525 alayım dedim baktım çok satan var acaba bir sorunumu var ya da almışken üst model mi almak lazım ne dersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: atokgozlu
525 alayım dedim baktım çok satan var acaba bir sorunumu var ya da almışken üst model mi almak lazım ne dersiniz
selamlar 525 550 modellerinde bir zamanlar araştırma yapılırken ışık sensöründe olsun (kendiliğinden sönüp yanma)bazı tuş öğretimleri olsun arıza bakımından olmasa bile kullanım açısından sıkıntılar olduğunu hatırlıyorum.bana kalırsa bende senin gibi 525 alacaktım ama sonradan 885 almaya karar verdim ama oda aşırı pahalı idi.bu nedenle en idal model olan 785 aldım hem ele oturması hemde şekli tam kumanda yanii ben olsam biraz daha bütçe arttır 785 al derim 225 tl idi sanırım
bu cevap benim için çok aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederim
dediğiniz gibi olmazsa 785 modeline bakayım gittigidiyorda 75 e veriyorlar 525 i ama dediğim gibi pek güvenemedim...
çok sağolun....
arkadaslar harmony 525 kumanda aldım yüklemesinide yaptım ekranında hicbir yazı vs yok acaba bozukmu
ilginç pillerini söküp tekrar takmayı denedinmi?
quote:
Orjinalden alıntı: atokgozlu
Onun sebebi bir firma tarafından 525 ler 100 tl gibi bir fiyata kampanyalı satıldı. Tabi uyanıklar da oradan alarak kumandaları burada pahalı satmaya çalışıyorlar. Durum bundan ibaret. Kumandaya gelince gerçekten adamlar yapmış. Harika bir ürün herhangi bir kronik sorunu falan da yok
Merhaba,
Harmony 520 ile windows media center'a kumanda edebilir miyim? Edemezsem nasıl bir evrensel kumandaya ihtiyacım var? Teşekkür ederim
edebilirsiniz, add device bölümünden computer olarak tanımlamaları yaparsanız gayet güzel çalışmakta...
harmony 525 usb den şarj oluyormu acaba
bende bugün 895 aldım, birkaç gün sonra eve gittiğimde kuracağım umarım çok sorun çıkarmaz.
Sayın Arkadaşlar, Logitech 659 modelini aldım.Yüklemeleri yaptım.Tv ve uydu tek tuşla açıp kapatmayı ayarladım ancak Phillips ses sistemini aynı tuşa atıyamadım.Yardımcı olur musunuz?Acaba.Teşekkürler.
Dün akşam 895'i kurdum. Doğrusu bu kadar rahat kullanabileceğimi ve bu kadar kolaylık sağlayacağını düşünmemiştim. Özellikle aktivitelerden birsürü konfigürasyon yaptım, harika bir özellik. Benim Hanım için de çok kolaylık oldu. Bir dizi seyretmek için, her aletin uzaktan kumandası ile çeşitli parametreleri girmesine ve bana söylenmesine gerek kalmadı.
Herkese merhabalar. Buradaki yorumlari epeyi bir inceledikten sonra ben de Harmony 550 modelini Amerikadan aldim. Buradan kendim arkadasimin adresine gonderdim, o da bana burya gelen bir tanidigi vasitasiyla urunu gonderdi. Benim yorumlarim belki de cok onemli degil cunku yukaridaki mesajlarda epeyi bir tanitim ve yorum mesaji var ama ben de buradan faydalanarak urunu aldigim icin yazayim dedim. Herneyse urun epeyi kaliteli. Kumandanin arka yuzundeki materyel gercekten cok hos. Ele hem yumusaklik hem de kaymasini onleyen bir his veriyor. Ama tabi pilleri sarjli degil. 4 adet minik duracell vardi icinde ve 4 ayri duracell de kendileri vermisler. Cdsinden cikan program gayet kullanisli. Tabi ingilizce bilmek gerekiyor biraz. Bazi yerlerde cikan uyarilarin gercekten iyi yorumlanmasi gerekebiliyor. Turkce dil destegi varmi bilemiyorum , dil degistirme ihtiyacini hissetmedim cunku azicik bir ingilizce ile halledilebilir. Urunu ilk kullanmaya basladigim zaman elimde bulunan kumandalari tanittim ilk basta.
Televizyon ; PHILIPS PFL9603D Uydu; FOCUS 8500 DCI Teledunya ( Kablolu Tv , HD Yayin ) ; CONAX 3700 C Divx Player; PHILIPS DVP 5160 Cd Player ; Harman Cardon HD 7625 modelleri vardi elimde.
Acikcasi uydu ve teledunya modellerinin pek fazla duyulmamasi yuzunden tanitmak konusunda epeyi bir endise duyuyordum. Diger urunler zaten sayfasinda mevcut. Program vasitasi ile arama yapildiginda hicbir problem yasamadan tanitabiliyorsunuz. Sayfada olmayan modelleri ise ; elinizde olan kumandayi alip , bizim logitech kumandanin arka ucuna yaklastiracak sekilde (zaten resimde de var programda) yerlestiriyorsunuz. Sizden sadece kendi kumandanizdaki 3-4 tusa basmanizi istiyor sonrasini kendisi hallediyor. Gercekten bu kadar kolay olacagini dusunmemistim.
Kumandalari tanittiktan sonra da activities kismi var tabi. Burasi en eglenceli kismi. Daha once uyduya gecmek icin once tv yi aciyordum , ardindan kaynak kismindan ext1 secip uyduyu aciyordum. Simdi ise activities kisminda benim yaratmis oldugum " UYDU" ya basinca direk uydu aciliyor. Ayni seyi HDMI kisminda acilan Teledunya icin de yaptim. Divx playerimda film izlerken de once tvyi acardim, sonra ext2 ye gecerdim. Sonra divx playeri acardim... hikaye de hikaye... simdi yine benim yaratmis oldugum " DVD IZLE " ye basinca direk divx playerim ve ext2 kaynagina gecmis olan televizyonum aciliyor. Gercekten ugrastikca daha da keyifleniyor.
Mesela Teldunyada ve uyduda bulunan radiolari da dinlemek artik bir tusuma bakiyor. Yaratmis oldugunuz veya yeni yaratacaginiz aktivitelere yeni tuslar yani yeni komutlar ekleyebiliyorsunuz ( yes but i want to add more controls kismindan) . Ben yeniden bir Uydu veya Teledunya aktivitesi yaratip ek olarak Tv/Radio komutu ekleyerek, radio da dinleyebiliyorum bir tusla.
Merhaba arkadaşlar Bende harmony 895 var. cihazın ergonomisi dışında kullanımı çok kolay ve keyifli.özellikle evrensel kumandaların düğmeye bastıktan sonra geç kumanda etmesi gibi ortak bir sorunu en aza indirmişler. Fakat cihaz ile ilgili bir sorunum var. RF cihazları uzaktan kumanda ile nasıl çalıştıracağımı bulamadım? Nasıl yapıldığını bilen var mı acaba?
Selamlar herkese Ben de dün media markt'tan 785 alarak aranıza katıldım. Dün akşam fırsat bulamadım cihazı tanıtmaya, bugün uğraşacağım ve açıkçası korkuyorum çok uğraştırır mı, yapamaz mıyım diye. Merak ettiğim ilk husus, WD HDTV var bende. Acaba bu cihazı tanıtabiliyor muyum? Kullanan var mı iki cihazı beraber?
quote:
Orjinalden alıntı: asukrumercan
PS3 için Türk usülü çözüme gerek yok, usb-ır adaptör ile kullanılıyor, logitech'in web sayfasında da ps3 yazınca öneride bulunuyor (önceki mesajları okumadım o yüzden bahsedildimi bilmiyorum, bu adaptörden bahsedildiyse artık kusura bakmayın )
quote:
Orjinalden alıntı: scubat
Ben de bu ürünü (bendeki 525, fark ne bilmiyorum)yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Tam not olmasada çok yüksek not veriyorum . Çok kullanışlı, çok akıllı bir cihaz. Tanıtamadığım bir cihazım olmadı henüz. Görüntüde çok şık. Bir kere en önemlisi devamlı kitlenen digiturk kumandasından kurtardı beni. Pili de bende en az 6 ay gidiyor ve diğer kumandaları da kullanmadığım için pil tasarrufu sağlıyor. 5 tane cihazımı buradan kontrol ediyorum. Yakında PS3'ü bile (bluetooth olmasına rağmen), türk usulü bir çözümle kullanmaya başlayacağım. Becereyim bir topic açacağım. Sadece 2 tane şikayetim var:
1-Numerik tuşları pek ergonomik değil, çok küçük, tuş malzemesi kaliteli ve silinme de yok ama basmak zor, tuşa dibine kadar basman gerekiyor, dolayısıyla bazen fazla basmış olabiliyorsun. Bir de alet biraz çıtırdıyor.
2-Daha önce eozen81 arkadaşında bahsettiği gibi kaynaklar arası geçişte hep bir sorun oluyor. Mesela Digiturk EXT1 de PS3 ise EXT5 de. Aktivite değiştir dediğimde sırayla EXT2, EXT3, EXT4 diye gidiyor ama genelde EXT5'e varamıyor 4 te kalıyor.. Bir defa eksik basıyor sanki. Ben de LCD ekranın üzerine EXT tuşlarını öğrettim takılınca manual olarak tek tuşla geçiş yapabiliyorum. Yine sistemi kapattığında hangi EXT da kaldıysa yine oradan açıyor ve diğer EXT lara otomatik geçmiyor.
eozen81, bunun bir çözümünü buldun mu? yoksa manual çözüme devam mı sen de?
Logitechin kendi ürünü var ps3 için ancak hem 59dolar hemde Türkiyede bulması imkansız gibi..
Buna bir çözüm bulabilen oldumu acaba ?
Harmony 890 kullanıyorum ve tek kontrol edemediğim cihaz ne yazikki ps3..
525 kullanıyorum 6 aydır 10 numara kumanda düşünenlere şiddettle tavsiye ederim.fazlasına gerek yok bi kumanda için.
arkadaşlar şu anda 525'i nereden online satın alabilirim? pek bir yerde bulamadım...
quote:
Orjinalden alıntı: PAX TURK
525 kullanıyorum 6 aydır 10 numara kumanda düşünenlere şiddettle tavsiye ederim.fazlasına gerek yok bi kumanda için.
Aynen katılıyorum!!!
Samsung LCD Samsung DVD Teledünya HD ICYBOX Media Player Logitech Z5500