Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benimde harmony 525 ile ilgili bi sorunum var !!!

Bende onkyo ts-474 amfi var.Egreat m34 mediacenterı optik kablo ile amfiye bağlıyorum.harmony 525 ile sadece dvd girişini seçebiliyorum fakat amfinin optik girişi dvd digital 1 diye görülnüyor.Kumandadan bunu seçmeyi bir türlü bulamadım amfinin orjinal kumandasıda olmadığından birşey yapamıyorum.Bunu öğretme imkanımız varmı ?DVD Digital 1 konumuna almak için amfinin DVD tuşuna iki kere basmak gerekiyor kumandada bunu deniyorum ama olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim...
  • Selam arkadaşlar bende bu üründen almayı düşünüyorum, 1-2 sorum olucak..

Şimdi ben bu kumandayı aynı anda aşağıda 5 aygıt için kullanabilirmiyim? Kullanırsam hangi işlevleri yapabilirim? MEsela açma-kapama ??

1- Televizyon : Samsung 32r81b LCD
    2- Digiturk
    3- Playstation 3 (HDMI girişinden)
    4- Logitech Z-5000 Hoparlor
    5- Bilgisayar
  • Arkadaşlar yardım edecek biri yokmu ???

Onkyo av receiverde optik ve coaxsial girişlere geçmek için ne yapmam gerekiyor.DVD digital 1 optik DVD digital 2 coax örneğin bunlara geçiş yapmak için kumandayı nasıl programlamalıyım ???
  • @blackeagle1980, orjinal kumandan yoksa nasıl öğreteceksin dostum Tek seçeneğin veritabanından o modeli bulup yüklediysen o tuşları denemek.
  • Orjinal kumanda yok veritabanından tam modelini yükledim fakat sadece dvd seçmeyi yapabiliyor dvd içindeki diğer geçişleri yapamıyor dvd inputu tek bi tuşa atadım oda sadece dvd seçmemi sağlıyor nasıl çözeceğim bunu ben yaaa
  • Kumandayı veritabanından yükledikten sonra Devices'a girip tüm tuşlara hangi komutlar verilmiş kontrol ettin mi, belki DVD Input dışında başka bir komut daha vardır ve onu başka bir tuşa atamıştır?

Başka bir plân, bir Onkyo kullanıcısı bulacaksın yakınında, ondan rica edeceksin kumandayı ödünç alıcan ya da bulup bir yerden satın alıcan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Selam arkadaşlar bende bu üründen almayı düşünüyorum, 1-2 sorum olucak..

Şimdi ben bu kumandayı aynı anda aşağıda 5 aygıt için kullanabilirmiyim? Kullanırsam hangi işlevleri yapabilirim? MEsela açma-kapama ??

2- Digiturk
    5- Bilgisayar
  • @PVH, dostum TV, DT, PS3 konusunda eminim, sorun yaşamazsın ancak bilgisayar ve Z-5500 konusunda bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Kumandayı veritabanından yükledikten sonra Devices'a girip tüm tuşlara hangi komutlar verilmiş kontrol ettin mi, belki DVD Input dışında başka bir komut daha vardır ve onu başka bir tuşa atamıştır?

Başka bir plân, bir Onkyo kullanıcısı bulacaksın yakınında, ondan rica edeceksin kumandayı ödünç alıcan ya da bulup bir yerden satın alıcan.

Çözemedim arkadaşım yinede yardımın için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

2- Digiturk
    5- Bilgisayar

1 ve 2 numara için herşeyi yaparsın tüm fonksiyonaları kullanırsın bilgisayarı bilmiyorum toplu komut vererk mesela tv aç hdmi 2 ye al digi turk aç kanal 305 e geç şeklinde hazır komutla hepsini tek tuşla yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

quote:

2- Digiturk
    5- Bilgisayar

1 ve 2 numara için herşeyi yaparsın tüm fonksiyonaları kullanırsın bilgisayarı bilmiyorum toplu komut vererk mesela tv aç hdmi 2 ye al digi turk aç kanal 305 e geç şeklinde hazır komutla hepsini tek tuşla yaparsın.

Bilgisayar haricinde herşeye kumanda edebilirsin. Bilgisayarının kendi kumandası ve uzaktan kumanda alıcısı varsa onada kumanda edebilirsin. ama bu çok düşük bir ihtimal.
    Z5500 ile hiç bir sorun yaşamazsın. merak etme, bende kullanıyorum z5500..

Sahip olduğun cihazlarla yapabileceğin işlevleri kısaca anlatim: Orjinal kumandanın yapabildiği herşeyi yapabilirsin! istisnasız! hatta çoklu komut vererek, farklı 3 düğmeye basman gerekirken bu kuamanda ile sadece 1 kere basman yeterli olur. Mesela, orjinal kumandalar ile playstation oynamak için hangi düğmelere basıyorsun?

1- TV'yi aç
    2- playstation'i aç
    3-z5500'ü aç
    4- TV'yi HDMI 1 nolu girişi aç
    5- z5500'ü optik girişi aç

3 farklı kumandada 5 farklı işlem yapman lazım.

Bu evrensel uzaktan kumanda ile sadece 1 düğmeye basıyorsun ve hooooopp... yukardaki tüm işlemler otomatik olarak yerine getiriliyor. Tabii çok basit olan programlamayı doğru yapabildiysen.

Bu arada playstation'a cd'yi maalesef sen kendin takacaksın. onu uzaktan kumandası yok daha...

• Arkadaşlar bende bu gün 525 aldım. Enson sürüm programı kurdum fakat programı çalıştırınca şöyle bir hata veriyor:

Error: Your network connection is not functioning properly.

The remote control software requires an internet connection.

To ensure you have a working internet connection, please open your web browser (Internet Explorer, Firefox, etc.) and go to a site you commonly visit.

Firewallım kapalı. Virüs programıda kurulu değil. İnternet hesabına program harici erişip yeni bir kullanıcı yarattım. Hatta bir adet cihazda ekledim fakat kumandaya yüklemek için genede o programın çalışması gerekiyor. Kumanda bu haliyle sadece demo mod gösteriyor. Yani öğren modunuda kullanamıyorum. Sadece bendemi böyle bir hata çıktı. Yardım edebilecek arkadaş varmı?
  • Bilgisayarınızda doğru program kurulumu logitech harmony remote software 7.6.0 olmalı ondan sonra üyelik kaydınız yapılmalı ben bu şekilde kullanıyorum.
  • Evet bendeki programın sürümü 7.6.0 Kurulumu yaptıktan sonra kullanıcı oluşturma ekranı gelmiyor zaten. Bahsettiğim hata mesajını veriyor. Internet explorer ile direk internet sayfasından kullanıcı oluşturdum ve kumandayı güncelledim. Şuan için Harman Kardon HS 300ümü kumanda edebiliyorum ama halen program bir türlü internete erişemiyor. Dahada çözemezsem explorer üstünden kullanmaya devam edeceğim.
  • bendede daha önce olmuştu bu problem ama kısa süreli , o zamanlar bu linkten giriş yapmıştım ve üye lduktan sonra gerekli cihazları yüklemiştim.

http://myremotesetup.com
  • Evet bende şuan için bu adresten hallediyorum ayarlarımı
  • arkadaşlar harmony 525 almayı düşünüyorum ama pil konusu aklımı karıştırdı. Pili çok çabukmu bitiyor? Ne kadar dayanıyor?
  • ps3 bluetooth kumanda değil mi? universal remote infrared, nasıl konuşacak?
    bence ps3 için kullanılmaz usb-infrared alıcı gibi bi aparat olmazsa..
  • Device kısmına eklediğimiz bir cihazı aktiviteye nasıl dahil edebiliyoruz?
    DVD isminde bir aktivite oluşturmuştum daha önce. Bunun ile dvd player ve TV beraber açılıyor ve DVD izleme moduna geliyor. Buna benzer bir aktivite oluşturmak istediğimde bunun için hemen device marka ve modelini istiyor. Modeller malum listede olmadığından tekrardan öğrenme modunda tuşları öğretmemi istiyor. Oysaki device kısmında benim uydu dvd player ve TV im kayıtlı ve tuşlar öğretilmiş durumda
  • logitechin sitesinden yapmış olduğum incelemede sistemimdeki parçalara tam destek verildiği sonucuna vardım. (wd live plaeyer da öğrenme yolu ile halledilebiliyormuş sanırım)

ancak merak ettiğim konu ise logitechin modellerinden hangisini seçmem gerektiği. değişik modeller arasında fonksiyonellik bazında far mıdır diye merak ediyorum. yani örneğin ekranın renkli olması veyahut da dokunmatik olması gibi ergonomik farklılıkların dışında teknik açıdan ne gibi farklar olduğunu anlayabilirsem heme almayı planlıyorum ben de.

yani 525 modeli ile 895 arasındaki farklar sadece ekranı falan filan mıdır?

sistemlerini destekleyip desteklemediğini merak eden arkdaşlar için linki de veriyorum:

UYUM DENETLEME

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.