Şimdi Ara

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
23.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. DPI konusunda kimse kullanmaz diye bir şey yok ben yüksek DPI düşük sensivityde kullanıyorum 5000+ genellikle FPS'lerde DPI ayarım monitörüm de FullHD. 8200 belki biraz abartı gelebilir fakat yenilemişken sensörü de yenilemeleri bana sorarsanız kötü olmamış. 8200 DPI'lık haliyle 2k çözünürlükte kullanacak olanlar için bile ömürlük olmuş gibi geldi bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

Hayırlı olsun. DPI konusunda kimse kullanmaz diye bir şey yok ben yüksek DPI düşük sensivityde kullanıyorum 5000+ genellikle FPS'lerde DPI ayarım monitörüm de FullHD. 8200 belki biraz abartı gelebilir fakat yenilemişken sensörü de yenilemeleri bana sorarsanız kötü olmamış. 8200 DPI'lık haliyle 2k çözünürlükte kullanacak olanlar için bile ömürlük olmuş gibi geldi bana :)

teşekkürler hocam, sensitive den kastınız raporlama sanırım, o 2 kombinasyonu karıştırarak bende denedim ama 5000 dpidan sonra şuan için tek gördüğüm pointerın delirmesi bende de 27" lik bir monitör var üstelik ona rağmen hemde..Logitech bu konuya takıldığına göre ileride bir hikmeti çıkacaktır mutlaka, ama ondan öte şuan diğer markalarla kapışılıyor gibi geliyor bana daha çok :)

• Yok sensivity de DPI ile aynı hemen hemen kapıya çıkıyor oyun içerisindeki işaretçi hızı ben onu düşürerek DPI'ı yükselttiğim için aşağı yukarı aynı hızda ama daha akıcı oluyor. Photoshop gibi programlar kullandıysanız yüksek DPI ile düşük DPI farkını en rahat orada anlarsınız yüksek boyutta resmi fazlasıyla büyüttükten sonra istediğiniz yeri tam olarak seçmeniz gerektiğinde yüksek DPI'lı bir fareye alıştıysanız ve elinizde o an bulunan farenin DPI'ı 1000 civarlarındaysa strese bağlı her hastalığa ilk adımı atıyorsunuz sürekli seçmek istediğiniz noktanın ya sağını ya solunu seçmekten :) Raporlama hızı bende en yüksekte yani 1000 de. DPI'ın o kadar artmasının bir sebebi dediğiniz gibi diğer markalardan geri kalmamak çünkü DPI'ı alım kararında her şeyden öne koyanlar var sadece benim farem şu kadar DPI diyebilmek için ama yine de ömürlük olmuş 2k gibi çözünürlükte oyun oynayanların ihtiyaç duyabileceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 13 Temmuz 2013; 15:19:50 >

• ah bilmemmi o strese bağlı psikolojik şokları, 250 tl lik mouseu bile duvara yapıştırtan :d
    siz hangi mouse u kullanıyorsunuz bu arada? teşekkürler tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

ah bilmemmi o strese bağlı psikolojik şokları, 250 tl lik mouseu bile duvara yapıştırtan :d
    siz hangi mouse u kullanıyorsunuz bu arada? teşekkürler tekrar

G700 kullanıyorum ben de. S değil normal olanını benim için her konuda yeterli geliyor olur da değiştirirsem yine G700 veya G700S alırım fiyatına göre ondan eminim fazlasıyla memnunum çünkü :)
  • bu mouseların gaming software i çok başarılı gerçekten yalnız bugün farkettim, g700de makro girerken mouse hareketlerini de kaydet seçeneği vardı, bunda henüz yok, ancak makro kısmına sağ mouse ile basarak ekleyebiliyorsun. oda stabil çalışmıyor pek.

bir de sensitive ayarını nereden yapıyorsunuz? gs üzerinde yok gördüğüm kadarıyla.

ben G700ü 6 ay kadar kullandım, resmen hayran kalmıştım, görünümü bence "s" ten daha cool. daha güzel bir mouse teknik olarak neler olduğunu 1-2 hafta bunu kullandıktan sonra daha iyi yorumlarım sanırım. yalnız s'in skatezleri bana biraz daha iyi geldi sanki. hafifliğiyle mi alakalı bilemiyorum.
  • quote:

bu mouseların gaming software i çok başarılı gerçekten yalnız bugün farkettim, g700de makro girerken mouse hareketlerini de kaydet seçeneği vardı, bunda henüz yok, ancak makro kısmına sağ mouse ile basarak ekleyebiliyorsun. oda stabil çalışmıyor pek.

bir de sensitive ayarını nereden yapıyorsunuz? gs üzerinde yok gördüğüm kadarıyla.

ben G700ü 6 ay kadar kullandım, resmen hayran kalmıştım, görünümü bence "s" ten daha cool. daha güzel bir mouse teknik olarak neler olduğunu 1-2 hafta bunu kullandıktan sonra daha iyi yorumlarım sanırım. yalnız s'in skatezleri bana biraz daha iyi geldi sanki. hafifliğiyle mi alakalı bilemiyorum.

hocam nerden aldınız şarjı kaç saat gidiyor bide illa kablosuzmu kullanılyor ben mesela sarj etmeyi falan hiç sevmiyorum kablolu mouse gibi kullanabilirimiyim hiç sarj etmeden falan bide xp görünmüyor işletim sistemi bilgilerinde yine alsam xpde çalışmazmı

• buradan 220 ye almıştım 237 olmuş şuan ama :)

2 gündür az kullanıyorum şarjını bitirme imkanım olmadı henüz, 1-2 kere bakıp ona göre yorum yapabilirim. yalnız içindeki rc pil değişmiş. kablolu mouse gibi kullanabilirsiniz ama bence kullanmamalısınız :) çünkü kablosu normal mouselara göre hayli kalın, oda hareket kabiliyetini zayıflatıyor kablosuz haline göre. zaten bu mouse daha çok kablosuz kullanıma göre tasarlanmış, bunu kullanınca daha iyi anlayabilirsiniz.

Yalnız bir nokta var onu siz atladınız sanıyorum, kablo ürünü şarj ediyor zaten, yani kablosuz kullanıp şarjı bitince de kablolu kullanıyorsunuz 1-2 saat. o kadar. şarjda bekleme durumu yok bu mouseların artık :)

denemedim ama xpde çalışmayacağını sanmıyorum, sonuçta aynı yazılımı kullanıyor windowsta g700 ile

• g700 üzerinde ki şarj edilebilir pil 2000 mah enitime adında Allahın unuttuğu bir pildi. Performansı baya kötüydü 2000 mah olduğu halde

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>

g700s üzerinde ki şarj edilebilir pil ise Sanyonun Eneloop markalı 1900 mah lık pili bana biraz daha iyi gibi geldi ama henüz net bir fikrim yok.

• quote:

buradan 220 ye almıştım 237 olmuş şuan ama :)

2 gündür az kullanıyorum şarjını bitirme imkanım olmadı henüz, 1-2 kere bakıp ona göre yorum yapabilirim. yalnız içindeki rc pil değişmiş. kablolu mouse gibi kullanabilirsiniz ama bence kullanmamalısınız :) çünkü kablosu normal mouselara göre hayli kalın, oda hareket kabiliyetini zayıflatıyor kablosuz haline göre. zaten bu mouse daha çok kablosuz kullanıma göre tasarlanmış, bunu kullanınca daha iyi anlayabilirsiniz.

Yalnız bir nokta var onu siz atladınız sanıyorum, kablo ürünü şarj ediyor zaten, yani kablosuz kullanıp şarjı bitince de kablolu kullanıyorsunuz 1-2 saat. o kadar. şarjda bekleme durumu yok bu mouseların artık :)

denemedim ama xpde çalışmayacağını sanmıyorum, sonuçta aynı yazılımı kullanıyor windowsta g700 ile

yani 1-2 saat kablolu kullanıp kendi kendine şarj oluyor mouse öylemi

• aynen öyle
  • Ozone Gaming Trace Mousepad

• bu iki ürünü alan arkadaşlara tavsiye edeceğim tek mousepad

Ozone Trace Mousepad.

Ürünün ön inceleme linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_78421622/f_//tm.htm#78421622
  • Logitech G700S almayı düşünenlere sıcak fırsat niyetine eksenin fiyatı :)

düşünenler kaçırmasın

www.eksenbilgisayar.com
    LOGITECH G700s, Kablosuz Gaming, USB, Mouse, 910-003423
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/logitech-g700s-kablosuz-gaming-usb-mouse-910-003423.aspx

• son deneyim paylaşımlarının ardından 2 hafta kadar bir süre geçmiş. Ben de dünden beri mouse bakıyorum ve bu incelemeyi yaptıktan sonra aklımda olan G600 den G700 veya G700S e bir kayma oldu. Son durumu öğrenebilir miyim acaba ? G600 de o kadar tuş yapmışlar ama gerekli mi bilemedim. League of Legends oynuyorum genel olarak ancak o kadar tuş kullanabileceğimi düşünmüyorum. Son olarak bir fikir alabilir miyim sizden ? Yeni alacağım için de G700 yerine S modelini önerirsiniz sanırım.

Bu arada aklımdaki diğer mouse ise Razer Naga. Önerileriniz ne yönde olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaKaN93 -- 4 Eylül 2013; 20:12:14 >
  • mmo için g600 ve naga iyi seçimler, aralarında ki teknik en büyük fark naga aydınlatmalı ve kablolu..burada tercihinizi kullanım alışkanlıklarınız belirlemeli,

Bana Logitech mi xmi deseniz doğrudan Logitech'i işaret ederim ama alternatif olan Razer ise işler değişir.

marka olarak Razer'ı da Logitech'i de kalitelerinden ötürü çok beğenirim, bana göre işlerini en iyi yapan markalar bu konuda, o yüzden marka fanlığı yapmadan kullanım alışkanlıklarınıza göre sizi yönlendirmek daha doğru olacaktır.

G700 ve S modeli bu iki mousetan tamamen farklılar, daha çok fpsler için tercih edilebilecek mouselar, elbetteki bu mmo oynayamayacağınız anlamına da gelmiyor, hatta çok tuş kullanmam diyorsanız eğer bu modellere yönelebilirsiniz,

alternatif olarak Razer Ouroboros'u da incelemelisiniz, türünün en iddialı mouselarından birisi,

Tercihimi yaparken Logitechte beni önce tasarımları çekiyor, sonrasında alışkanlıklarımdan ve mükemmel garanti anlayışından ötürü tercih ediyorum..Evimde kullandığım tüm yan ürünlerim hemen hemen Logitech. Razerla alakalı bu konuda bilgili olan arkadaşlara

danışabilirsiniz. Satın alım sonrası hizmeti önemli. Az buz paralar vermiyoruz çünkü bunlara..

Son olarak hep söylediğim gibi G700 bence daha güzel görünüyor benim gözüme ancak teknoloji olarak G700S tercih edilmeli ikisi arasında kalınıyor ise, G700 ve S e ait oyun yazılım çok ama çok başarılı, mouse ile alakalı hemen hemen tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Eksendeki şuan ki fiyatı çok çok iyi ayrıca. Başka soracağınız şeyler olursa buradayım yardımcı olmaya çalışırım, Şimdiden iyi günlerde olsun.

• quote:

mmo için g600 ve naga iyi seçimler, aralarında ki teknik en büyük fark naga aydınlatmalı ve kablolu..burada tercihinizi kullanım alışkanlıklarınız belirlemeli,

Bana Logitech mi xmi deseniz doğrudan Logitech'i işaret ederim ama alternatif olan Razer ise işler değişir.

marka olarak Razer'ı da Logitech'i de kalitelerinden ötürü çok beğenirim, bana göre işlerini en iyi yapan markalar bu konuda, o yüzden marka fanlığı yapmadan kullanım alışkanlıklarınıza göre sizi yönlendirmek daha doğru olacaktır.

G700 ve S modeli bu iki mousetan tamamen farklılar, daha çok fpsler için tercih edilebilecek mouselar, elbetteki bu mmo oynayamayacağınız anlamına da gelmiyor, hatta çok tuş kullanmam diyorsanız eğer bu modellere yönelebilirsiniz,

alternatif olarak Razer Ouroboros'u da incelemelisiniz, türünün en iddialı mouselarından birisi,

Tercihimi yaparken Logitechte beni önce tasarımları çekiyor, sonrasında alışkanlıklarımdan ve mükemmel garanti anlayışından ötürü tercih ediyorum..Evimde kullandığım tüm yan ürünlerim hemen hemen Logitech. Razerla alakalı bu konuda bilgili olan arkadaşlara

danışabilirsiniz. Satın alım sonrası hizmeti önemli. Az buz paralar vermiyoruz çünkü bunlara..

Son olarak hep söylediğim gibi G700 bence daha güzel görünüyor benim gözüme ancak teknoloji olarak G700S tercih edilmeli ikisi arasında kalınıyor ise, G700 ve S e ait oyun yazılım çok ama çok başarılı, mouse ile alakalı hemen hemen tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Eksendeki şuan ki fiyatı çok çok iyi ayrıca. Başka soracağınız şeyler olursa buradayım yardımcı olmaya çalışırım, Şimdiden iyi günlerde olsun.

İlginize çok teşekkürler. .Ouroboros şu an için bütçemi aşan bir konumda. Dediğiniz gibi logitech şu an dizayn olarak benim de ilgimi çekti. Razer nagalar çok kaba görünüme sahip benim gözümde bütçem olsa ouroboros gerçekten çok iyi olabilirdi ama sanırım logitech şu an için iyi seçim gibi. Bu işi profesyonel olarak yapmıyoruz sonuçta hobi olarak oynuyoruz belki ilk gaming mouse um olacak ama son olmayacaktır mutlaka bir yerden başlamak lazım tekrardan teşekkürler.

• iyi günlerde olsun şimdiden kardeşim, aldıktan sonra değelendirmeni bekleriz.
  • evet arkadaşlar mouse elime geçti ve birkaç saattir deniyorum. İlk taktığım anda deneyimsizliğim yüzünden kısa süreli bir anlama çabası yaşadım ve bunu atlattım. Macro ataması için denemelerim oldu ve bu işlemlerin hepsinin kolayca halledebileneceğini gördüm.
    Pil durumunu pek deneme fırsatım olmadı. Ancak bilgisayar başında çok uzun oturanlar için pilin çabuk bittiğini söyleyebilirim. Tabi hemen kabloya bağladım ve şarj olurken kullanma özelliği ile bir sıkıntınız kalmıyor. Tek sorun masası düzensiz/biçimsiz mouse ve kablosu için yeterli alan bulamayan arkadaşlarda olur. Bunun için size fotoğraf da paylaşmak istedim. Kablosu normal kablolu mouse ların kablosuna göre baya hacimlice yapılmış. Çok büyük bir engel teşkil etmiyor tabi ama bir ağırlık da vermiyor değil. Son olarak fonksiyon tuşlarına gelirsek başparmak tuşları gayet kullanışlı ve basması kolay. Tek sorun yaşadığım tuş G10 tuşu oldu. İşaret parmağım çok az daha uzun olsa sanki herşey tastamam olacaktı :) Tabi herkesin el yapısı farklıdır. Orta büyüklükte bir ele sahibim. O tuş için parmağımı biraz oraya doğru uzatmam gerekiyor. Mouse kesinlikle harika. Tavsiye eder misin sorusuna gönül rahatlığı ile evet diyebilirim arkadaşlar. Şimdilik benden bu kadar sorusu olan olursa tabii ki mesaj atabilirler.

EDİT: ince olan kablo eski mouse kablom arkadaşlar. G10 tuşu da fotoğrafta belli olmuyorsa diye belirteyim en üstteki tuş.

quote:

iyi günlerde olsun şimdiden kardeşim, aldıktan sonra değelendirmeni bekleriz.

hocam size de tekrar çok teşekkür etmek istiyorum ilgilendiğiniz için umarım görüşüm diğer arkadaşlara yardımcı olur. Saygılar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Süper seçim, mouse full konfor, hele hele çok kolay macro atayabildiğimiz ve diğer ince ayarlara ulaşabildiğimiz oyun yazılımı muhteşem. g10 tuşu benim için de biraz ileride ama çok işim düşmüyor zaten ona. 8200 dpi desteği gerçekten korkunç, ben hiç kullanmadım 4000 üzerini henüz ama elinizin altında böyle büyük bir güce sahip olduğunuzu bilmesi bile yeterli. Kablonun kalınlığı kesinlikle söylediğiniz gibi ağırlığı arttırıyor biraz daha, ama kablousuz bir mouse u şarj ederken bile kullanabilmek gayet güzel.

ne demek hocam, tekrar iyi günlerde olsun..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.