Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar evimdeki kumanda karmaşası benimde artık sabır sınırlarımı zorlar duruma geldiğinde artık bende evrensel kumandaları araştırmaya karar verdim. Bu incelemenin dışında, evrensel kumandalar hakkında forumda konunun daha geniş olarak ele alındıgı @ChordSolo arkadaşımızın açtıgı >>4 KUMANDAYI TEKE İNDİRDİM,ÜNİVERSAL KUMANDA DENEYİMLERİMİZ<< adllı topici de okumanızda yarar var diye düşünüyorum. Ne de olsa akımı başlatan odur

Evrensel kumanda alımı sırasında araştırma yaparken dikkatimi bir çok farklı husus çekti, LCD panellerinin olup olmaması, ışıklandırma, öğrenme kabiliyeti, pilleri bittiğinde hafızanın yitirilip yitirilmediği gibi çeşitli hususlar konuyu araştırdıkça benim açımdan birer "önemli etken" haline geldi. Bu nedenle rotamı piyasada satılan nispeten "oem" markalara dogru değilde bilindik markalara çevirmeye karar verdim.

Rota çevirimi neticesinde kendimi Logitech gibi dev bir firmanın bu işe nasıl gönül verdiğini keşfetmekte buldum, çünkü o zamana kadar Logitech'in Universal Remote (Evr. Kumanda, bundan sonra evr kum kısaltması ile kullanacagım) konusunda bir isim oldugunu bilmiyordum. Neyse fazla uzatmadan konuya gireyim, tercihlerim arasında Logitech'i araştırdıkça diğer firmaların modellerini araştırma isteğim azaldı, keza Logitech'in evr kum konusundaki altyapısı ve veritabanı beni çok etkiledi. Kısaca bahsetmek gerekirse,

Kumandanın görsel açıdan gerçekten de güzel oldugunu resimlerde de görebileceğiniz üzere söylebilirim, ancak işlevsellik konusunda da sizleri estetiğinden geri bırakmıyor, renk yani aydınlatma olarak çok güzel bir mavi ışık kullanılmış, gece gözü yormuyor ve ekranları tuşları oldugu gibi aydınlatan bir mavi.

Evr kum dan her tuşa bastıgınızda en üstteki Activities butonu yanıp sönüyor burdan komutu verdiğini anlıyorsunuz. En üstteki ufak LCD panelde (buraya optional buttons diyor Logitech ) bir page mantıgı var, burda ekranda 4 tane yanlarda görebileceğiniz tuşlarlarla komut verebiliyorsunuz, yani bu ekranda her sayfada 4 tane kumanda tuşunuz var ve hemen ekranın altındaki 2 tuşla LCD içindeki sayfaları ileri geri alarak (sayfa numaraları bile veriyor Logitech size) kumandanızın diğer tuşlarını da (ki bunlar genelde sık kullanılmayanlar) görebiliyor ve komut verebiliyorsunuz veya sık kullanmadıgınız ama evr kum da olmasını istediğiniz özel tuşları bu ekrana atayabiliyorsunuz (mesela bende 4 renkli tuş vardı kumandam da ama Logitech’de bu renk tuşları yok ne yaptım gittim LCD ekrana Sarı Mavi Kırmızı Yeşil isimlerini vererek bu tuşları tanıttım çok güzel oldu).. Diger tuşlarda hem üzerindeki yazılarla hem de yerleşim sıraları itibariyle gerçekten de çok iş görür nitelikte, ben tanımladıgım 4 birbirinde farklı yapıdaki kumandayı da çok rahat kullanabiliyorum.

Genel özelliklerinin ardından biraz da yazılım konusuna değinelim. Logitech kumanda sahibi iseniz, kumandanızın her türlü ayarlarını yapmak için yaklaşık 50 mblık kumandanın yazılımı + elinizin altında bir internet bağlantısı olması şart. Belki bazılarınız bu konuda haklı olarak şikayetçi olabilir ancak belirtmek isterim ki Logitech bence bunu yaparak en güzelini yapmış, keza internet bu noktada size bir çok yarar saglıyor, bunları özetlersek :

Logitech evr kumandanın tüm ayarlarının yazılımla internet üzerinden değiştirilmesinin yararları (Zararı malum zaten, internetinizin olmak zorunda oluşu ) :

1. Kullanıcı adı ve şifreniz ile size özel bir hesap yaratıyorsunuz ve tüm ayarlarınız internette Logitech'de saklı kalıyor, böylece kumandanız bozulsa, pili bitse değiştirseniz bile farketmez, yazılımından gir ve mevcut ayarlarınızı yükleyin herşey eskisi gibi geri geliyor.

2. Internet baglantısı sayesinde Logitech'in veritabanındaki kumanda markaları ve modelleri sürekli güncelleniyor, böylece kumandanızın tuşlarını tanıtmakla vakit kaybetmiyor direk seçeneklerden elinizdeki kumandanın markasını seçiyorsunuz ardından model araması yapıp mevcut modeli seçip devam ediyorsunuz. Buna örnek vermek gerekirse, elimde Samsung LCD 37R81B TV kumandası var ve bu kumandayı evr kum tanıtmak istiyorum, yapacagımız şeyler yazılımdan Devices (Aygıtlar) bölümüne gidip yeni bir aygıt eklemek, ordan kategorileri zaten görüyorsunuz, istediğiniz kategori hangisi ise onu seçerek devam ediyorsunuz, bahsettiğimiz örnekte aygıtımız TV olduguna göre TV yi seçerek sonra Brand Name : Samsung seçerek model arama bölümüne geliyoruz burdan arama kriterinizi mümkün oldugunda özet yazın mesela ban 37R81B yazıp arama sonucundan en uygun modeli seçiyorum ve böylece TV kumandamı Logitech'de Devices kısmına net ortamı üzerinde (çünkü henüz kumandayı update etmedik) TVmizi eklemiş oluyoruz.Böyle böyle tüm elimizdeki farklı kumandalarınızı uygun kategorilere göre aratarak seçip ekliyorsunuz. Her eklediğiniz kumandayı Devices kısmından görebiliyor ve ayarlarını yapabiliyorsunuz

Fazla detaya girmeyeceğim şimdilik ancak “Activity” fonksiyonundan da bahsetmeden olmaz, Kumandamızın Devices dışındaki en sık kullanılan bölümü Activity, bu nedir derseniz Türkçe karşılıgı zaten “aktivite”. İşlevi ise şu : İçindeki komut ile istediğiniz tuş kombinasyonlarını yaparak talep ettiğiniz emri tek tuşla yerine getirmek.
    Örnek vermek gerekirse, ben televizyonumu sırasıyla

1.TV nin On tuşuna
    2.TV nin Harici1 moduna getiren Source tuşuna 2 kez basarak
    3.Uydu Alıcımın ON Tuşuna
    4.Amfinin ON tuşuna,
    5.Amfinin CD/DVD tuşuna

basarak açabiliyorum. İşte tüm bunları Activity menüsünden ADD NEW ACTIVITY komutunu seçerek Watch TV yi seçtiğimde sırasıyla bana sorular sorarak neticede bu yukarıdaki tuş kombinasyonunu hafızasına alıyor. Böylece kumandamda artık Activity tuşuna bastıgımda karşıma gelen Watch TV butonuna bastıgımda tek tuşla tv mi izleyebilir hale geliyorum, bu mantıkla bir çok aktivite atamanız mümkün,

Mesela bende TV dışında Watch DVD aktivitesi var, bunda da amfimden ilgili bölüme geliyor otomatik, Divx player imi açıyor ve TV mi AV kısmına getiriyor. Böylece gene tek tuşla Divx izleyebildiğim adımlara gelmiş oluyorum, elinizdeki cihazlara göre bir çok aktivite atamanız mümkün,

Aktivitenin güzel taraflarından biri de şu : Farzedelim ben Watch TV modunda tv mi açtım, işin güzel tarafı şu : aktivite menüsünde iseniz evr kum üzerindeki ses düğmesi benim amfimin sesini, 1-2-3 vs.. rakamları uydu alıcımın kanal tuşları oluyor, yani demek istediğim aktivite de iseniz kumandanız üstündeki tüm tuşları daha önce devices menüsünde eklediğiniz tüm kumandalara göre dagıtmanız ve o aktivitede kullanmanız mümkün, Bu çok güzel bir özellik, böylece evr kum şunu saglıyor, Watch TV komutunda ise kullanıcı sesi amfiden aldıgına göre ses tuşuna bastıgında tv nin sesini değil amfimnin sesini açmalıyım, kanal+ kanal- tuşlarına bastıgında tv nin kendi kanallarını değil uydu alıcının kanallarını arttırıp eksiltmeliyim

Aksi halde siz Activity değilde Devices menüsünden tek bir kumandanızı seçseydiniz seçtiğiniz andan itibaren kumanda üstündeki tüm tuşlar seçtiğiniz kumandanın tuşlarından ibaret oluyor. Yani Farzedinki ben Devices menüsünden TV yi seçtim, o zaman benim evr kum evdeki TV min kumandasına dönüşüyor ve az önce Watch TV aktivitesinde iken sesi arttırdıgımda amfinin sesinine hükmederken şu an ne yapıyor TV nin sesini açıyor. İşte bu nedenle Activity eklemeniz ve televizyonunuzu, divxplarinizi bu aktivite tuşlarıyla açmanız çok büyük bir kolaylık sağlıyor.

Özetle kumandanın fonksiyonları bunlar, yazılımda kumanda ile ilgili olarak bir çok ayar da mevcut, mesela delay yani gecikme süreleri. Bunları istediğiniz milisaniye ye çekebiliyorsunuz, bu çok önemli keza ben burda mesela sorunlar yaşıyorum, eklediğim kumanların gecikme sürelerini minimum a getirdiğim halde uydu alıcımda 125 nolu kanala gelmek istediğimde verdiğim 1-2-5 komutunu Logitech ne yazıkki istediğim hızda uygulamıyor, ben elimi 5 tuşundan çektiğimde o daha 2 tuşunu basıyor oluyor. Bu da sanırım evr kum da genel bir sorun, gerçi o kadarı da çok mühim değil ama kumandanın sadece iyi taraflarını değil eksik taraflarını da yazmak istediğim için belirtmek istedim, sonuçta objektif bir inceleme olsun

İşte resimler

Biraz uzun olduysa affola ilgilenen arkadaşların soruları olursa burdan cevaplamaya çalışırım

Saygılar

• Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
  • merhaba

oncelıkle yazı ıcın tskler

cihaz bana bu gece hediye olarak geldi bende hemen kurdum ozellıklerın tamamı mukkemmel bır sekılde calısıyor ancak anlayamadıgım bır konu var emın olmak ıstedım ... cihaz sureklı acık
    ekranda actıvıtıes kısmı sabıt kalıyor ve acma kapama dugmesınden bastıgımda kapanmıyor . led lı ekranda ısık yok ama dedıım gıbı cıhaz sonucta acık herhangı bır tusa basarsam ısık hemen yanıyor ozetle kapatamıyorum :S

ıkıncı sorumda sarjlı pil mi kullanıyorsun usb den bagladıgın zaman sarj ediyormu ???

bu sorularımı cevaplarsan ozellıkle acma kapama olayını cok sevınırım

tsk
  • güzel inceleme olmuş, tşk.ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: megatarik

merhaba

oncelıkle yazı ıcın tskler

cihaz bana bu gece hediye olarak geldi bende hemen kurdum ozellıklerın tamamı mukkemmel bır sekılde calısıyor ancak anlayamadıgım bır konu var emın olmak ıstedım ... cihaz sureklı acık
    ekranda actıvıtıes kısmı sabıt kalıyor ve acma kapama dugmesınden bastıgımda kapanmıyor . led lı ekranda ısık yok ama dedıım gıbı cıhaz sonucta acık herhangı bır tusa basarsam ısık hemen yanıyor ozetle kapatamıyorum :S

ıkıncı sorumda sarjlı pil mi kullanıyorsun usb den bagladıgın zaman sarj ediyormu ???

bu sorularımı cevaplarsan ozellıkle acma kapama olayını cok sevınırım

tsk

Foruma hoşgeldin

Sorularını cevaplamaya çalışayım, 4 adet GP nin şarjlı pilini kullanıyorum, aletin sevmediğim taraflarından biri de şarj durumunu göstermemesi. USB'den baglı oldugunda da şarj oldugunu sanmıyorum, zaten şarj simgesi falan olmadıgından olabildiğini de sanmıyorum. Kumanda evet yazılar hep açık, gece tüm aygıtları kapatıp çıkıyorsun sabaha geldiğinde de bakıyorsun aa ekranda halen yazılar var, var evet ama kumandanın kullanımı böyle, zaten öyle güzel bir sistem yapmışlar ki sleep modu şöyle çalışıyor, sabah elinize aldıgınızda aleti hemen kendiliğinden ledleri yanıyor, yani uzun süre alete el sürmezseniz ve sonra aleti alırsanız elinize hemen hareket sensöründen olsa gerek ışıkları yanıyor, bu gece film izlerken çok keyifli olabiliyor aramıyorsunuz tuşları

• hayırlı olsun,teşekkürler
  • Teşekkürler ChordSolo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki bir sorum olacak,

TV'de kaynak butonu var ya (Anten - Scart 1 - Scart 2 - VGA - HDMI 1 - HDMI 2) şeklinde kaynak değiştiriyor, ama hep bu sırada. Ayrıca kaynak seçildikten sonra hafızada kalıyor. Yeniden TV açılınca en son kullandığın kaynak kalıyor. Örneğin DVD için ben HDMI2'yi, Digiturk için Scart-1'i kullanıyorum. DVD seyrettikten sonra Digiturk'e geçiş için kaynak tuşuna 2 kere basmam gerekli. Digiturk'ten DVD player'a geçmek için ise 4 kere basmam gerek.

Activities'te anlattığın gibi bir butona basınca birçok işi yaparken kaynak tuşunada bir kaç kere otomatik bastırabildiğimizi söylemişsiniz. Peki bu durumda kaynak açılışta farklıysa nasıl doğru sayıda kaynak tuşuna basıyor? Daha doğrusu sanırım bunu yapamıyor değil mi :( ? Hadi sadece iki kaynak kullanırken birbirleri arasında geçiş yinede (eğerki kaynak tuşuna dışardan müdahale olmazsa) kolay. Çünkü birinden diğerine geçerken kaç kere kaynak tuşuna basılacağı belli. Ama diyelimki bir üçüncü kaynak daha kullanıllıyor, mesela çatı anteni, yada kablolu yayın, o zaman bir kaynaktan diğerine geçiş için iki farklı kombinasyon oluşacak. Yani diyelimki DVD'ye (HDMI2) geçmek istiyoruz, eğer o an bulunulan kaynak Digiturk'se (Scart-1) kaynak tuşuna 4 kere basılması gerekli, yok eğere o an bulunulan kaynak Anten ise 5 kere basılmalı. Sonuçta bu işin tek tuşla halledilebilmesi için aslında TV'nin orjinal kumandasında tüm kaynaklar için ayrı bir buton olmalıydı ( ki çoğu TV'de öyle olmaz).

Ayrıca bende birde amfi var. Radyo ve analog için ayrı kaynak butonları var ama dijital 2 girişi için tek bir kaynak butonu var. (Biri koaksiyel digiturk için, diğeri optik DVD player için). O kaynak butonunda birde kullanmadığım 3. bir seçenek daha var. Sonuçta yukarıda anlatılanlar bunun içinde geçerli oluyor.

Bu kadar uzun anlatılacak ve tartışılacak bir mesele değil gibi gelebilir ama evrensel kumanda demek eğer diğer kumandalardan tam olarak bağımsız olmak demekse bu bir tuş için dahi bağımlı olmamak demektir.

O nedenle görüşlerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 12 Eylül 2007; 9:48:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: exen
    Sonuçta bu işin tek tuşla halledilebilmesi için aslında TV'nin orjinal kumandasında tüm kaynaklar için ayrı bir buton olmalıydı ( ki çoğu TV'de öyle olmaz).

Bu kadar uzun anlatılacak ve tartışılacak bir mesele değil gibi gelebilir ama evrensel kumanda demek eğer diğer kumandalardan tam olarak bağımsız olmak demekse bu bir tuş için dahi bağımlı olmamak demektir.

O nedenle görüşlerinizi alabilir miyim?

Dostum soruların çok yerinde, zaten bu kaynak (source) tuşu benimde başıma bela oldu, çünkü TV kumandamda bu mantık var, aslında dediğin gibi hepsi ayrı buton olmalı bence de,

Logitech bu tuşları ekletirken sana soruyor Kaynak tuşuna kaç kez bastıgında ne geliyor, tv kapandıgında o anki kaynak kanalında mı açılıyor, vs gibi bir çok mantıklı ayarı var, ancak ben ne yaptımsa beceremedim, daha dogrusu fazla kasmak istemedim o kadar ayar yapmıştım ki o gece

Sonuçta pratik bir çözüm buldum hiç kasmaya degmedi : Şunu yaptım, herşey kapalı iken (TV, Amfi, Uydu, DVD) Activities'den Watch TV komutunu adam gibi ayarladım, yani bu komutu verdiğimde tv'im gayet güzel açılıyor, istedğim gibi amfi de TV den ses veren moda geliyor, uydu alıcım açılıyor vs. vs.. Zaten önemli olanda bu çünkü ilk açılışı hep böyle yapıyorum yani gidip de TV kapalı iken ben divx playeri aç demiyorum hep tv açma isteğim oluyor

He ne oluyor gidiyorum, TV modunda iken Watch DVD komutunu veriyorum, bu komutta TV nin source tuşundan bendeki ayara göre AV moduna gelmesi lazım ama ne oluyor işte ayarsızlıktan atıyorum harici-1 butonuna geliyor, ama ben bunu nasıl çözdüm, TV'nin Source tuşunu akıllı kumandanın PREV tuşuna atadım, böylece hangi source a gelirse gelsin PREV tuşuna basarak istediğim tv moduna getiriyorum aleti, zaten amfi ve divx playerda sorun olmuyor

Senin durumuna dönersek sende TV ve amfinde source tuşlarını kumandanın 2 tuşuna tanımlarsın ve manuel olarak düzeltirsin, ne de olsa tek kumanda, o kadar sorun olacak, aslında sorunda değil de ben beceremedim gecenin o saatinde o kadar ugraşmak istemedim

Saygılar

• Cevabın için teşekkürler dostum. En azından bunu destekleyen bir özelliğin olduğunu bilmekte çok iyi. Bu özelliği kullanıp tecrübe etmiş birisi varsa tecrübesini bizimle paylaşabilir mi?

Birde Digiturk'ün Philips yerine dağıttığı Vestel alıcı ile ilgili tecrübesi olan var mı? O biraz sorunlu diyorlar, birçok evrensel kumanda uymamış. Bu kumanda onuda destekliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: exen

Cevabın için teşekkürler dostum. En azından bunu destekleyen bir özelliğin olduğunu bilmekte çok iyi. Bu özelliği kullanıp tecrübe etmiş birisi varsa tecrübesini bizimle paylaşabilir mi?

Birde Digiturk'ün Philips yerine dağıttığı Vestel alıcı ile ilgili tecrübesi olan var mı? O biraz sorunlu diyorlar, birçok evrensel kumanda uymamış. Bu kumanda onuda destekliyor mu?

Forumda bu kumandaya sahip benden başka biri varsa ben ona da razıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 13 Eylül 2007; 16:47:36 >
  • Yaşasın logitech harmony 880 kumandam yaklaşık 1 hafta içinde Amerika'daki ebay satıcısında geldi. Fiyatı 130usd+40usd ekspres mail(satıcı süper, gift olarak yolluyor. 100 euro olayı malum).170 dolar. Deneyimlerimi yazarım daha sonra
  • benimde ürünüm yarın geliyorwww.indragandi.comda pazar günü satılmıştı ordan kaptım hemen bir tane gayette güzel bir ürün ben bununla tv,home cinema,uydu alıcı ve klimayı çalıştırıcam
  • Eozen81,
    Senin bu tanıtımından sonra logitech sahibi olanlar artar sanıyorum..Prim mi veriyolar sana?
    Şaka bir yana; benimde sorum olacak..

Crea 37"Lcd aldım, önümüzdeki günlerde de crea HD uyumlu uydu alıcısını alacağım..
    Müstakbel Logitech kumandamız ile bunları kontrol edebilecek miyim?..
    Crea 2 yıllık bir marka ve yurt dışında yaygın değil..Endişem bu yüzden
    Modeller tam olarak şöyle;
    LCD TV: CREA CLV37SST
    UYDU: CREA SR-U 1000 HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatc -- 7 Kasım 2007; 14:12:30 >
  • Ürünüm geldi( Logytech harmony 880).Kurulumu çok basit. Samsung 40m87 yi tam algılayamadı ama öğrenme modunda bir sıkıntısı kalmadı. ürün bakınca güzel ama bence ergonomik değil. bir kere ağır ve en önemli sorunu kanal numaraları en altta ve tuşları küçük. iki elle kumanda edebiliyorsunuz. İyi yönü ise aktivite modları gerçekden çok işe yarıyor.Siz başka moda geçmeden amfinin sesini amfiden, kanalı uydudan yapabiliyor.10 üzerinden 7 veriyorum.
  • BENİMDE ÜRÜNÜM GELDİ (HARMONY 525) ANCAK USBDE KAPAK YOK SİZDEDE BU SORUN VARMI?VE İNCE TARAFINDAN ÇITIRTILAR GELİYOR AZCIK OYNAYINCA BİRDE LCD EKRANIN SOL ÜSTR KÖŞESİNDE DALHA DALGA GÖKKUŞAĞI RENKLER VAR VE HALA TANIMALAYAMADIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatc

Eozen81,
    Senin bu tanıtımından sonra logitech sahibi olanlar artar sanıyorum..Prim mi veriyolar sana?
    Şaka bir yana; benimde sorum olacak..

Crea 37"Lcd aldım, önümüzdeki günlerde de crea HD uyumlu uydu alıcısını alacağım..
    Müstakbel Logitech kumandamız ile bunları kontrol edebilecek miyim?..
    Crea 2 yıllık bir marka ve yurt dışında yaygın değil..Endişem bu yüzden
    Modeller tam olarak şöyle;
    LCD TV: CREA CLV37SST
    UYDU: CREA SR-U 1000 HD

Valla dostum Logitech ile aramda bir münasebet yok, arkadaşlar aldıysa hayırlı olsun

Logitech evrensel kumandanın yazımda da belirttiğim gibi çok geniş bir kumanda database'i var, böylece mevcut kumandanı uğraşmadan hemence tanımlatabiliyorsun ama farzedelim ki benim D-Smart kumandam gibi seninki de yok, hiç dert değil 15-20 dk harcayıp tuşları Logitech üzerine atıyorsun hepsi bu. O açıdan dert etme bu konuyu

quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Ürünüm geldi( Logytech harmony 880).Kurulumu çok basit. Samsung 40m87 yi tam algılayamadı ama öğrenme modunda bir sıkıntısı kalmadı. ürün bakınca güzel ama bence ergonomik değil. bir kere ağır ve en önemli sorunu kanal numaraları en altta ve tuşları küçük. iki elle kumanda edebiliyorsunuz. İyi yönü ise aktivite modları gerçekden çok işe yarıyor.Siz başka moda geçmeden amfinin sesini amfiden, kanalı uydudan yapabiliyor.10 üzerinden 7 veriyorum.

Dostum keşke almadan önce iyice bir inceleseydin keza 880 modeli gerçekten benim görüşüme göre de hiç ergonomik değildi, o açıdan hiç o 8 şeklindeki kumandalarına yanaşmadım bile + gereksiz pahalı buldum, nihayetinde bunlar kumanda yani. Gene de hayırlı olsun umarım alışırsın alete zaman içinde.

quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

BENİMDE ÜRÜNÜM GELDİ (HARMONY 525) ANCAK USBDE KAPAK YOK SİZDEDE BU SORUN VARMI?VE İNCE TARAFINDAN ÇITIRTILAR GELİYOR AZCIK OYNAYINCA BİRDE LCD EKRANIN SOL ÜSTR KÖŞESİNDE DALHA DALGA GÖKKUŞAĞI RENKLER VAR VE HALA TANIMALAYAMADIM

Hayırlı olsun, USB'de kapak yok derken, usb kablsonun kumandaya girdiği deliği diyorsan o bende de yok zaten, çıtırtı, gökkuşağı falan onlar da yok bende valla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

BENİMDE ÜRÜNÜM GELDİ (HARMONY 525) ANCAK USBDE KAPAK YOK SİZDEDE BU SORUN VARMI?VE İNCE TARAFINDAN ÇITIRTILAR GELİYOR AZCIK OYNAYINCA BİRDE LCD EKRANIN SOL ÜSTR KÖŞESİNDE DALHA DALGA GÖKKUŞAĞI RENKLER VAR VE HALA TANIMALAYAMADIM

Hayırlı olsun, USB'de kapak yok derken, usb kablsonun kumandaya girdiği deliği diyorsan o bende de yok zaten, çıtırtı, gökkuşağı falan onlar da yok bende valla

Hocam bariz bir çıtırtı var tuşlara basarken kumandayı hafif sağa sola doğru eğer gibi yaparken ve elinde sıkarken ve bu beni çok rahatsız etti aynı 5. sınıf kumandalardaki gibi bariz çıtırtı var renk dalgalanması sorunu ise daha dikkatli baktım ön paneldeki tüm siyah bölümde var sanki yağlanmışta üzerine güneş vurmuş gibi dalga dalga... ürünü aldığım yere geri gönderiyorum onlarda teknik servise gönderecekler eğer bu ses hepsinde var deniyorsa ben iade hakkımı kullanmak istiyorum diye belirttim.

usb kapağı sorununa gelince usb kapağı olmalı kurunun üzerindeli resimdede var internet üzerinde araştırdığım resimlerde bile var..

bak burada adam kapağını açmış plastiği aşağı eğerek bunun olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Roman Kosecki:.. -- 8 Kasım 2007; 10:38:50 >

• Logitech harmony 885 kumandamı 2 gün önce aldım. Favori kanalları kmandaya tanıtamıyorum. Yazılımda kanal adları,logolarını ayarlıyorum ama kanal sırasında uygun değil diye uyaı veriyor. Kumandaya favori kanal yükleyebilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • @..:Roman Kosecki:..

Bende o kapak yok valla, delik boş, çünkü istediğim zaman kabloyu cart diye takıyordum ordan hatırlıyorum, ses konusuna gelirsek dediğim gibi bende pek ses olmuyor öyle rahatsız eder nitelikte, normal kumandalarda genelde hani yaylar kırılırda kumanda içinde oynar öyle bir sesse hele hiç yok, Ancak o yag görünümlü görüntüyü bende anımsar gibiyim, LCD panelin üstünde ise bende de var o, çok rahatsız eden birşey değil.

@Goday, Favori kanalları kumandaya tanıtamıyorum ne demek biraz açar mısın ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.