Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende g.gden aldım , yakında yine satan çıkar çünkü her alan kullanamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

bende g.gden aldım , yakında yine satan çıkar çünkü her alan kullanamıyor.

her alan kullanamıyor derken??
  • Bazılarına zor geliyor bu işlerle hiç ilgilenmemiş insanlar için koay değil tabi ama biraz ilginiz varsa çok kolay.
  • quote:

Baktım bende bulamadım, teknosa extra mağazarına bakın isterseniz.

Haftasonu Ankara AnkaMall extradan 99 Tl'ye aldım. 3-4 tane daha vardı rafta. bilgilerinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanvda

quote:

Baktım bende bulamadım, teknosa extra mağazarına bakın isterseniz.

Haftasonu Ankara AnkaMall extradan 99 Tl'ye aldım. 3-4 tane daha vardı rafta. bilgilerinize

internetten satanlar var aslında ama esas problem hangisinin tercih edileceği.

520, 525, 880, 890 ve son modellerinden birisi 700.

700 yenidir alayım diye düşünürken sadece 6 cihazı kontrol edebildiğini görünce vazgeçtim. Dİğer yeni modeller baya yüksek fiyatlı yukarda yazdığım modeller ise en yenisi 2006 üretim tarihli.
    Tam karmaşa aslında bu model işi şu anda beim için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guestizm -- 30 Mart 2010; 18:20:10 >

• 520 ve 525 harici modeller arasından kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz.. bu iki model pilli olduğu için sorun çıkar diye düşünüyorum haftada bir pil şarj et veya değiştir..
  • daha önceden de cevap yazdım ama bulunurmu bilmem 785 favorimdir
  • Arkadaşlar eğer biraz daha uğraşırsam kafayı yiyecem yada bu aleti fırlatıp atacam..nedeni şu tv leri gayet güzel aktive ettim fakat uydu alıcısını tek tek tuşları kızıl ötesi tanıttım fakat en son aktive edemedim ..Zeytin burnu tarafında yada yakın yarde oturan varsa bu evdeki 8 kumandayı 525 tanıtacak biri varsa emeği karşılığında ücreti ne ise verecem bana yardımcı olacak kimse varmı acaba?yardım istiyorum.. 0533 921 68 29 telefondayım..
  • eğer bu 525 almayı düşünen varsa olivyumdaki teknosada var..50 tl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtrendy

520 ve 525 harici modeller arasından kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz.. bu iki model pilli olduğu için sorun çıkar diye düşünüyorum haftada bir pil şarj et veya değiştir..

Ambalajdan çıkan duracell pillerle bir aya yakın süredir, akşam 19.00 - 24.00 arası kullanıyorum. Henüz piller bitmedi.

Not: Bu yazıyı yazdım ya akşam piller biterse hiç şaşırmam...
  • Bugün teknosadan aldım. 99Ytl. Almak isteyen arkadaşlar varsa şişli cevahir teknosa extrada 30 küsür tane daha var. İnternette ve müşteri hizmetlerinde yok yanıtını alınca teknosa bayilerinden birini aradım ve caddebostanda 1 adet ve şişlide 38 adet var dediler. Caddebostandaki stokta görünmesne rağmen mağazada bulamadılar, bunun üzerine acıbadem extraya 1 adet getirttim. Sanırım başka şubeye getirtebilmeniz için o şubeninde teknosa extra olması gerekiyormuş.. Bimekstede aynı şey başıma gelmişti. İnternette görünmeyen bir ürün için satış mağazalarından birini arayıp stoklarına baktırmakta fayda var..

Kullanıma gelince önce biraz korkutuyor :) ama çabuk alışıyorsunuz.

Bu arada gözden kaçıran arkadaşlar olabilir.
    Wd Tv Hd Media Player için Computer>Media Center PC sekmesine giderseniz western digitali bulabilirsiniz. Kolay gelsin.

Not : Birde praktikerden Scarlett TLH 901 Akıllı Duy aldım. Aydınlatmayı da kontrol edebiliyorum :)
    http://www.scarlett.com.tr/urun.asp?MenuId=18&TypeId=5&SCatId=20&ProdId=37

• quote:

Orijinalden alıntı: gecekusu35

Bugün teknosadan aldım. 99Ytl. Almak isteyen arkadaşlar varsa şişli cevahir teknosa extrada 30 küsür tane daha var. İnternette ve müşteri hizmetlerinde yok yanıtını alınca teknosa bayilerinden birini aradım ve caddebostanda 1 adet ve şişlide 38 adet var dediler. Caddebostandaki stokta görünmesne rağmen mağazada bulamadılar, bunun üzerine acıbadem extraya 1 adet getirttim. Sanırım başka şubeye getirtebilmeniz için o şubeninde teknosa extra olması gerekiyormuş.. Bimekstede aynı şey başıma gelmişti. İnternette görünmeyen bir ürün için satış mağazalarından birini arayıp stoklarına baktırmakta fayda var..

Evet Cevahir teknosa da bol miktarda 525 var. Bir arkadaşa daha aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtrendy

520 ve 525 harici modeller arasından kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz.. bu iki model pilli olduğu için sorun çıkar diye düşünüyorum haftada bir pil şarj et veya değiştir..

Mart Ayından beri kullanıyorum. Ve hala orjinal pilleri bitiremedim valla.
  • arkadsaalr bu modelden bende almak istıyorum bulabilecegim bir yer varmı su sıralar
  • 525in pilleri 4-5 ay gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

arkadsaalr bu modelden bende almak istıyorum bulabilecegim bir yer varmı su sıralar

Ebay'de bakın derim.
  • Merhaba; LOGITECH HARMONY 515 yada 525 modelini almayı düşünüyorum, kullanacağım cihazlar, TV, Uydu alıcısı (Dreambox 800HD) ve egreat media player'dir.

Sormak istediğim şu, tuş fonksiyonları değişiyor mu? istediğim tuşa istediğim fonksiyonu atayabilir muyum?

Teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14
    Merhaba; LOGITECH HARMONY 515 yada 525 modelini almayı düşünüyorum, kullanacağım cihazlar, TV, Uydu alıcısı (Dreambox 800HD) ve egreat media player'dir.

Sormak istediğim şu, tuş fonksiyonları değişiyor mu? istediğim tuşa istediğim fonksiyonu atayabilir muyum?

Teşekkürler....

Atayabiliyorsunuz.ornegin teledunya kumandasini listede bulamadigim icin tum tuslari tek tek tanitmak zorunda kaldim,simdi calisiyor sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

arkadsaalr bu modelden bende almak istıyorum bulabilecegim bir yer varmı su sıralar

Ebay'de bakın derim.

ebay da yol dahil 58 dolara var (85 tl civarı) , fiyat iyimidir, tr de ne kadardır.

alış-veriş sitelerine baktım bulamadım....
  • Logitech Harmony 525 modelini almak isteyen varsa yardımcı olabilirim, teknosadan hevesle almıştım. 1 yada 2 gün kullandım .
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.