Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Bende yeni logitech harmony 650 aldım 2 adet cihazı yükledim. Daha sonra senkronize etmeye çalıştım ama çok az yükleyip öylece kalıyor. Sebep nedir acaba
  • Firmware update deneyin, beki sorunu cozer.
  • Arkadaslar Harmony 525 ile Hpmetech-567 DVD player kullanan arkadas varsa bana Logitech Software'in benzer cihaz olarak neyi buldugunu yazabilir mi? Elime 1 adet Hometech 567 gecti ancak kumandasi yok marka modelini yazdigimda cikan sonuclarla kumanda edemedim. Tanitan arkadas varsa benzer urun olarak sunu buldum demis olmasi lazim yazilimin. Iste ona ihtiyacim war tesekkurler...
  • Arkadaşlar; Activities'e basıyorum, daha sonra TV İzle'ye basıyorum, uydu cihazım ve lcd tv'im açılıyor. Buraya kadar problem yok.

Fakat sol üst köşede bulunan kapatma tuşuna basınca uydu cihazım kapanıyor, fakat lcd tv kapanmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Arkadaşlar; Activities'e basıyorum, daha sonra TV İzle'ye basıyorum, uydu cihazım ve lcd tv'im açılıyor. Buraya kadar problem yok.

Fakat sol üst köşede bulunan kapatma tuşuna basınca uydu cihazım kapanıyor, fakat lcd tv kapanmıyor?

bunun için power tuşuna basınca tüm cihazlar kapansın diye bir seçenek vardı bende bir türlü bulamadım
  • Bende pioneer tv, LG bluray ev sinema sistemi, corax HD uydu alıcı, teledünya HD (pozitek) cihazları var bunları kumanda edebileceğim bir cihaz varmı?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

z wave home otomasyonunda kullanılan RF dalgası, daha çok açma kapama ve güç arttırma-azalma gibi komutlarda kullanılır diye biliyorum, kullanmadığım için detaylı bilgim yok, okuduğum yerlerde ışıklandırma için daha çok kullanıldığından bahsedilmişti.

Sorduğunuz soru bu tip cihazlardan oluşuyorsa 895'i kullanırsınız da ekranını nasıl yaptıracaksınız?

rf ve ir kontol edebileceğim bana tavsiye edebileceğin bir kumanda var mı? kontrol edilecek cihaz sayısı çok ir kısmında çok değil ama rf kısmında çok olmasını düşünüyorum. üniversal bir kumanda almayı düşünüken hepsi bir arada olsun istedim...

not: samsung galaxy tab 10.1 sahibiyim. bir şekilde onun wirelesından rf yönlendiriciye ve onundan da bir ir çeviriciye falan (tabi söylediğim gibi şeyler varsa:D) yapabilirsem ve daha hesaplı olursa daha çok hoşuma gider dokunmatik bir alet üzerinden kumanda etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 30 Aralık 2011; 3:57:31 >

• Arkadaşlar Merhaba,

Oturduğum odada olan cihazlarım aşağıdaki gibi

Panasonic 42' Plazma TV
    Popcorn Hour A-200 Media Playe
    Atlanta HD Box
    Play station 3
    Logitech Z 5500
    Kumandalı Optik ses çoklayıcısı

Bu cihazlar için Universal kumanda istiyorum..
    Kullanımı kolay, bütün cihazları tanıyacak, gece ışıklandırması olacak bir ürün istiyorum (Logitechler hoşuma gidiyor ama çok pahalı)

Universal kumanda alsam kullanımı kolay olurmu sonra sıkılıp belli süre sonra yine cihazların kendi kumandasına dönmeyim :):)
  • asukrumercan, tesekkurler verdiginiz linkten elimdeki cihazlari kontrol ettim ve hepsinin databasede yer aldigini gordum. Fakat benim sormak istedigim su. Mesela ben fiyati dolayisi ile 300 almak istiyorum. Kontrol ediyor tamam taniyor ama kumandalari tam fonksiyonu ile mi taniyor? Hani daha once ucuz marka kumandalardan birini almistim taniyor ama bazi fonksiyonlari yerine getiriyor bu da sacma oluyor haliyle.
  • Genelde tum fonksiyonlari taniyor, arada tanimadigi fonksiyonu da orjinal kumandadan tanitiyorsunuz hatta istediginiz tusa da tanimlarsiniz.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-logitech-harmony-900-plus-paket-77070243/detay/
    ilandaki ürünüm tertemiz satlıktır çalıştırmadığı cihaz yok database yoksa da öğrenim özellği var ayrıca rf alıcıları sayesinde cihazları görmeden de iletişime geçiyor dalında en iyi cihazdır araştırabilirsiniz
  • Merhaba arkadaslar, Logitech Harmony One kumandam var ancak oglum uzerinde bazi oyun denemeleri yaparken ekran kirildi ve hic gostermiyor. Acaba nasil, nerede ve kaca degistirebilirim, yardimci olabilecek birisi var midir?
    Herkese hayirli bayramlar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende bi cihaz almak istiyorum ama cok yeniyim bu konuda.. internetten satilik ilanlardan harmony one modeli hosuma gitti birde 525 600 kusur modelleri var.. acaba one modeli digerlerinden ustun bir modelmidir? bana tavsiyeniz hangi model olur..
    evdeki sistem;
    Sharp lcd, sont lbtd707 ses sitemi ps3 samsung dvd dreambox uydu alici..
    lcd ekranli o9lmasida hos duruyo.. cevaplarinizi bekliyoum arkadaslar
  • Youtube'dan videoları inceleyip, bence öyle karar verin. Genelde yapılan iş
    aynı, estetik ve bir kaç özellik değişiyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Youtube'dan videoları inceleyip, bence öyle karar verin. Genelde yapılan iş
    aynı, estetik ve bir kaç özellik değişiyor o kadar.

Tesekkur ederim.. peki harmony one diger 500-600-700-800 serilerinden ust bir modelmidir? siralama nasil gidiyor? birde sormk istedigim bu ps3 adaptoru denilen ne ise yaramaktadir?kumandayla
    ps3 arasinda iletisimi saglayan bir cihazmidir? film fln seyrederlken ps3 de?

yurtdisindayim ve harmony one modelini cok temiz kullanmis birinden buldum. suan tr fiyati nedir acaba?
  • Türkiye'de Harmony One satılmıyor diye biliyorum o açıdan fiyatı konusunda yorum yapamayacağım.
    Ben de İtalya'dayım burada amazon.de'de şu anki fiyatı 185 EUR civarı (sıfır).

PS3'de kullanmadım, ona da yorum yapamayacağım, başka kullanan arkadaşlar varsa cevap
    verebilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Türkiye'de Harmony One satılmıyor diye biliyorum o açıdan fiyatı konusunda yorum yapamayacağım.
    Ben de İtalya'dayım burada amazon.de'de şu anki fiyatı 185 EUR civarı (sıfır).

PS3'de kullanmadım, ona da yorum yapamayacağım, başka kullanan arkadaşlar varsa cevap
    verebilir belki.

Ksrbakmayin gec oldu biraz cevabim.. cok tesekkur ederim...Hollandada birazdaha uygun fiyati zaten ikinci el almayi dusunuyorum one 40-50 eur arasi..
  • ihtiyaç faazlalıgından dolayı SATILIKTIR hiçbir sorunu yoktur
    LOGİTECH ONE 900 KUMANDA 500 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-logitech-harmony-900-universal-kumanda-174747986/detay

• Logitech Harmony 525 akıllı kumandamı artık ihtiyacım kalmadığı için satıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-logitech-harmony-525-akilli-kumanda-277852879/detay/
  • arkadaşlar ben yeni aldıgım logitech harmony one kumandamı ayarlaraı konusunda sıkıntı yasıyorum
    tv lg smart 55uh605v
    amfı receiver onkyo tx sr 444
    uydu cıhazı tivibu s7830 var
    madya player zıdoo x9s var

tivibu yu bulamadım bir turlu kumanda ile ayarlamaya calıştım olmadı birde bu aktivite olayını nasıl ayarlıyoruz
    aktivite den wach tv dedigimde kanal degştrme tusu ile tvibunun kanalarrını ses tusu ile onkyo amfi ses özelligini de kontrol etmek istiyorum

ingilizce bilgi cok az sayılır hatta yok gibi bana bi yardımcı olabilirmisniz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.