Şimdi Ara

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
23.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben g700s alma aşamasındayım,internet üzerinden nerden alayım tavsiye vericek birileri var mı?
  • samsa1128 S kullanıcısına yanıt
    iyi günler,
    fiyat olarak en uygun şuan burada.. ben daha önceden alışveriş yapmıştım sorunsuzca.

www.webdenal.com
    Logitech G700S Rechargeable Gaming Mouse - Siyah
    http://www.webdenal.com/logitech-g700s-910-003423_590493.html?ref=akakce&v=1.65.9

• ben 190 lira ya buldum alıcam galiba ordan thanks tecniks :)
  • iyi günlerde olsun şimdiden çok iyi fiyat
  • Mouse'u ilk aldığımda sinir edici bir ses geliyordu tekerlek kısmından, zamanla azaldı, fakat arada bilgisayarda kasılma gibi bir durum oluyor ve pointer saniyede 10-20 fps vermeye başlıyordu, ben de sistem kaynaklı sandım uzun süre, sonradan bu ses arttı, sinir bozucu bir hal aldı, şöyle tarif edeyim, sanki tekerleğin altında ki yaydan geliyor gibiydi, ancak elektronik bir sesti muhtemelen, sonra bu kasılmalarda artınca mouse kaynaklı olduğunu hiisettim, zaten o gün mouse komple kullanım dışı kaldı. 2.5 aylık süreçte mouse bozuldu, ancak ilk başta da sesin olduğunu gözlemlediğim için muhtemelen mouse arızalı geldi bana zaten. Pentaya gönderdim değişim kararı çıktı 1 hafta içinde. yarın yenisi geliyor.

Uzun lafın kısası bir talihsizlik olabilir, ben yine de Logitech'e ileticem sorunu. G700 de benzer bir durum gözlemlemedim, daha önceden bildiğim için artık gelecek mouse u da bu ses yönünden inceliycem. Muhtemelen arızalı mouse tu dediğim gibi, G700 taş gibiydi ve yurtdışından gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Mouse'u ilk aldığımda sinir edici bir ses geliyordu tekerlek kısmından, zamanla azaldı, fakat arada bilgisayarda kasılma gibi bir durum oluyor ve pointer saniyede 10-20 fps vermeye başlıyordu, ben de sistem kaynaklı sandım uzun süre, sonradan bu ses arttı, sinir bozucu bir hal aldı, şöyle tarif edeyim, sanki tekerleğin altında ki yaydan geliyor gibiydi, ancak elektronik bir sesti muhtemelen, sonra bu kasılmalarda artınca mouse kaynaklı olduğunu hiisettim, zaten o gün mouse komple kullanım dışı kaldı. 2.5 aylık süreçte mouse bozuldu, ancak ilk başta da sesin olduğunu gözlemlediğim için muhtemelen mouse arızalı geldi bana zaten. Pentaya gönderdim değişim kararı çıktı 1 hafta içinde. yarın yenisi geliyor.

Uzun lafın kısası bir talihsizlik olabilir, ben yine de Logitech'e ileticem sorunu. G700 de benzer bir durum gözlemlemedim, daha önceden bildiğim için artık gelecek mouse u da bu ses yönünden inceliycem. Muhtemelen arızalı mouse tu dediğim gibi, G700 taş gibiydi ve yurtdışından gelmişti.

Geçmiş olsun.
    Hocam malzeme materyalini değiştirmiş olabilirler mi?

• Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam yenisi geldi malzeme biraz değişik zaten ancak Logitech mouselarda kötü kalite malzeme çok olmaz, bu daha çok şansızlıktı sanırım bunda ses vs yok performansı da ilkinden daha iyi, demekki onda ciddi bir sorun varmış.
  • quote:

sağolun hocam yenisi geldi malzeme biraz değişik zaten ancak Logitech mouselarda kötü kalite malzeme çok olmaz, bu daha çok şansızlıktı sanırım bunda ses vs yok performansı da ilkinden daha iyi, demekki onda ciddi bir sorun varmış.

Peki hocam bu kadar farklı bi ürünü nasıl satıyorlarmış anlamadım. Hocam şu scrollu yakından göstererek tekerleğinin dönmesini bi videoya çekebilme imkanınız varmı? Çok merak ediyorum da sert mi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Peki hocam bu kadar farklı bi ürünü nasıl satıyorlarmış anlamadım. Hocam şu scrollu yakından göstererek tekerleğinin dönmesini bi videoya çekebilme imkanınız varmı? Çok merak ediyorum da sert mi diye

Robert De NIROyoutube
    Logitech g700s
    http://www.youtube.com/watch?v=p1K6wAzzNDk

• İşte sırf bu yüzden almıyorum bu fareyi Çok sinir bozucu...

Çizim yaparken çok sıkıntı yaratıyor... Orta tuşa tıklamak bilindiği gibi kamera yerini değiştirmenin en kolay yoludur. İleri geri çevirdiğinizde de lenslerle oynarsınız. Fakat tıklayıp hareket ettirmek çok zor... Lensler kayıyor... Sabit tutamıyorsunuz ki... Kamerayı oynatayım derken... İstediğim açıyı yakalayamıyorum...

Ayrıca, nadir de olsa oyun oynarım. Scrool ile silah değiştirmek ve kendi kendine silah seçmesi gerçekten sinir bozucu...

Sabahtan akşama kadar internette gezip, sayfaları yukarı çıkartıp aşağı indiren kişiler dışında kim böyle bir fareyi almak ister ki?

Bu fareyi kullanmadım. Fakat o "hızlı kaydırma" denilen saçma özelliğe sahip Logitech'in farklı bir model faresini kullanıyorum. O yüzden bu yorumu yazdım...

Yeni bir kablosuz fare arıyorum... Umarım adam gibi bir fare bulabilirim... Kablolu istemiyorum, çünkü monitör ile aramda 4-5 metre mesafe var... Kablosuz, bildiğiniz başka iyi bir fare var mı? Kablolu fareden eksik bir yanı (tepkimelerde gecikme gibi) olmayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 12 Ekim 2013; 15:13:34 >

• Technics kullanıcısına yanıt
    100 tl ye kadar (f/p)
    G700s için mouse pad tavsiye edebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onerealife

100 tl ye kadar (f/p)
    G700s için mouse pad tavsiye edebilirmisiniz

ilk sayfayı incelerseniz Ozone Gaming Trace Mousepad inceleme linkine ulaşabilirsiniz, bu mouselar için mükemmel bir seçim..
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim :)
    G700s bugün elime ulaştı sizin incelemenizi okuduktan sonra karar verdim :)
    Dediginiz gibi yan taraflari tirtikli bende tirnagimla kazidim :)

Mause padi inceledim yazinizi okudum.
    Dediginiz gibi kaliteli bir mause benziyor.
    Ancak çok hareketli geldi üstündeki resim.
    Daha sakin gene böyle kaliteli bir mause pad tavsiyeniz varmi ? Yoksa bunun siparişini verecegim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onerealife

Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim :)
    G700s bugün elime ulaştı sizin incelemenizi okuduktan sonra karar verdim :)
    Dediginiz gibi yan taraflari tirtikli bende tirnagimla kazidim :)

Mause padi inceledim yazinizi okudum.
    Dediginiz gibi kaliteli bir mause benziyor.
    Ancak çok hareketli geldi üstündeki resim.
    Daha sakin gene böyle kaliteli bir mause pad tavsiyeniz varmi ? Yoksa bunun siparişini verecegim :)

estafurullah hocam,

umarım beklentilerinizi karşılar mouse. Bir çok mouse pad deneyip dandik malzeme yapıları yüzünden tatmin olamayınca desen vs gözü görmüyor insanın :) haklısınız bence de çok hareketli deseni, ancak kullanım sırasında dönüp bakmıyorsunuz bile, bu mpad g700 ve s ile iyi anlaştığı için bence hiç riske edip kendinizi yormayın bir desen için. Hazır denenmişi varken :)

• Peki hocam o zaman g700s e kardeş alalim inşallah :)
    Vakit ayirdiginiz için teşekkür ederim :)

• Üstad Selam,

Logitech'in bir çok g serisi mouse unu kullandım, g100,g300,g500,g9,g9x gibi. Tam g700 alıcaktım, sanırım 2 sene önce, Vatan'da 185 TL civarında bir fiyatı vardı.. İndirimi kaçırdım dolar arttı derken 250 TL'nin altına düşmediği için sinirlenip almadım O yüzden içimde kaldı bu seri..
    Şu an evde Razer lachesis kullanıyorum, eski bir model olmasına rağmen çok rahat ve çok işimi görüyor(7-8 ay kadar önce markafoni'den çek vs ile 85 TL'ye almıştım ) Fakat bu tüketim çılgınlığı ve merak 199 TL'ye MM'den g700s almaya itiyor beni. Sanırım siz değiştirdiniz ses geleni ve yenisinde bir problem-sorun yok?
    Tavsiye eder misiniz? Yoksa g700 tadı yok değmez mi dersiniz? (g700 halen >250 TL civarında satılıyor)

İyi forumlar.

• selamlar hocam, evet değişsen de herhangi bir sıkıntı olmadı şuana kadar. Ben g700 serisinden memnunum performans olarak, tavsiye de ediyorum elbette ancak değiştirmek size kalmış tabi biraz, benim g700 üm de 4-5 aylıktı satıp buna geçtim, satın almadan bile g700 kullananlara kendim tavsiye etmedim böyle bir şeyi ama gittim biraz da alışkanlıktan kendim yaptım :) yani değerlendirmesi size kalıyor elbette, merak edilen performansı ise bence vatanda vs de bir deneyip karar verebilirsiniz kullandığınız mouse ile kıyaslamasını. Logitech için şuan top model mouseu bu, ve gerçekten de çok başarılı.
  • quote:

selamlar hocam, evet değişsen de herhangi bir sıkıntı olmadı şuana kadar. Ben g700 serisinden memnunum performans olarak, tavsiye de ediyorum elbette ancak değiştirmek size kalmış tabi biraz, benim g700 üm de 4-5 aylıktı satıp buna geçtim, satın almadan bile g700 kullananlara kendim tavsiye etmedim böyle bir şeyi ama gittim biraz da alışkanlıktan kendim yaptım :) yani değerlendirmesi size kalıyor elbette, merak edilen performansı ise bence vatanda vs de bir deneyip karar verebilirsiniz kullandığınız mouse ile kıyaslamasını. Logitech için şuan top model mouseu bu, ve gerçekten de çok başarılı.

Merhaba,

Cevap için çok teşekkür ederim.Benimki biraz kaşınmak aslında, dayanmaya çalışacağım

İyi forumlar.

• Arkadaşlar keşke daha erken haber verebilseydim :S

Teknosa ürünü süper bir indirimle 99,90 TL den satışa sundu ve ürün tükenmiş, uzun çabalar sonucu adaba şubesinden almayı başardım. İlgilenenlere duyurulur...
  • Arkadaşlar bir sorum olacak,

Mouse'um elime ulaştı ancak sanki bir sorun var gibi... G8, G9 ve G10 Tuşları çok sert sanki altı dolu basılamıyormuş gibi bir his yaratıyor. Kullanımı hiç rahat gelmedi sizlerde de bu böyle midir?

Yanda bulunan tuşlar gibi kolay clikler bekliyordum açıkçası, hayal kırıklığı yarattı bende.

Durum sizde böyle değilse iade edebilirim yada servisle temasa geçeceğim.

Bilgi verenlere teşekkür ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.