Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkeze merhaba bende harmony 885 aldım ama birtürlü kullanmaya başlayamadım ingilizce özürlüyüm çözemedim olayı yardımcı olabilecek arkadaşlar msne eklerse sevinirim saygılar
    msn:indirimliucakbileti@hotmail.com
  • arkadaşlar bende 525 aldım ama DM 500s uydu alıcı kumandamı yükledim ama tuş atayamıyorum resimli detaylı anlatan bir arkadaş olursa çok sevinirim mesela exit tuşunda help çıkıyor help tüşunda exit çalışıyor bunları nasıl değiştirebilirim.

saygılar.
  • Arkadaşlar kolay gelsin Logitech 550 aldım ingilizcem yok kumandayı tam olarak kuramadım Kenwood Krf-v8010d Receıveri bir türlü tanıtamadım kumanda etmiyor tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bazı bilgisayar programlarını adım adım resimli olarak anlatıyorlar onun gibi mesela, biraz zahmetli biliyorum fakat yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: g_tacir

Arkadaşlar kolay gelsin Logitech 550 aldım ingilizcem yok kumandayı tam olarak kuramadım Kenwood Krf-v8010d Receıveri bir türlü tanıtamadım kumanda etmiyor tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bazı bilgisayar programlarını adım adım resimli olarak anlatıyorlar onun gibi mesela, biraz zahmetli biliyorum fakat yardımcı olursanız sevinirim.

Logitech yazılımında 8010 yazdığında direk buluyor, yani Logitech veritabanında zaten sendeki amfinin kodları var, tanıtmana gerek yokki ayrıca

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli)

• eozen81 arkadaşım cevabın için teşekür ederim, dediğiniz gibi ben kenwood krf-v8010d modelini buldum update remote tuşunu tıkladım kumandayı usb kablosuna takmamı istedi yükleme bitti, complate yazısı çıkınca usb kabloyu söküp deneme yapıyorum kumanda etmiyor belki benim ampli bozuktur aldığımdada kumandası yoktu o yüzden kumanda sisteminin çalışıp çalışmadığını bilemiyorum, başka birkaç universal kumandayıda denedim kumanda etmemişti sanırım benim kenwood'un kumanda sensörü bozuk, başka yapmam gereken birşey varsa cevap yazarsanız sevinirim. Teşekürler.
  • Bana kalırsa, Logitech kumandaya evdeki kumandası olan başka bir cihazın kumandasını tanıtıp, en azından Logitech'in çalışıp çalışmadığını deneyin,

Bu arada Kenwood'u yükledikten sonra, kumandanın Devices menüsünden ilgili kategoriyi seçip Kenwood'u seçip denemişsinizdir umarım? Keza, her yüklediğiniz kumanda Devices altında görünmektedir Logitech'de.

Örneğin benim Devices menüm şu şekilde, oradaki AV Receiver'ı seçtiğim zaman bendeki amfinin kumandası haline geliyor.

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli)

• Sayın eozen81 arkadaşım kumandatı sony kaset deck'te denedim çalışıyor Deviceste cihaz aynen gözüküyor bişey daha var yine Kenwood'un Stereo Control Amplifier (K-206) var bende bu cihazı uyduruk 15 liralık universal kumandalarla sesini açıp kapatabiliyorum fakat benim logitech 550 bunuda kumanda etmiyor bu cihazda logitech'in database'sinde var. Birde jogitech'e mesaj yazdım cevap gönderdiler ingilizcem olmadığı için çeviremedim mesajı kopyalıyorum buraya çevirebilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Herkese İyi bayramlar.

Thank you for your recent inquiry about your Harmony Remote

We are sorry to hear of the difficulties you have been experiencing with your Harmony remote and appreciate you taking the time to email us with your concerns. Is there another language other than English that you are more familiar with? We support the following languages:

English | Français | Español | Deutsch | Nederlands | Italiano | Dansk | Svenska | Suomi | Português | Polski | Norsk | P

In order to determine what commands are sent from the original remote for your device we will need to confirm the set of commands being sent.

To confirm the language for your device please see below.
    1. click 'Settings' from the Device tab for the Device in question.
    2. Select "Confirm infrared commands", Click 'Next'
    3. Select 'Yes - I have a remote for this device', click 'Next'
    4. Follow the wizard to send a few infrared commands to the Harmony.

After confirming the commands please update the remote and test the set of commands in device mode. If the Harmony is still not controlling the device we can try teaching each command to the Harmony that is not working.

To teach commands to the Harmony Remote:

1. click 'Learn IR' from the Device tab for the Device in question.
    2. Select the commands you want to teach.
    3. Click 'Learn Selected Commands'
    4. Follow the wizard to teach the commands to the Harmony.
    5. When you have finished teaching the commands, click “done” to return to your Devices tab.
    6. Update your remote and test.

NOTE: To teach a command that is not listed, enter the name of the command in the Learn a New Command box and click 'Learn a New Command'.

In the Origin column "Your original remote" will appear beside the commands learned on the infrared language page, indicating the command has been learned correctly.

If you would like further information and other tips on customizing your remote please visit the FAQ portion of your Harmony member website. To access, Click “Support”, then click “FAQ” while logged in your harmony member page.

We hope that we were able to assist you in resolving this issue, however if you are still experiencing any difficulties with your Harmony Remote, please feel free to contact us again. Please click the link below for our support hours and contact information.

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

525 i bilemiyorum ancak aklıma gelen acaba aktivite atamamış olabilir misin kumandaya, yani bende aktitivete dolu çünkü, Watch TV, Watch DVD, PC gibilerinden...

Değerli arkadaşım, acaba pc kontrolünde kullandınız mı cihazı?
  • diğer (4 kumandayı teke indirdim) topic'te de yazdığım gibi, bu cihazla philips sru9600 arasında kaldım ama bu alet biraz daha ufak ve daha çok cihaz öğrenme kapasitesine sahip olmasıyla öne çıkar gibi oldu... otomatik güncelleme, internete bağlanabilirlik gibi özellikler de philips'e göre üstünlük olarak gözüküyor. gerçi philips'in de öğrenme özelliği var tabi ki... yine de son kararımı veremiyorum... :(
  • bugün aldım 525'i ben de, en altta renkli tuşlar var bende, ilginç geldi bu konu, paylaşayım dedim...

digiturk'un gri kumandasını öğretmek zorunda kaldım. philips42pfl7603 tv'nin de öğretmem gereken bi iki komutu var ama şimdilik beklesin...
  • Logitech Harmony 525 kutusunun içinden türkçe kullanma klavuzu çıkıyomu arkadaşlar
  • yokmu cevap verecek
  • hayır malesef
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurhimmet

Logitech Harmony 525 kutusunun içinden türkçe kullanma klavuzu çıkıyomu arkadaşlar
  • Arkadaşlar bende 525 aldım ancak benim emektar PC ye kuramadım yazılımını.
    Windows ME kullanıyorum kumandanın kutusunda ve sitesinde ME yi desteklediği görünüyor ancak driverını ne sitesinde ne de başka yerde bulamıyorum.
    Windows 2000 driveri var ancak o da kurulmuyor.
    Lütfen birisi yardımcı olsun.
    Kumanda öylece yatıyor
  • kumandanin isiklari sonuyomu yoksa hep yaniyomu?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurhimmet -- 8 Kasım 2008; 22:11:54 >
  • Arkadaşlar logitech harmony 885 evrensel kumandayı alalı 10 gün oldu ama daha kullanamadım. Kumanda da "DEVİCES" "HELP" gibi tuşlar çalışmıyor. Kumanda ekranından bazen "HELP" tuşuna basmam gerektiği şeklinde yazı çıkıyor Help tuşuna bastığı halde ekranda hiç bir değişiklik yok. Bunun gibi bazı tuşlar hiç çalışmıyor acaba kumanda da bir sorun olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar logitech harmony 885 evrensel kumandayı alalı 10 gün oldu ama daha kullanamadım. Kumanda da "DEVİCES" "HELP" gibi tuşlar çalışmıyor. Kumanda ekranından bazen "HELP" tuşuna basmam gerektiği şeklinde yazı çıkıyor Help tuşuna bastığı halde ekranda hiç bir değişiklik yok. Bunun gibi bazı tuşlar hiç çalışmıyor acaba kumanda da bir sorun olabilir mi?

cihazlarını tanıttınmı

tanıttıysan downloads tan firmware update yap dene
  • Arkadaşım herşeyi yaptım ...
  • Kumandayı servise gönderdim malesef ürün arızalı çıktı ve ürünü yenisi ile değiştireceklermiş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.