Şimdi Ara

logitech harmony 525 akıllı kumanda 99ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • logitech harmony 525 akıllı kumanda 99ytl teknosalarda....

• # 4 adet AAA pil ile kullanım

Pil tüketimi nasıl acaba...
  • Gerçekten sıcak bir fırsata benziyor...
  • ben anlamam bu işlerden ama sanal markette gezerken gördüm
    belki işinize yarayabilir

AEG DOKUNMATİK AKILLI KUMANDA RC4000
    Satış Fiyatı : 34,90 TL
    Migros Club Kart Fiyatı : 29,90 TL

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=10017110&shopCategoryId=9554&isSearchResult=true

veya migros sanal markete girip RC4000 diye aratabilirsiniz ?
  • Ben bir sene önce teknosa kampanyasından 110 tl ye almıştım. Ps3 hariç kumanda edemiyeceği alet yok gibi. Çok memnunum. Diğer universal kumandalardan farklı olatrak USB bağlantısı sayesinde internetten istediğiniz cihazın kumandasını update etmeniz mümkün. en ucuzundan 4 adet şarj edilebilir pil aldım, normal pille astarı yüzünden pahalıya gelir. Forumda daha ayrıntılı incelemesi var. sağlıcakla kalın.
  • Bende bir adet aldım bu gün. Bakırköy ömürde son iki tane daha kalmıştı. Fakat nedense remote programını kurduktan sonra internete bağlantı hatası veriyor. Kumandayı öğren modda kullanmak istedim bu seferde sadece demo mod çıkıyorkumanda da
  • bende vatan'dan aldığım harmony 785 var. İsteyen olursa 200Tl'den vereyim. Elden teslimat istanbul içi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • endişe etme bende aldığımda öyle oldu iade et 5- 6 günde değişimden gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhandinc -- 24 Ocak 2010; 17:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

bende vatan'dan aldığım harmony 785 var. İsteyen olursa 200Tl'den vereyim. Elden teslimat istanbul içi.

normal kullanımda şarj durumu nasıl gidiyor ve fatura tarihi nedir garanti için ??
  • Ben bu kumandayı teknosa'dan 99 ytl ye aldım. Kumandada hareket sensörü var, dokunduğunuzda ışıkları yanıyor ve flu, mavi çok güzel ışığı var, gece gözü rahatsız etmiyor. Activities butonunu programlayıp aynı anda birçok işi yaptırabiliyorsunuz, örneğin televizyonu aç hdmi 1e getir, sattalitte aç, kanal 11 i aç. Bunu tek tuşla yapmanız mümkün. 4 adet activities yükleyebiliyorsunuz. Kumanda geldiğinde çalışmıyor, 0 programla geliyor. Bilgisayardan usb den ilgili kumandaların firmware'lerini atmanız gerekiyor, dolayısıyla bilgisayarı olmayanlar için değil, internette çok geniş bir kumanda firmware arşivi var, buda işinizi oldukça kolaylaştırıyor, ha baktınız bulamadınız firmware, oda kolay, kumandanın altında bir infra red penceresi var, buraya tanıtacağınız kumandayı tutup tek tek tuşlarını tanıtabiliyorsunuz. Dolayısıyla tanıyamayacağı kumanda yok diyebiliriz. Ben klimamın bile kumandasını tanıttım, garaj kapım olsa onuda tanıtcam:). 4 duracell pil, kumanda üstünde(üstündekiler bitikti bende gerçi), 4 tanede yanında yedek pil geliyor. Bence almaya değer bir kumanda hiç düşünmeden alın derim. Logitech firması bu işi biliyor.

• Parayı bir denkleştiriyim ilk alacağım alet bu... Evde her yer kumanda oldu vallahi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep1903

ben anlamam bu işlerden ama sanal markette gezerken gördüm
    belki işinize yarayabilir

AEG DOKUNMATİK AKILLI KUMANDA RC4000
    Satış Fiyatı : 34,90 TL
    Migros Club Kart Fiyatı : 29,90 TL

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=10017110&shopCategoryId=9554&isSearchResult=true

veya migros sanal markete girip RC4000 diye aratabilirsiniz ?

kangurumdaki --stoklarda yok
    migros sanal markette ise aratınca sonuç çıkmıyor.

ayrıca gg de 75 tlye satan var aynı cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 1 Şubat 2010; 15:19:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shibumix

Ben bu kumandayı teknosa'dan 99 ytl ye aldım. Kumandada hareket sensörü var, dokunduğunuzda ışıkları yanıyor ve flu, mavi çok güzel ışığı var, gece gözü rahatsız etmiyor. Activities butonunu programlayıp aynı anda birçok işi yaptırabiliyorsunuz, örneğin televizyonu aç hdmi 1e getir, sattalitte aç, kanal 11 i aç. Bunu tek tuşla yapmanız mümkün. 4 adet activities yükleyebiliyorsunuz. Kumanda geldiğinde çalışmıyor, 0 programla geliyor. Bilgisayardan usb den ilgili kumandaların firmware'lerini atmanız gerekiyor, dolayısıyla bilgisayarı olmayanlar için değil, internette çok geniş bir kumanda firmware arşivi var, buda işinizi oldukça kolaylaştırıyor, ha baktınız bulamadınız firmware, oda kolay, kumandanın altında bir infra red penceresi var, buraya tanıtacağınız kumandayı tutup tek tek tuşlarını tanıtabiliyorsunuz. Dolayısıyla tanıyamayacağı kumanda yok diyebiliriz. Ben klimamın bile kumandasını tanıttım, garaj kapım olsa onuda tanıtcam:). 4 duracell pil, kumanda üstünde(üstündekiler bitikti bende gerçi), 4 tanede yanında yedek pil geliyor. Bence almaya değer bir kumanda hiç düşünmeden alın derim. Logitech firması bu işi biliyor.

49,25 tlye aldım sıfır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 35JR1912

quote:

Orijinalden alıntı: shibumix

Ben bu kumandayı teknosa'dan 99 ytl ye aldım. Kumandada hareket sensörü var, dokunduğunuzda ışıkları yanıyor ve flu, mavi çok güzel ışığı var, gece gözü rahatsız etmiyor. Activities butonunu programlayıp aynı anda birçok işi yaptırabiliyorsunuz, örneğin televizyonu aç hdmi 1e getir, sattalitte aç, kanal 11 i aç. Bunu tek tuşla yapmanız mümkün. 4 adet activities yükleyebiliyorsunuz. Kumanda geldiğinde çalışmıyor, 0 programla geliyor. Bilgisayardan usb den ilgili kumandaların firmware'lerini atmanız gerekiyor, dolayısıyla bilgisayarı olmayanlar için değil, internette çok geniş bir kumanda firmware arşivi var, buda işinizi oldukça kolaylaştırıyor, ha baktınız bulamadınız firmware, oda kolay, kumandanın altında bir infra red penceresi var, buraya tanıtacağınız kumandayı tutup tek tek tuşlarını tanıtabiliyorsunuz. Dolayısıyla tanıyamayacağı kumanda yok diyebiliriz. Ben klimamın bile kumandasını tanıttım, garaj kapım olsa onuda tanıtcam:). 4 duracell pil, kumanda üstünde(üstündekiler bitikti bende gerçi), 4 tanede yanında yedek pil geliyor. Bence almaya değer bir kumanda hiç düşünmeden alın derim. Logitech firması bu işi biliyor.

nerden aldın ??? nie konuyu hortlattın

• Çok iyi fiyat gerçekten de.35JR1912,nereden aldığını yazabilirmisin?Ben de almayı düşünüyorum.
  • Stokta yok diyor,stokta olup ucuza alinabilecek yer yok mu?zaten yok oldugundan 99 lira yaziyorlar galiba
  • quote:

nerden aldınız?
  • 35JR1912 saçmalamış
    quote:

Orijinalden alıntı: gecekusu35

quote:

nerden aldınız?
  • tansaşta gördüm ben bu ürünü pazar günü 30 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam
  • bence düşünmeden alın süper bir aygıt hemen hemen her şeyi kumanda edebiliyorsunuz

bir kaç örnek:

*beko klima
    *packard bell notebook
    *dark media mini player
    *xbox 360
    +bilumum tv, anfi, dvd :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.