Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sağol bilgilendirdiğin için bi sorum daha olacak acaba ebayle alışveriş güvenli midir ilk defa alışveriş yapmayı düşünüyorumda ?
  • İlk mesajımda yazmıştım zaten kumandaları Ebayden getirttiğimi, yani bana sorarsan güvenli tabi incelikleri var onuda kısa bir araştırma ile çözebilirsin
  • İncelikler derken biraz açarsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hbleda

İncelikler derken biraz açarsan sevinirim

Burası yeri değil ama herşeyi aşağıdaki forumdan öğrenebilirsin

http://forum.iyibey.com/
  • çok sağol
  • Ya ben sana çok soru sordum kusura bakma Logitech Harmony 880 modeli hakkında bilgin var mı? Varsa nasıl bir modeldir bilgi verebilir misin ?
  • 8 serisi (yani 8XX) hakkında hiçbir bilgim yok, zaten pahalılar.
  • Ben ebay'de 175$ + 25$ kargo parası bu fiyata buldum o kumandayı ve bana gayet makul geldi çünkü burda almaya kalksam en az 250€.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbleda -- 23 Aralık 2007; 15:54:45 >
  • Eozen sonunda bende aldım Harmony 525'i fakat bi sorum var digiturk receiverını programdan mı yanıtayım yoksa arkadaki infraredle kumandayı mı tanıtayım ?
  • cevabı kendim buldum bizim receiverın markası vestelmiş logitech'in programında direk çıktı. Bu arada kumanda mükemmel herkese tavsiye ederim
  • Hayırlı olsun,
    Veritabanında digiturk var evet ama D-Smart yok henüz ben D-Smarta mail atmıştım Logitech e kumanda kodlarını yollaması için ama nafile çıktı kaç ay geçti hala tık yok
  • Peki D-Smart receiver'ının markası ne ?
  • Harmony 525'e ışık ve diğer ayarları nasıl yapabiliyoruz..kanalr tanıtmaları yaptım ancak ışık hep açık kalıyor ve pilden yiyor, anca glowla söndürebiliyorum..
  • ışığın süresi bilgisayardaki harmony yazılımı ile ayarlanıyor. ayrıca sensor var,hareket edince veya yanına yaklaşınca falan yanıyo otomatik.
  • Ayarladım yanma süresini ama sensör olayını tam çözemedim..sensor on off varmı acaba?
  • Çok ilginç..sürei düşürmeme rağmen bi türlü kendiliğinden sönmüyor ışığı..ayrıca hareket halinde kendiliğinden çalışmıyor..neden olabilirki
  • öğrenme modunda kısıtlama var mı, yoksa sonsuz mu?

bir de kumandanın üzerinde subtitle ve audio tuşu var mı (digiturk için altyazı ve ses değiştirmek için)
  • eozen dostum

dikkatimi çekti de almış olduğun fiyat çok ucuz geldi gözüme, amazon fiyatı bile 80 dolar artı nakliye.

ebaydan aldığın adamı buldum (başka bir forumda yazmışsın) ammavelakin adam hırsız çıkmış, onlarca yorum var, paramızı kaptırdık diye. Yani sen şanlısymışsın ki mallar gelmiş

en ucuza yurtiçinde nereden bulabiliriz, bilgi verecek olan varsa sevinirim
  • Ben yakında araştırdım epey:

-Türkiyede 130dan aşağı yok..

-Ebayde açık artırmadan kazandım yaklaşık 60-70 dolara geliyodu..ancak paypal kabul etmedi eleman, alamadım.. Ben de ggden ikinci el aldım nerdeyse bu fiyata..temiz ve sorunsuz olunca farketmiyor..
  • Arkadaşlar, ben logitech 525 kumandaya pil dayandıramıyorum.. 1300 Mahz şarjlı pil aldım, o bile 1 hafta anca gitti.. Ben yanlış birşey mi yapıyorum.. Sizlerin ne kadar dayanıyor, hangi ayarlar yaptınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.