Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , bugün bende yorumlarınızı okuyarak 525 aldım. pc ye kurmak istediğimde id numarası istiyor, kayıt yapabilmek için. Kumandada pilin arkasındaki numaralarımı istiyor. Bir türlü aktif edemedim.
  • Kullanıcı hesabın için bir kullanıcı adı girmen gerekiyor. ID kısmına kullanıcı adı girmen gerekiyor diye biliyorum. örn gogogra
  • :)) 2 saat araç kullanınca böyle oluyor, ürünün seri numarasını yazmaya çalışıyorum bende :)) sağolasın.
  • konum hala güncel arkdaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: qtrendy

logitechin sitesinden yapmış olduğum incelemede sistemimdeki parçalara tam destek verildiği sonucuna vardım. (wd live plaeyer da öğrenme yolu ile halledilebiliyormuş sanırım)

ancak merak ettiğim konu ise logitechin modellerinden hangisini seçmem gerektiği. değişik modeller arasında fonksiyonellik bazında far mıdır diye merak ediyorum. yani örneğin ekranın renkli olması veyahut da dokunmatik olması gibi ergonomik farklılıkların dışında teknik açıdan ne gibi farklar olduğunu anlayabilirsem heme almayı planlıyorum ben de.

yani 525 modeli ile 895 arasındaki farklar sadece ekranı falan filan mıdır?

sistemlerini destekleyip desteklemediğini merak eden arkdaşlar için linki de veriyorum:

UYUM DENETLEME

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli)

• kullanışı daha rahat olsada 525 fiyatı ile 895 e tercih edilirsonuçta işlevler aynı .
  • Bugün sony kdl-40w2000 , dreambox 800 hd ve popcorn hour a 110 cihazlarımı , programdan bulup eklettim ve sorunsuz çalıştırdı. Süper bir cihaz , 3 kumandamı teke düşürdüm. Bilgisayardan güncellemesi ve yaptığınız programı webde hesabınızda saklaması çok avantajlı. Ps3 için ayrı bir aparat istiyor, onuda çalıştırsaydı fiyatı en az 500 lira olurdu :))
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENDE 525 MODELİ VAR.BENİM SORUNUM İSE EVİMDEKİ PHİLİPS TV NİN HDMİ GİRİŞLERİ ARASINDA GEÇİŞ YAPAMAMAM.YANİ ŞÖYLE ANLATAYIM..

HDMI1 DE WESTERN DİGİTALVAR.HDMİ2 YE DE DİGİTÜRK BAGLI...

MESELA ACTİVİTEDEN WD Yİ AÇ DİYORUM SES SİSTEMİMİ TV Yİ VE WESTERN DİGİTALİ AÇIYOR..AMA HDMİ 1 E GEÇİŞ YAPMIYOR..EN SON NEREDE BIRAKTIYSAM PHİLİPİS TV ORADA KALIYOR.MANUEL OLARAK HDMİ1 E GETİRİYORUM..
    DAHA SONRA TV İZLE DİYORUM TV İZLE DİYORUM SES SİSTEMİ AYNEN KALIYOR WESTERN DİGİTAL KAPANIYOR TELEVİZYONDA HDMİ 2 YE GEÇMİYOR..YİNE MAUEL OLARAK HDMİ2 Yİ SEÇMEK ZORUNDA KALIYORUM...

TELEVİZYONUM PHİLİPS VE ORGİNAL KUMANDASINDA BİR TANE INPUT TUSU VAR.ONA BASIP DAHA SONRA YON TUSLARIYLA HAREKET ETTİRİP OK DİYEREK GİRİŞİ SEÇİYORSUNUZ.BU BİLGİYİ HANGİ İŞLEMİ YAPACAGIMI ANLATABİLMENİZ İÇİN VERDİM..

LOGİTECHTE NASIL AYAR YAPMALIYIM Kİ GİRİŞLER ARSINDA DİREK ACTİVİTİESDEN GEÇİŞ YAPSIN?

SAYGILAR...

• yazılarımı büyük harfle yazdımışım.şimdi farkettim.üzgünüm...saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coucan

yazılarımı büyük harfle yazdımışım.şimdi farkettim.üzgünüm...saygılar...

Bende watch tv yi ayarlarken, televizyon scart girişlimi sorusunu sorduktan sonra bana av-1 av-2 av-3 av-4 av-5 av-6 hangisini seçmek istediğini soruyor, av-5 bende hdmi den tv ye bağladığım kısım, bunu seçerek tv yi ayarlıyor. av- 6 da hdmi den dvd bağlı , dvd izle yaptığımda tekrar bana dvd nin hangi kısıma bağlı olduğunu soruyor. sendede bunu sorması gerek . Settingsden tekrar ayarlayabilirsin. Umarım yardımcı olabildim.
  • help tuşunu kullanmayı denediniz mi?
  • harmony 525 ile ilgili 2 sorum var bilen arkadaşlarım cevaplarsa çok memnun olurum.

Değerli eozen81 yardımcı olmaya çalıştı ama sonuca henüz ulaşamadık.

1) cihaz menüsünde eklenen cihazlar kumandanın kendi sırasına göre diziliyor(tv,dvd,uydu vs.) .bu cihazların yerlerini değiştirebiliyormuyuz?örnek 5 cihaz yüklemek istiyorum ama kumanda ilk sayfada olmasını istediğim 5.cihazı 2.sayfada gösteriyor.çok az kullandığım cihaz ise ilk sayfada yer alıyor.

2)uzaktan kumanda sinyaliyle tavandaki ışığımı açıp kapatabildiyim veya kısıp yükseltebildiyim ışık anahtarım var.bu alet şöyle çalışıyor.herhangi bir kumandanın herhangibir düğmesine,

5snye basılı tutuyorum ve elimi çeiyorum hemen akabinde peşpeşe 2 sinyal daha gönderiyorum.lamba kapanıyor. ----- - - kapat
    lamba kapalıysa 5snye basılı tutuyorum açılıyor. ----- aç
    lamba zaten açıksa 5snye elimi düğmede tutuyorum eğer elimi çekmemişsem lamba kısılmaya başlıyor. ----------------kıs

bu makro işlemi kumandanın herhangi bir düğmesindeki iryi kullanarak nasıl yaparım. yada yapabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibanez130

harmony 525 ile ilgili 2 sorum var bilen arkadaşlarım cevaplarsa çok memnun olurum.

Değerli eozen81 yardımcı olmaya çalıştı ama sonuca henüz ulaşamadık.

1) cihaz menüsünde eklenen cihazlar kumandanın kendi sırasına göre diziliyor(tv,dvd,uydu vs.) .bu cihazların yerlerini değiştirebiliyormuyuz?örnek 5 cihaz yüklemek istiyorum ama kumanda ilk sayfada olmasını istediğim 5.cihazı 2.sayfada gösteriyor.çok az kullandığım cihaz ise ilk sayfada yer alıyor.

2)uzaktan kumanda sinyaliyle tavandaki ışığımı açıp kapatabildiyim veya kısıp yükseltebildiyim ışık anahtarım var.bu alet şöyle çalışıyor.herhangi bir kumandanın herhangibir düğmesine,

5snye basılı tutuyorum ve elimi çeiyorum hemen akabinde peşpeşe 2 sinyal daha gönderiyorum.lamba kapanıyor. ----- - - kapat
    lamba kapalıysa 5snye basılı tutuyorum açılıyor. ----- aç
    lamba zaten açıksa 5snye elimi düğmede tutuyorum eğer elimi çekmemişsem lamba kısılmaya başlıyor. ----------------kıs

bu makro işlemi kumandanın herhangi bir düğmesindeki iryi kullanarak nasıl yaparım. yada yapabilirmiyim?

logitech in sayfasına girince re order activities diye bir seçenek var orada aşağı yukarı tuşları ile sıralmayı değiştirebilirsiniz , eğer ki ışığın uzaktan kumadasını logitech tanıyorsa tuş ayaları ile ona istediğiniz komtu verirsiniz.

• re order seçeneği aktivite akranında, benim sorum aktivite değil normal cihaz menüsündeki sıralama.
    lamba için ise bunu nasıl yapacağımı sormuştum.yani tuşa sürekli 5sn bastırma araya boşluk bırakıp ardından tekrar komut gönderme !
  • normal menü galiba değişmiyor bende 8 cihaz var kendisi sıralıyor ama activitiesi daha çok kullanıyorum o yüzden problem olmuyor .
  • teşekkürler modakartalı. 2. soru için yardımın olabilirmi acaba? şu makro konusunda.
  • eğer cihazı tanıttı isen ilerleyen safhalarda hangi tuşun hangi işlemi yaptığı gözüküyor oradan istediğin gibi değiştirebilirsin.
  • Merhaba forumdan okudugumkadarıyla 525 almayı dusunuyorum.
    Golmaster uydu
    yamaha 467 anfi
    Philips LCD
    Philips 5980 Dvd player
    Popcorn hour 110
    Tek kumanda ya iner mi?
    (tek endisem golmaster uydu alıcısı, hani digerleri daha evrensel markalar. Uydu alıcısında sorun yasar mıyım)
    Tesekkur ederim
  • Arkadaşlar cihazı son 1 aydır herhangi bir yerde bulamadım. netten sipariş verebileceğim güvenilir bir yer önerilerinize açığım.
  • Baktım bende bulamadım, teknosa extra mağazarına bakın isterseniz.
  • 2 ayrı xtraya aktım göremedim malesef nette 510 vs modelleri var (gg'de) ama farkları nedir vs bilemediğim için almıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Baktım bende bulamadım, teknosa extra mağazarına bakın isterseniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.