Şimdi Ara

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
23.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablosuz olarak bu fiyatlarda alternatifi yok hala sanırım
  • Technics kullanıcısına yanıt
    İncelemeniz çok güzel olmuş. Teşekkür ederim.

Ama siz de bir konuyu atlamışsınız. Aslında Logitech de dahil herkes atlamış sanırım çünkü aradığım şeyi Logitech'in sitesinde de bulamadım. Farenin boyutlarını bir türlü bulamadım. Sizden veya bu fareyi kullanan başka bir kişiden bir ricam var: Acaba zahmet olmazsa farenin boyutlarını ölçebilir misiniz? Sadece uzunluğu ve eni yeterli. Yüksekliğine gerek yok. Hatta düz olan alt tarafını bile ölçseniz olur. (yanlışlık olmaması açısından alt tarafını ölçtüğünüzü belirterek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

İncelemeniz çok güzel olmuş. Teşekkür ederim.

Ama siz de bir konuyu atlamışsınız. Aslında Logitech de dahil herkes atlamış sanırım çünkü aradığım şeyi Logitech'in sitesinde de bulamadım. Farenin boyutlarını bir türlü bulamadım. Sizden veya bu fareyi kullanan başka bir kişiden bir ricam var: Acaba zahmet olmazsa farenin boyutlarını ölçebilir misiniz? Sadece uzunluğu ve eni yeterli. Yüksekliğine gerek yok. Hatta düz olan alt tarafını bile ölçseniz olur. (yanlışlık olmaması açısından alt tarafını ölçtüğünüzü belirterek)

Fare ergonomik bir yapıya sahip olduğu için aslında kesin bir boyu yok yani neredeyse her yerinde farklı. Sizin için ölçebildiğim boydan en uzun yeri 12 cm. Ende ise en uzun yeri 8 cm fakat buna başparmak desteği de dahil yani aslında 1-1,5 cm daha içeriden kavrıyorsunuz fareyi. Yüksekliği net olarak ölçemesem de 4-4,5 cm civarlarında sanırım o da. Ellerim baya büyük olmasına rağmen sorun yaşamıyorum ben önceki fareme kıyasla baya büyük denebilir. Eğer İstanbul'da oturuyorsanız en son baktığımda Taksim ve Mecidiyeköy Trump Towers'daki Saturn mağazalarında teşhirde vardı ürün denemenizde fayda var.

• Silence34 S kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim hocam. Maalesef ve şükür ki İstanbul'da değilim.

Antalya'nın bir ilçesinde oturuyorum. Çok düşük ihtimalle Antalya merkezde Vatan Bilgisayar mağazasında deneme fırsatı olabilir belki. Aslında bu fareyi almak istiyordum ama hem çok pahalı hem de benim bir fareye bu parayı verme durumum yok. Ben de ucuz olması nedeniyle bir A4 Tech fare almıştım 18 TL gibi bir fiyata. Bu gün geldi. Şekli bununkine çok yakın. Aldığım fare elime oturuyor ama biraz daha büyük olsa iyi olurmuş. Karşılaştırma yapmak için sormuştum bu soruyu. 12 cm olduğuna göre elime tam oturacak gibi görünüyor çünkü aldığım farenin uzunluğu 11 cm'nin biraz altında. Ben biraz daha bekleyeceğim. Belki o zamana kadar fareyi deneme fırsatım olabilir. Dolar da son iki senedir çok feci durumda. Aslında bu fare 150 TL civarında olmalıydı dolar böyle olmasaydı. Ben bir sene kadar bekledim doların düşmesini ama düşmeyince ve ben çalışmaya başlayınca yeni sistem kurdum.

• neyse ki arkadaş benden önce görmüş mesajınızı :)

Yeni mouseunuz hayırlı olsun, teknoloji gelişiyor, satın aldığınız mouseun g700le kıyaslanmasa da iyi bir mouse olduğuna inanıyorum, iyi günlerde kullanın

G700 için ;

mouse ebatları için ortalama ölçülerde denebilir, çok büyük veya çok küçük değil. (laptop mouselarına göre kıyaslama yapmıyorum) sağ el için, bu mouseun ve bir çok benzer sınıf ürününün s modelini çıkarttı Logitech,

g700 maximum 5700 dpi desteği sunarken
    g700s te bu 8200 dpi a kadar yükseliyor,

malzeme ve ufak tefek tasarımsal farklılıklar gözlemliyoruz 2 model arasında, forumdan g700s kullanan samet isimli kardeşimizden aldığım bilgiye göre g700de ki kadifemsi plastik malzeme yerine metalimsi hidrofobik malzeme tercih edilmiş g700s te. G700s te düğme hassasiyetleri geliştirilmiş biraz daha, şuan Türkiyede henüz satışı yok ürünün.

G700 için 1 sene kullanım zamanımdan sonra söyleyeceğim tek şey bana göre Logitech'in tüm zamanlar yaptığı en iyi mouse, elinizin altında çok büyük bir oyun gücü taşıdığınızı hissettiriyor, g700 ve 700s arasında ki dpi farklılığı çok gerekli mi bilmiyorum çünkü ben 2500 dpi üzerini kullanmadım henüz :) mouseun algılayıcısı, hassasiyeti muhteşemin bir kademe üzeri :)

plastik malzeme g700de bana elimi terletmediği için hala çok cazip geliyor, tipinide çok seviyorum 700'ün. 700 kullanan birisinin s e geçme gereği bence yok, ama sıfırdan alacaklar kesinlikle s tercih etmeliler elbette.

Mouse un yanında gelen logitech gaming software enfes bir yazılım, tüm noktalara müdahale etme imkanı veriyor,

kısacası evet biraz pahalı ama parasını bence kuruşu kuruşuna hakediyor,

G700S

www.newegg.com
    Logitech G700s 910-003584 Black Wired / Wireless Laser Rechargeable Gaming Mouse - Newegg.com
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104839

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Yeni farem şu:

Yani lazer gibi bir sensörü olması dışında sıradan farelerden pek farkı yok. Pek lazer fare görmediğim için lazer gibi dedim. Altında ufacık bir delik var ve oradan algılıyor. Sensörden görünür ışık yaymıyor. Ben webcam ile bakarak gördüm ışığını.

Ama ele iyi oturuyor. Ergonomisi çok iyi. Üzerinde pek tuş olmaması en büyük eksisi ama bu fiyattaki bir farede bu eksiklik sayılmaz. Yine de oyun oynadığımda elimin altında daha fazla tuş olması hoşuma giderdi. Tasarımı ise gayet hoş.

Ben de gözüme Logitech G700'ü kestirdim uzun süredir. Ama şimdi bir kaç oyun alınca fare alma ihtiyacı duydum. Daha sonra G700 alma planım olduğu için Performance MX, G500, G300 gibi fareleri fiyatları nedeniyle tercih etmedim.

Diğer taraftan dolar çok yüksek olduğu için Logitech G700 pahalı kalıyor. Bu dolar ne zaman inecek bilmiyorum. Sanırım hiçbir zaman iki sene önceki seviyesine inmeyecek artık. Bir de bazı kişiler Logitech G700 ve benzer farelerin sol tıklama sorunundan bahsetmiş. 200 TL verip aldığım bir farenin haklı olarak en az 3-4 yıl sorunsuz çalışmasını isterim. 8-10 TL'lik A4Tech D620 farem bile 6 yıl kadar sorunsuz çalıştı.

Neyse G700S Türkiye'ye gelsin. Doların da durumunu bir görelim. Ona göre belki bu fareyi almak istiyorum.

Not: Televizyon şu an açıktı. Para piyasası hakkında bilgi veren ekran göründü. Dolar'ı 1,93 görünce kötü oldum.

• SAKIN ALMAYIN!!!!

bu ürün ilk aldığınızda güzel geliyor ancak hiç kimsenin bahsetmediği bir hatası mevcut. Kısa bir süre sonra (bir kaç ay) sağ butonda özellikle temas problemi başlıyor. BF3 vs oynuyorsanız bu mousla oynayamaz hale geliyorsunuz. Çünkü sağ tuşa basılı tuttuğunuzda kendi kendine bırakmaya başlıyor. ve nışan alamıyorsunuz çatışmanın ortasında.

İnternet üzerinde bu sorundan şikayetçi çok fazla kullanıcı var ve Logitech ürünü değiştirmekten başka çözüm sunmuyor.

bendeki mouse henüz 3 ay bile olmadı ve şu an bu problem yüzünden işlevsiz halde.

bazı tüketicilerin ürünü değiştikten bir süre sonra yine aynı sorunun başladığını okudum az evvel. Yani ürün değişse dahi problem tekrar tekrar olacak gibi. Tabi garanti süresi dolunca da yapabileceğiniz bir şey kalmıyor.

şu an piyasadaki en pahalı mouselardan biri. Ancak ömrü çok çok kısa.

SAKIN ALMAYIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

not: bendekini vatan bilgisayara götürücem değişim için. illa da alıcam diyorsanız uygun fiyata sıfır olarak kutusunu açmadan verebilirim yeni verecekleri mousu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrian9822 -- 4 Temmuz 2013; 12:20:46 >

• adrian öncelikle uyarınız için teşekkürler, ben aynı mouse u 6 aydır kullanıyorum bu sıkıntıya rastlamadım, ama sizin rastlamış olmanız bile böyle pahalı bir mouse için uygun değil. internette bulduğunuz kaynakları da paylaşırsanız mouse u alacaklar için bir ön araştırma yapılmış olur, geçmiş olsun.
    yukarıda g700 ile ilgili uyarımı yapmıştım.
    aynı problemi yaşayan bazı kullanıcıların mousu birkaç santim yüksekten masaya vurmasıyla problemin düzeldiğini okudum.
    Aynı şeyi ben de denedim ve bahsettiğim problem şu an çözüldü.

ama ürünün sürekli bozulduğu gerçeğini değiştirmiyor.

örneğin:

• her tarz mouse klavye modelini kullandım hemen hemen Logitechin, mx620 de sol tuş sorunu, performance mxte sorun bile sayılmayabilecek bir sıkıntı yaşamıştım. sadece geri bildirim talebiyle telefonla aradığımda her iki mouse yerine de yeni modelleri gönderildi, yani şunu unutmayın, bilhassa 2 senelik tr garanti süresi dolmuş ürünlerinizde, donanımsal oluşan sıkıntılarınızda sorgusuz sualsiz sizi memnun etmeye çalışan, verdiğiniz paranın karşılığını tamamen size kullandıran bir hizmet kalitesi var. bunu da unutmayın. evet sıkıntı yaşayabilirsiniz, ama Logitech sizi madur etmeyecektir hiç bir zaman :)
    logitech ürünlerinin kalitesi konusunda bir itirazım yok. Ev ve işyerinde kullandığımız tüm mouse ve klavyeler logitech marka. Ama böyle pahalı bir ürün olunca insanları uyarmak gerekiyor...
  • Ellerim oldukça büyük ve razer mamba dan tutun ouroboros a kadar cyborg rat 7 lere kadar kullandim en sonunda g700 aldim bu kadar rahat bir fare kullanmadim hayatimde ele oturusu tuslarin kolayligi harika bir mouse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sizin gibi düşünüyorum, nasipse bugün g700s e geçicem, her ikisinide kullanıp kıyaslama şansım olacak, g700 şuana kadarlık zamanda yani yaklaşık 20 senelik bilgisayar geçmişimde kullandığım en başarılı mouse, her yönüyle. g700s onun kadar mutlu etmezmi diye endişe ediyorum ama bakalım. İnşallah pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

bende sizin gibi düşünüyorum, nasipse bugün g700s e geçicem, her ikisinide kullanıp kıyaslama şansım olacak, g700 şuana kadarlık zamanda yani yaklaşık 20 senelik bilgisayar geçmişimde kullandığım en başarılı mouse, her yönüyle. g700s onun kadar mutlu etmezmi diye endişe ediyorum ama bakalım. İnşallah pişman olmam

Hocam bende merak ettim nedir s modeli diye baktim sadece gorunus farki var sanirim mpuse ayni mouse

• quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

bende sizin gibi düşünüyorum, nasipse bugün g700s e geçicem, her ikisinide kullanıp kıyaslama şansım olacak, g700 şuana kadarlık zamanda yani yaklaşık 20 senelik bilgisayar geçmişimde kullandığım en başarılı mouse, her yönüyle. g700s onun kadar mutlu etmezmi diye endişe ediyorum ama bakalım. İnşallah pişman olmam

Hocam bende merak ettim nedir s modeli diye baktim sadece gorunus farki var sanirim mpuse ayni mouse

G700 5700 DPI S serisinde 8200 DPI a çıkarmışlar başka bir değişiklik bilmiyorum. Bir de G700S sanırım artık Windows XP'de çalışmıyor G700 çalışabiliyorken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

G700 5700 DPI S serisinde 8200 DPI a çıkarmışlar başka bir değişiklik bilmiyorum. Bir de G700S sanırım artık Windows XP'de çalışmıyor G700 çalışabiliyorken.

Gereksizlik bence kimse o dpi da kullanmaz

•  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>

• DPI olarak ele alırsak ben G700ümün 2500 seviyesini bile geçmedim hiç, o kısmı pek işime yaramayacak o kesin :)

arada gördüğüm ilk fark ağırlık, g700 daha ağır s daha hafif, bence g700ün ağırlığı daha idealdi.

2. farklılık g700de el ve parmakların temas ettiği kısım pürüzsüz kaliteli plastik hissiyatı verirken, "s" te terleme engellemesin diye pütürlü bir malzeme kullanılmış, belirli yerlerde mikro sivrilikler var ve daha ilk dokunmamda bile beni biraz rahatsız etti, tırnağımla törpülemem gerekti bir miktar , g700ün görünümü ve hissiyatı biraz daha iyi gibi sanki.

g700de mouse içerisinde macro atamışsanız mouse hafızasında olduğu için yazılımsal olarak "s" e transfer edemiyorsunuz. yani yeniden yazacaksınız eski macrolarınızı :) Logitech bunu düşünememiş. Tüm bunlara bağlı olarak ta

3. G700 de dahili hafıza 3 profile izin verirken, G700S te bu 5 e çıkartılmış. Yani birbirinden bağımsız 5 ayrı oyun veya program profilinizi G700S'inizin dahili hafızasında saklayabiliyorsunuz artık.

Dpi farkını yukarıda söyledim zaten 2500 üzeri bile fazladan, 8200 dpi ne işe yarar görücez bakalım, şuan için gördüklerim bunlar,

Sonuç:

G700 ü olan birisi bence satın almasın.
    yeni mouse alacak birisi daha yeni teknoloji olduğu için "S" modelini tercih edebilir. Bu kendilerine ne kazandırır şuan için muallak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Temmuz 2013; 1:01:01 >

• Resimlerden gördüğüm kadarıyla G700S'te G500'teki gibi bir malzeme kullanmışlar. Tabi şu anlık resimlerden öyle gözüküyor.
  • G700S detay fotoğraflar

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.