Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun urunu teknosadan aldim icinden 4 pil cikmasi gerekirken 8 pil cikti.4 u kumandanin icinde 4 u posetinde.Kullanilmis midir nedir bu anlamadim :S
  • 8 pil çıkıyor normal bir durum.
  • Ozgur emin misin cunku logitechle konustugumda kumandaya takili pil gelmesinin firma tarafindan yasakli oldugunu ve kutudan 4 pil cikmasi gerektigini ogrendim.Urunun degisimini yapicaklar bayramdan sonra.Sende 8 pil mi cikmisti?Kutuda 4 pil yaziyor cunku bu arada 525 benim kumanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummut -- 10 Aralık 2008; 0:23:02 >
  • eminim git teknosaya ambalajın üzerinden activities tuşuna bas hepsinin ışığı yanacaktır. benim kumandada kumandaya takılı dört pil ayrıcada dört pil vardı. ve vakumlu ambalajı ben açtım.

not: 525 kumandam, bugün ürünle ilgili türkçe anket geldi. bende baya bi yazdım. umarım türkçe dil desteği gelir şu kumandalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurhimmet -- 13 Aralık 2008; 1:52:17 >
  • Cok tesekkur ederim cevabin icin bosuna alevlendirdim ortaligi demek ki :)

Evet gercektende bu kadar paraya urun satipta turkce dil secenegi koymamalari insani kizdiriyor.
  • Cevap verilmiş ama ben yinede yazmak istedim telaşa gerek yok 8 pil çıkıyor içinden :)

Edit ; Keşke pakete sarjlı pil koysalarmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 12 Aralık 2008; 4:42:32 >
  • güzel alet hevesle aldım yaz başında teknosadan
    tv,digiturk,5+1 ve dvd,klima hepsini tanıttım baya bi kullandım son 1.5 aydır kullanmadım hic nedenini bende bilmiyorum
  • ANKARA'da ikamet eden Arkadaşlar, bende 250 YTL teknosa hediye çeki var. Şu an LOgitech harmony 525 en ucuz teknosada 119 YTL
    Ben kendime bir adet alacağım. Eğer almak isteyen olursa benle buluşup teknosa'ya gelirse o arkadaştan 110 YTL alacağım. Hem ben çeki kullanacağım hem de arkadaş birazcık daha ucuza almış olacak. PM atarsanız zaman mekan kararlaştırabiliriz ... Hoççakalın
  • MERHABALAR,BENDE HARMONY 525 ALDIM OLDUKCADA MEMNUNUM YALNIZ KUMANDAMA 8 CİJAZ EKLEDİM.DEVİECES BÖLÜMÜNDE CİHAZ İSİMLERİMİN YERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BU KONUDA YARDIMLARNIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NUNAVUT74

MERHABALAR,BENDE HARMONY 525 ALDIM OLDUKCADA MEMNUNUM YALNIZ KUMANDAMA 8 CİJAZ EKLEDİM.DEVİECES BÖLÜMÜNDE CİHAZ İSİMLERİMİN YERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BU KONUDA YARDIMLARNIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..

Aşağıda gösterdiğim yerden düzenleyebilirsin.

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli)

• ilgi ve alakanıza cok tşk ederim...
  • Arkadaşlar , harmony logitech kumandalarda tepkime süresini ayarlayabileceğimiz bir yer var mı? Örneğin kanal değiştirirken ard arda kumandanın tuşuna bastığımda kumanda kendi kendine ilerlemeye devam ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar , harmony logitech kumandalarda tepkime süresini ayarlayabileceğimiz bir yer var mı? Örneğin kanal değiştirirken ard arda kumandanın tuşuna bastığımda kumanda kendi kendine ilerlemeye devam ediyor.

işte bana kalırsa evrensel kumandadaki en kötü yön bu, çünkü aşağıda da görebileceğiniz gibi delay süerlerini minimum yapmama rağmen bahsettiğiniz sorun devam ediyor, yani örnek, tv nin senini açmak için 5 kere ses açma düğmesine basarsam elimi çektikten sonra bile o basmaya devam ediyor, geç bitiyor

Siz de bu süreleri en aza indirmeyi deneyin ve sonuc paylaşın lütfen.

• eozen81 teşekkürler, tam sonuç alamasam da tekrarlama hızı bayağı düştü.
  • @eozen81, ürünü ebayden almışsın bende yakında almanyadan almayı düşünüyorum.

almanyadan faturalı aldığımız bir ürünün garantisi türkiyede de geçerlimi ? aldığımız üründe bir sorun çıkarsa , sorunsuz bir şekilde türkiyede garanti kapsamında tamir ettirebiliyormuyuz ?

ayrıca,
    ben bu kumandayı sadece pc kumada etmekte kullacağım.
    24 inch bir monitörüm ve üzerinde dvbs2 ve dvbt pci kartı olan bir pc hazırlayacağım. pc den hem televizyon seyredeceğim , hem müzik dinleyeceğim hemde pc olarak kullanacağım.
    tv syrederken ve müzik dinlerken bilgisayar masasında değilde tv koltuğunda oturmayı düşündüğüm için kaliteli bir kumanda arıyordum. bu ürünü buldum. sonra senin incelemeni okudum. çok faydalı oldu.

pc'de mediaplayer ve dvb yazılımı(dvb viewer) gibi yazılımlar için bu kumandayı kullanacağım.

1- pc de mediaplayer gibi yazılımlar direkt harmony 525 i tanıyorumu?
    pcye kumanda etmek için kumandayı pc ye tanıtma prosedürü nasıl çalışıyor?

2- pc yi kumanda ederken, sendede sorun olan basılı tuşu bıraktıktan sonra bile sinyal gönderme sorunu olurmu? yoksa orginal kumanda gibimi çalışır ?
    şöyle açıklamaya çalışayım;
    dvb uydu yazılımına harmony'i tanıtmak için kodları girmem gerekiyormuş. anladığım kadarı ile harmony kumandanın kodlarını dvb yazılımına tanıtacağım.
    http://www.dvbviewer.info/forum/index.php?showtopic=23826&mode=linear
    bu şekilde harmony orjinal kumanda gibi mi çalışır, yani sendeki sese 5 kere bastığında , çektiğinde hala 2 kere daha sinyal gönderme sorunu olurmu? aynı şekilde mediaplayerdada olurmu ?

kısaca pc kumanda etmek için bana bu kumandanın fayda ve zararlarını açıklarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdrturkiye -- 4 Ocak 2009; 17:37:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vdrturkiye

@eozen81, ürünü ebayden almışsın bende yakında almanyadan almayı düşünüyorum.

almanyadan faturalı aldığımız bir ürünün garantisi türkiyede de geçerlimi ? aldığımız üründe bir sorun çıkarsa , sorunsuz bir şekilde türkiyede garanti kapsamında tamir ettirebiliyormuyuz ?

ayrıca,
    ben bu kumandayı sadece pc kumada etmekte kullacağım.
    24 inch bir monitörüm ve üzerinde dvbs2 ve dvbt pci kartı olan bir pc hazırlayacağım. pc den hem televizyon seyredeceğim , hem müzik dinleyeceğim hemde pc olarak kullanacağım.
    tv syrederken ve müzik dinlerken bilgisayar masasında değilde tv koltuğunda oturmayı düşündüğüm için kaliteli bir kumanda arıyordum. bu ürünü buldum. sonra senin incelemeni okudum. çok faydalı oldu.

pc'de mediaplayer ve dvb yazılımı(dvb viewer) gibi yazılımlar için bu kumandayı kullanacağım.

1- pc de mediaplayer gibi yazılımlar direkt harmony 525 i tanıyorumu?
    pcye kumanda etmek için kumandayı pc ye tanıtma prosedürü nasıl çalışıyor?

2- pc yi kumanda ederken, sendede sorun olan basılı tuşu bıraktıktan sonra bile sinyal gönderme sorunu olurmu? yoksa orginal kumanda gibimi çalışır ?
    şöyle açıklamaya çalışayım;
    dvb uydu yazılımına harmony'i tanıtmak için kodları girmem gerekiyormuş. anladığım kadarı ile harmony kumandanın kodlarını dvb yazılımına tanıtacağım.
    http://www.dvbviewer.info/forum/index.php?showtopic=23826&mode=linear
    bu şekilde harmony orjinal kumanda gibi mi çalışır, yani sendeki sese 5 kere bastığında , çektiğinde hala 2 kere daha sinyal gönderme sorunu olurmu? aynı şekilde mediaplayerdada olurmu ?

kısaca pc kumanda etmek için bana bu kumandanın fayda ve zararlarını açıklarmısın?

Selamlar.
    Öncelikle belirteyim yurtdışından alınan ürünlerin hiçbir şekilde Türkiye'de garantisi söz konusu değildir, bunu riske ederek alışveriş yapınız.

Kumandam şunu tanır mı bunu tanır mı diye düşünürken şu basit söz aklınızda kalsın "kumandası olan herşeyi bu kumandaya tanıtabilirsiniz (TV, DVBS kartının kumandası gibi vs. vs.)"

1) Başta yazmıştım, yazılımı bilgisayara yükleyip kumandayı bilgisayara şu klasik kablodan takarak tanıtıyorsunuz ve yazılımdaki ayarlarınızı yaptıktan sonra güncelle dediğiniz de bu kablo ile güncelleme yapılıyor.
    2) Evet o tepki süresinin uzun oluşu sorun olur, yani basılı tutarsan Logitech kumandaya bir süre geç iletim yapar. Merak etme elinde kumanda varsa iki kumandayı birbirine tutarak tuşları teker teker tanıtabilirsin, kod bilmene vs. gerek yok.

• arkadaşlar bende dün logitech harmony one satın aldım. umarım doğru bi model tercihi yapmışımdır. benim ergonomisi çok hoşuma gitti. ele tam oturuyo. dokunmatik ekran çözünürlüğü süper. tv yi kurdum falan ama daha aktivite işlemleri yapmadım. türkçe açıklama olmadığında biraz zor gözüküyo. bakalım çözecez inşallah. cihaz tanıtmada digitürk çıkıyo ama model kısmına kendimiz girmemiz gerekiyo. oraya +plus cihazlar için sadece pace yazsak olurmu. yada ne yazıcaz. yazdıktan sonra tuşları tek tek tanıtmamız gerekirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

arkadaşlar bende dün logitech harmony one satın aldım. umarım doğru bi model tercihi yapmışımdır. benim ergonomisi çok hoşuma gitti. ele tam oturuyo. dokunmatik ekran çözünürlüğü süper. tv yi kurdum falan ama daha aktivite işlemleri yapmadım. türkçe açıklama olmadığında biraz zor gözüküyo. bakalım çözecez inşallah. cihaz tanıtmada digitürk çıkıyo ama model kısmına kendimiz girmemiz gerekiyo. oraya +plus cihazlar için sadece pace yazsak olurmu. yada ne yazıcaz. yazdıktan sonra tuşları tek tek tanıtmamız gerekirmi.

evet arkadaşım bende kullanıyorum 785 modelini ve ilk bakışta zor gelsede çok kolay aktivitesi.güle güle kullan
  • Ben de bu ürünü (bendeki 525, fark ne bilmiyorum)yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Tam not olmasada çok yüksek not veriyorum . Çok kullanışlı, çok akıllı bir cihaz. Tanıtamadığım bir cihazım olmadı henüz. Görüntüde çok şık. Bir kere en önemlisi devamlı kitlenen digiturk kumandasından kurtardı beni. Pili de bende en az 6 ay gidiyor ve diğer kumandaları da kullanmadığım için pil tasarrufu sağlıyor. 5 tane cihazımı buradan kontrol ediyorum. Yakında PS3'ü bile (bluetooth olmasına rağmen), türk usulü bir çözümle kullanmaya başlayacağım. Becereyim bir topic açacağım. Sadece 2 tane şikayetim var:

1-Numerik tuşları pek ergonomik değil, çok küçük, tuş malzemesi kaliteli ve silinme de yok ama basmak zor, tuşa dibine kadar basman gerekiyor, dolayısıyla bazen fazla basmış olabiliyorsun. Bir de alet biraz çıtırdıyor.

2-Daha önce eozen81 arkadaşında bahsettiği gibi kaynaklar arası geçişte hep bir sorun oluyor. Mesela Digiturk EXT1 de PS3 ise EXT5 de. Aktivite değiştir dediğimde sırayla EXT2, EXT3, EXT4 diye gidiyor ama genelde EXT5'e varamıyor 4 te kalıyor.. Bir defa eksik basıyor sanki. Ben de LCD ekranın üzerine EXT tuşlarını öğrettim takılınca manual olarak tek tuşla geçiş yapabiliyorum. Yine sistemi kapattığında hangi EXT da kaldıysa yine oradan açıyor ve diğer EXT lara otomatik geçmiyor.

eozen81, bunun bir çözümünü buldun mu? yoksa manual çözüme devam mı sen de?

• quote:

Orjinalden alıntı: scubat

Ben de bu ürünü (bendeki 525, fark ne bilmiyorum)yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Tam not olmasada çok yüksek not veriyorum . Çok kullanışlı, çok akıllı bir cihaz. Tanıtamadığım bir cihazım olmadı henüz. Görüntüde çok şık. Bir kere en önemlisi devamlı kitlenen digiturk kumandasından kurtardı beni. Pili de bende en az 6 ay gidiyor ve diğer kumandaları da kullanmadığım için pil tasarrufu sağlıyor. 5 tane cihazımı buradan kontrol ediyorum. Yakında PS3'ü bile (bluetooth olmasına rağmen), türk usulü bir çözümle kullanmaya başlayacağım. Becereyim bir topic açacağım. Sadece 2 tane şikayetim var:

1-Numerik tuşları pek ergonomik değil, çok küçük, tuş malzemesi kaliteli ve silinme de yok ama basmak zor, tuşa dibine kadar basman gerekiyor, dolayısıyla bazen fazla basmış olabiliyorsun. Bir de alet biraz çıtırdıyor.

2-Daha önce eozen81 arkadaşında bahsettiği gibi kaynaklar arası geçişte hep bir sorun oluyor. Mesela Digiturk EXT1 de PS3 ise EXT5 de. Aktivite değiştir dediğimde sırayla EXT2, EXT3, EXT4 diye gidiyor ama genelde EXT5'e varamıyor 4 te kalıyor.. Bir defa eksik basıyor sanki. Ben de LCD ekranın üzerine EXT tuşlarını öğrettim takılınca manual olarak tek tuşla geçiş yapabiliyorum. Yine sistemi kapattığında hangi EXT da kaldıysa yine oradan açıyor ve diğer EXT lara otomatik geçmiyor.

eozen81, bunun bir çözümünü buldun mu? yoksa manual çözüme devam mı sen de?

Arkadaşım bahsettiğin sorunlara ben kullandığım 785 modelinde rastlamadım.belki 525 lerde olabilir.ama bu bile hata sayılmaz bence yaptığı işe göre.takam tuşları gayet başarılı ve tek el ile rahatça kullanıyorum.bende de zaten daha önce 855 modeli vardı 8 şeklinde o rahat değildi.ama bu gayet güzel.tek eksiğim bende dvd playerde ejt tuşu yok o nedenle dvd izleme activitesinde tepsiyi kendim çıkartıp koyuyorum :)o kadar ama hakketten adamlar yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 16 Şubat 2009; 15:04:06 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.