Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

Logitech Harmony 525 modelini almak isteyen varsa yardımcı olabilirim, teknosadan hevesle almıştım. 1 yada 2 gün kullandım .

ben almayı düşünüyorum, fiyatınızı ve detayları özel mesaj olarak iletirmisiniz?
  • inceleme için teşekkürler. bundan bana da lazım açıkçası.
  • Merhaba Logitech 525 kumanda aldım,

takıldığım bir kaç nokta, mesela aç ve kapama, tek tuşla yapamadım

Devices > çıkan ekrandan tv yada uydu > ardından da Pwr Toggle ye tıklayıp öyle açıyorum,

sol üstteki açma kapamaya basıyorum Welcome to your remote yazısı geliyor öyle bekliyor.

açılış işlemleri tam anlamıyla nasıl oluyor, bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Merhaba Logitech 525 kumanda aldım,

takıldığım bir kaç nokta, mesela aç ve kapama, tek tuşla yapamadım

Devices > çıkan ekrandan tv yada uydu > ardından da Pwr Toggle ye tıklayıp öyle açıyorum,

sol üstteki açma kapamaya basıyorum Welcome to your remote yazısı geliyor öyle bekliyor.

açılış işlemleri tam anlamıyla nasıl oluyor, bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler....

Öncelikle cihazı alete tanıtacaksınız sonra activities kısmına cihazlarla ilgili bir kaç komutu ve bir kaç cihazı yükleyeceksiniz mesala watch tv : tv aç hdmi 1 'e getir ya da watch dvd : tv ac hdmı 3 'e getir dvd aç tray dışarı sonra dvd play şeklinde komutlar vereceksiniz ondan sonra tek tuşla istediğinizi yaparsınız.

• Ben şöyle yaptım, tv yi tanıttım, uydu cihazını tanııtım, media palyer i tanıttım, bundan sonra yapacağım ayarları yapamadım, tarif ederseniz sevinirim.
  • Bilgisayarda logitechin programını açın sonra cihazı bağlayın ve orada activite oluşturun.
    http://www.logitech.com/en-roeu/440/6011?WT.z_sp=Image buradan faydalanabilirsiniz.

http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/11461/kw//related/1/session/L2F2LzEvc2lkL295OE9Rc2Rr bu da sadece aktivite ekleme.

• Denon avr 3803 amfi kullanıyorum. Bir iki yerde sordum ama satış görevlileri bir model önermedi açıkçası. Kullandığım amfinin kumandası aşırı büyük
    ve aynı zamanda da telafisi oldukça pahalı. 525 modelini kullanan arkadaşlardan bu konuda bilgi isteyeceğim, böyle bir amfiyle kullanan var mı? Fiyatı aynı seviyede olmak kaydıyla başka bir marka önerisi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 26 Ekim 2010; 21:09:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Bilgisayarda logitechin programını açın sonra cihazı bağlayın ve orada activite oluşturun.
    http://www.logitech.com/en-roeu/440/6011?WT.z_sp=Image buradan faydalanabilirsiniz.

http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/11461/kw//related/1/session/L2F2LzEvc2lkL295OE9Rc2Rr bu da sadece aktivite ekleme.

Verdiğiniz bilgilerle hem tv yi hemde uyduyu açmayı başardım, kapatmak için ne yapmam gerekiyor,

ayrıca kumanda da sol üst köşede bulunan açma -kapama ne işe yarıyor?

• Sol üstteki kapama tuşu ile o an açık tüm aletleri kapatabilirsiniz.
  • Arkadaşlar nerede bulabilirim bu kumandayı? Teknosaya baktım ama İstanbul içinde stoklarında gözükmüyor.. Son zamanlarda gören duyan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Denon avr 3803 amfi kullanıyorum. Bir iki yerde sordum ama satış görevlileri bir model önermedi açıkçası. Kullandığım amfinin kumandası aşırı büyük
    ve aynı zamanda da telafisi oldukça pahalı. 525 modelini kullanan arkadaşlardan bu konuda bilgi isteyeceğim, böyle bir amfiyle kullanan var mı? Fiyatı aynı seviyede olmak kaydıyla başka bir marka önerisi de olabilir.

logitech bulunamıyor artık onun yerine suna bakabilirsin

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=157396&productId=evsonyrmvl600t

• Benim 525'i 70 tl'ye verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: taran1tula

Arkadaşlar nerede bulabilirim bu kumandayı? Teknosaya baktım ama İstanbul içinde stoklarında gözükmüyor.. Son zamanlarda gören duyan var mıdır?

Yazıcıoğlu civarlarında da bulamadım. Sıfır olarak bulamayacağım herhalde?
  • Bulman çok zor, senelerdir var bu ürün. 2-3 sene önce fiyatını çok düşürdüler de satıldı o kadar, onuda stokları bitrimek için düşürdüler. Görüldüğüne göre de tamamen bitirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türco -- 21 Kasım 2010; 23:45:52 >
  • arkadaşlar dün bu ürünü teknosa bayrampaşa forum mağazasından 99.9 (100 değil :)) liraya aldım. almak isteyen varsa dün gece orada 1 tane daha vardı. ayrıca birsürü yeni logitech kumanda da gelmiş oraya harmony one ve yanılmıyorsam 885 ama onların fiyatları 350 lira civarındaydı.ayrıca dün telefonla sorduğumda cevahirdeki teknosada da 2 tane cihaz bulunduğunu söylemişlerdi.
  • harmony 525 ime digitürkü bi türlü tanıtamadım. s9100 siyah kutu gri kumanda var yardımcı olabilirmisinz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunckanzik

harmony 525 ime digitürkü bi türlü tanıtamadım. s9100 siyah kutu gri kumanda var yardımcı olabilirmisinz?

Logitech'in sitsine girin oradan cihazınızı bulun usb üzerinden 525 e tanıtın.
  • Harmony 525 arıyorum İzmirde nerde bulabilirim ya da internet üzerinden? Ya da bulamazsam 525'e en iyi alternatif kumanda hangisidir,makro özelliği olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_eer

Harmony 525 arıyorum İzmirde nerde bulabilirim ya da internet üzerinden? Ya da bulamazsam 525'e en iyi alternatif kumanda hangisidir,makro özelliği olan?

ben 70 tlye satıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.