Şimdi Ara

Logitech g700 mouse ayarlarını yapamıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetrex

Bu mousenin ortadaki scrool tusu cok hızlı, bu tusun hız ayarını nerden kısarız, sayfayı aşaya kaydırırken uçuyo sayfa, scrool üstteki kilit tuşunu açınca tuş boşta olunca yani zaten sayfanın bi tek başını ve sonunu görebiliyom, direk en sona geçiyo, üstteki kilit tuşuna basıp normal mouseler gibi çevirerek kullanmak istediğimde ise gene hız sorunu yüzünden sayfayı tam göremiyom, Birde bu profilimi yaptıgım zaman kendi profilimi seçemiyorum, o yüzden generalin ayarlarını değiştirdim ve her seferinde generalden ayar yapmak zor oluyor, kendi yaptığım diğer profilleri nasıl nerden koyabilirim bilgisi olanlar paylaşsın lütfen ,,,,

Scrolling kısmından ayarlıyabilirsin scrolu ama profil kısmını bende çözebilmiş değilim :S
  • logitech şu setpoint arayüzüne bi el atsa iyi olacak.
  • Scroolun altinda g11 in ustundeki tusa basarsaniz scrool yavaslar. Ayrica vertical ve horizontal scrool speed ile oynarsaniz optimum hizi yakalarsiniz.

Mesela g7 tusunun q harfine basmasini istiyorsaniz aksiyonlar menusunde, hani setpointte tusun resmini gordugun yerde tiklayinca asagi dogru acilan menu, aksiyon olarak key stroke secip acilan yere tus veya tus kombinasyonu atayabiliyorsunuz. Oradan yapilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 6 Nisan 2012; 14:04:47 >
  • setpointteki scrool ayarlarının vertical ve horzantıl olanı yani ikiside 0 da sonuna kadar kısık olduğu halde normal mouselara göre scroolu hızlı bu mousenin, sayfalarda kaçıdığım şeyler oluyor aşaya inerken bazı şeyleri göremiyoruz. yavasca sayfayı yanından kaydırarak bakıyom o da zor oluyor. Logitech gibi bi marka neden Türkçe ve kolay bi arayüz yapmaz anlamıyorum. Bi daha logitecin bi ürününü alanın .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Ben özetle sana nasıl yapabileceğini anlatayım.
    Logitech Set Pointi açtıktan sonra Sol taraftaki menülerden "Macro Maneger" kısmına tıkla.
    Açılan pencereden "New" e basıp yeni bir macro yaratıyorsun.
    New Macro1 Olarak yaratılır üzerinde sağ tuşa basıp edit dediğinde macronun adını değiştirebilirsin.
    "Start Recording" tuşuna bastıktan sonra macroyu kaydetmeye başlıyacaktır. Senin yapmak gereken "E" tuşuna basarak "Stop Recording" Demek
    Daha Sonradan da Save e basıp ordan çıkabilirsin. Macronu yaratmış oldun gelelim şimdi bunu mouse un herhangi bir tuşuna atamaya.
    Üstteki açılır menüden hangi profile atamak istediğini göreceksin. Ordan profilini seçip Buttons kısmını tıkla ordan da atamak istediğin butonu seçeceksin Butonun sağ tarafındaki açılır menüden macro yu seç.
    Alt kısımda sana başka pencereler açılacak ordan macronun adını seçip Apply OK diyerek çıkabilirsin.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam gerçekten teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

• kolay gelsin arkadaşlar, benim bu logitech'in yeni çıkan mouse'u ile ilgili sorum olacaktı. G700s çıktı yakın zamanda. ben bu G700s ile g700 arasındaki farkı merak ediyorum inceleyebileniniz varsa eğer... gözle görülür bir fark yok gibi ama yinede bi danışayım dedim. şimdi bu mouselardan birini alacam amazon.co.uk den 60 sterlin yani 170 liraya gelecek. tr fiyatı en ucuz 215 lira. g700s ise 95 dolar kargo ile 130 dolara geliyor amazon US den. oda 230 liraya tekabül ediyor. sizce hangisini tercih etmeliyim. g700s de donanım guncellemesi yapılmıış sanırım. dpi seviyesi 8200 e kadar cıkabılıyormus dıye bılıyorum. şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Gagalayan

quote:

Orijinalden alıntı: emre0630

arkadaşlar ben yeni bir profil oluşturuyorum fakat ayarlara tekrar geldiğim de yine general'a gelmiş oluyor ve benim kendime göre yapmış oldugum ayarlar işlemiyor :S bu profil işini nasıl yapacaz bilen varmı :S

aynı sorun bende de oluyor. bize de bi el atsanız??

Aynı sorunu şimdi ben de yaşıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi?
  • selam arkadaşlar bende en sonunda logitech Mouse kaldım m705 senelerdir Microsoft kullanıcısıyım tamamen bozulana kadarda laser 7000 kullandım
    iki tane almadığıma pişmanım neyse benim sorunum büyüteç zaten logitech kullanmamamın tek sebebide budur monitör olarak tv kullanıyorum ve büyütece
    herzaman ihtiyacım var ama tüm uğraşlarıma araştırmalarıma rağmen sorunu çözemedim yani tuşlara bütütec atayamadım bilen varsa yardım ederse çok memnun olurum
  • arkadaşlar merhaba,

Logitech G700s mouse aldım. ben bu mouseyi oyun için kullanmayacağım. iş için kullanacağım. devamlı kullandığım kısa yolları atayacağım ama yazılım olarak ne yüklediysem olmadı. tuşlarını istediğim gibi programlamak için ne yapmam gerekir bilgi verir misiniz?
  • logitech kendi yazilimi var. türkçe hertürlü tuş atamasını yapabilirsiniz.

http://support.logitech.com/tr_tr/product/g700s-rechargable-wireless-gaming-mouse#download
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.