şöyle bir problemim var ileri-geri tuşunu hangi tuşa atarsam atayayım çalışmıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  • G700s de çift tıklama problemi çözüldümü acaba internette rastlayamadım g700s çift tıklama problemine
  • punisher512 P kullanıcısına yanıt
    Çift tıklama problemi nedir ben alalı 3 hafta oldu herhangi bir sorun yok gibi.
  • Logitech farelerinin en büyük sorunu . Genelde sol tıklama tuşu bir kaç ay sonra tıklandığı zaman tek yerine çift tıklama yapıyor ve basılı tuttuğunda kendiliğinden bırakıyor tuşu. Bende şuan performance mouse mx var ve 1.5 senede 2. kez garantiye yollayacağım. Umarım başınaza gelmez

edit : kişi ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher512 -- 25 Ocak 2014; 10:59:36 >
  • Konuyu hortlatayim FPS oyunları için oyun mouse'u bakıyorum.Bunu öneriyormusunuz G700S.Ben R.A.T 5 alacaktım ama kablosuz olunca , acaba bunu mu alsam dedim.Hem daha hesaplı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 29 Ocak 2014; 11:39:55 >
  • g700 satılmıyor galiba artık hiç bulamıyorum internette neden acaba ?
  • Asilzade-Altug A kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarı ile standart 2.0 yeterli. 3.0 a özel bir ürün değil
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar geç cevaplar için üzgünüm, şehir dışında olduğum için ilgilenemedim mesajlarınızın çoğuyla.

Alperen selamlar kardeşim, hayırlı olsun sevindim. kesinlikle set point yazılımını yüklemelisin. pil performansı için raporlama trafiğini azaltabilirsin. mx1100 den kat be kat iyi bir ürün aldığın ürün. esamesi okunmaz mx1100ün öyle diyim :D hayırlı olsun tekrar.
  • karabibeer K kullanıcısına yanıt
    diğer makrolarınızı algılayıp bir tek bunu mu algılamıyor? g4-5-6-7 tuşlarında gayet rahat kullanmıştım ben.
  • punisher512 P kullanıcısına yanıt
    Logitech mouse larda çift tıklama sorunu yaşayan ben de gördüm. Benim bugüne kadar kullandığım 14 veya 15. Logitech mouse tur bu, bir tek mx1100 de yaşadım o sorunu onda da küt diye performance mx le değiştirmişti adamlar zamanında.
  • NoFeaR1984 kullanıcısına yanıt
    pek hortluk bir durum yok rahat olun, güncel bir ürün, ben ilk zamanlarında kullanmaya başlayınca genelde böyle oluyor konu başlıkları da.
    g700s gözü kapalı önereceğim bir üründür. Çok çok çok iyi gerçektende.
  • Furkan* F kullanıcısına yanıt
    nette var ancak g700s ile aynı rakamlarda gerek yok yani bence.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.