Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G923 Yarış Direksiyonu Xbox PC Uyumlu 8750 TL (Sıfır) Satın Al 18 Mayıs 2023 21:05 1 1 Logitech G923 Yarış Direksiyonu Xbox PC Uyumlu 8750 TL (Sıfır) Yurt dışından gelirken yanımda getirdiğim Logitech G923 Yarış Direksiyonunu satıyorum. Valizime sığması için kutusundan çıkardım ama kutusunu da getirdim. Dediğim gibi sadece kutusundan çıkarıldı, kablolarına dokunulmadı bile. Kargo ile isteyene önce EFT sonra kargo şeklinde kutusuna koyup kargolayabilirim. Tercihim elden olur, yer Mersin. Fiyat: 8750 ve pazarlıksız. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fiyat düştü! SIFIR 68790 TL! Beyaz Asus GeForce RTX 4090 Rog Strix White RTX4090 OC SIFIR FİYAT DÜŞTÜ! 96 Bin TL Değerinde Paket Sadece 57990 TL! Panasonic DC-S5 Prof Kamera Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD Heatsink m2 soğutuculu 1TB Garmin Fenix 7x Pro Akıllı Saat (Sapphire Değil) 26990TL!