Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 525 ile klima kumantasının tüm işlevi kullanılabiliyormu vestel klima
  • @avukatkemal : vazgeçme yaw niye vazgeçiyosun, garantisi yokmu? söyle ya düzeltsinler, ya değiştirsinler.

@daimler : klimanın tüm fonksiyonlarını 525 ile kumanda edebilirsin, ama 525'in üzerinde klima ile ilgili simgelerin olduğu bir düğme grubu olmadığından hangi hangi düğme ne işe yarıyodu hatırlaman lazım. Örneğin dereceyi artırma tuşunu volume'den, fanın hızını artırmayı kanal +/- tuşlarından falan yapacaksın muhtemelen.
    Eğer üzerinde klimayla ilgili tuşların da olduğu bir evrensel kumanda arıyorsan şunu incele inter rcl54
  • Garantisi doldu maalesef..
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

@avukatkemal : vazgeçme yaw niye vazgeçiyosun, garantisi yokmu? söyle ya düzeltsinler, ya değiştirsinler.

@daimler : klimanın tüm fonksiyonlarını 525 ile kumanda edebilirsin, ama 525'in üzerinde klima ile ilgili simgelerin olduğu bir düğme grubu olmadığından hangi hangi düğme ne işe yarıyodu hatırlaman lazım. Örneğin dereceyi artırma tuşunu volume'den, fanın hızını artırmayı kanal +/- tuşlarından falan yapacaksın muhtemelen.
    Eğer üzerinde klimayla ilgili tuşların da olduğu bir evrensel kumanda arıyorsan şunu incele inter rcl54

çok teşekkür ederim
    sabah bi tane inter aldım teknosadan 89 ytl ye
    ekranı arızalı çıktı kıllandım gittim harmony 525 aldım teknosa fiyatı 119 ytl ye

• arkadaşlar kurdum 525 imi
    projeksiyonda (hitachi) uydu alıcımda(next) anfimde(onkyo) ve dvd playerinda(pioneer) problem yok
    yalnız klima olmadı tuşları tanıtana kadar canım cıktı zaten tanıttıktan sonra da mesela derece düşürmeye bastığımda 3 defa basıyor kendi kendine o da zannediyorum klimanın kumandasının üzerinde 2 tane infrared led var
    bi açma kapamasında problem yok onun dışında klima ile kullanılabilecek bi cihaz olmadığını düşünüyorum
    klimam vestel ecoplus24
  • beyler simdi bu 525 de hareket sensoru varmıdır yokmudur? yani glow dan ayarladıgın sure icinde yanıyor sonra sonuyor, benimkinde oyle surekli yansın 2 saat hareket yoksa sonsun ısıklar gibi bisey yok, oyle bi ayara da denk gelmedim zaten ama.

yoksa ben olayı komplemi yanlıs anladım
  • Valla ben de çok uğraştım ama olmadı.. Logitech teknik servise msj attım amerikadaki..gelen cevabı yollayayım belki sana yarar..

We’re sorry to hear that you have been experiencing problems with your remote.
    Please follow the steps, to resolve your issue:
    1. Login in to your account.
    2. Click on remote Settings.
    3. Click on settings
    4. On Glow timing, please change the time.
    5. Click on save.
    6. Click on Downloads (on the top)
    7. Remove the batteries on your Harmony.
    8. Keeping holding the off button down, connect the USB cable.
    9. When you get the message Safe mode requested, release the off button, if you don’t get this message please repeat the previous step.
    10. Click on Firmware
    11. Follow the steps on your computer.

Once this is done it should clear the problem you are describing. If not, please reply to this email with a detailed description of the results of each troubleshooting step.

• Ben de aradım ama deep sleep için gereken iki saatlik ayarı değiştirecek bir seçenek bulamadım. zaten kullanma kılavuzunda iki saat sonra deep sleepe geçer demiş ve bu sürenin değiştirilebileceğinden bahsetmemiş. Hareket sensörü ise anladığım kadarıyla mekanik bir hareket sensöründen ziyade binalarda hareket olduğunda ışıkların yanması için kullanılan algılıyıcı mantığıyla çalışıyor. Yani elinize almadan bile önünden geçmeniz ışığın yanması için yetiyor. Firmware i yüklemenize rağmen cihazın ışıkları kendiliğinden sönmüyorsa teknik servisin görmesinde yarar var, belki yenisiyle değitirirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Valla ben de çok uğraştım ama olmadı.. Logitech teknik servise msj attım amerikadaki..gelen cevabı yollayayım belki sana yarar..

We’re sorry to hear that you have been experiencing problems with your remote.
    Please follow the steps, to resolve your issue:
    1. Login in to your account.
    2. Click on remote Settings.
    3. Click on settings
    4. On Glow timing, please change the time.
    5. Click on save.
    6. Click on Downloads (on the top)
    7. Remove the batteries on your Harmony.
    8. Keeping holding the off button down, connect the USB cable.
    9. When you get the message Safe mode requested, release the off button, if you don’t get this message please repeat the previous step.
    10. Click on Firmware
    11. Follow the steps on your computer.

Once this is done it should clear the problem you are describing. If not, please reply to this email with a detailed description of the results of each troubleshooting step.

bu sana gelendekileri teker teker yaptım gibi ama eksik olan kısımlar var tabi degistirilecek saat falan cıkmadı yada yukarıda tuslanacak bi yukleme yoktu. ama kumandayı update ettim ama bi ise yaramadı tabi.

sana bu maille beraber bir dosya falan gondermediler degilmi?

yardımların icin tesekkurler.

sansımıza kusucez bu gidisle,benim asıl merak ettigim 525 kullanan baska birilerinde yanıyormu bu ısık yoksa bizlerdemi problem var.

• quote:

Orjinalden alıntı: thedentist

Ben de aradım ama deep sleep için gereken iki saatlik ayarı değiştirecek bir seçenek bulamadım. zaten kullanma kılavuzunda iki saat sonra deep sleepe geçer demiş ve bu sürenin değiştirilebileceğinden bahsetmemiş. Hareket sensörü ise anladığım kadarıyla mekanik bir hareket sensöründen ziyade binalarda hareket olduğunda ışıkların yanması için kullanılan algılıyıcı mantığıyla çalışıyor. Yani elinize almadan bile önünden geçmeniz ışığın yanması için yetiyor. Firmware i yüklemenize rağmen cihazın ışıkları kendiliğinden sönmüyorsa teknik servisin görmesinde yarar var, belki yenisiyle değitirirler.

ısıkları kendiliginden sonmuyorda demisinde dostum ısık kendiliginden yanmıyorki sonsun ya glow tusuna basıp yakıcaz yada herhangi bir tusa bastıgında kısmi yanıyor.

• 525 in kullanım klavuzunda aletin sallama yada cevirme ile ısıklarının yanmayacagı 2 saat sonra derin uykuya gececegi ama onunde yada arkasında bir hareket oldugunda ısıklarının yanacagı soyleniyor.

ama bu ısıklar sadece derin uykudan cıkarkenmi yanıcak yoksa her an hareket aldgıladıgındamı onu anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proximussa

525 in kullanım klavuzunda aletin sallama yada cevirme ile ısıklarının yanmayacagı 2 saat sonra derin uykuya gececegi ama onunde yada arkasında bir hareket oldugunda ısıklarının yanacagı soyleniyor.

ama bu ısıklar sadece derin uykudan cıkarkenmi yanıcak yoksa her an hareket aldgıladıgındamı onu anlamadım.
    bu konuyu bende merak ediyorum bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim
    kullanıyorum ancak uzun süre bekledikten sonra yanıyor ışıkları acaba onunla ilgili farklı bir ayarda varmı
    yani 10 dakikada derin uykuya geç ve herhangibir müdadalede yan gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: daimler

quote:

525 in kullanım klavuzunda aletin sallama yada cevirme ile ısıklarının yanmayacagı 2 saat sonra derin uykuya gececegi ama onunde yada arkasında bir hareket oldugunda ısıklarının yanacagı soyleniyor.

kullanıyorum ancak uzun süre bekledikten sonra yanıyor ışıkları acaba onunla ilgili farklı bir ayarda varmı

dostum benim rastladıgım bir ayar yok, bendede derin uykudan uyandıgında ısıklar yanıyor sadece.

• Demek bizimkiler çok çok derin uykuda, uyanamıyorlar kendi başlarına
  • eline sağlık güzel inceleme. çokta şık duruyo kumanda
  • sadece derin uykuda iken hareket ettirdiğinizde yanıyor, yani bir daha kendiliğinde yanması için iki saat daha beklemek gerek

quote:

Orjinalden alıntı: daimler

quote:

• Logitech 520'yi ben anlamıyorum. Yarından tezi yok iade edeceğim. Tam 8 saat uğraştım ve bir sonuca ulaşamadım. Kumanda dediğin 30 dk içinde olup bitmeli. Ses sistemini bile 15 dk'da kurabiliyorken nedir bu işkence?
  • quote:

Orjinalden alıntı: abulgur

Logitech 520'yi ben anlamıyorum. Yarından tezi yok iade edeceğim. Tam 8 saat uğraştım ve bir sonuca ulaşamadım. Kumanda dediğin 30 dk içinde olup bitmeli. Ses sistemini bile 15 dk'da kurabiliyorken nedir bu işkence?

Başta biraz uğraşmadığın bir alet var mı tanımaya çalışırken, dünyanın en başarılı evr kumandalarını üreten Logitech'i iade
    etmek istemeni bu nedenle kınıyorum
  • bugün ve haftasonuwww.tio.com.tr de 114 liraya satılıyor.
  • mükemmel bir inceleme olmuş elerine sağlık.
    çok teşekkürler................
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.