Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indrda gandi bugün 525 satıyor, 100 ytl, ilgilenen baksın.
  • ayrıca:http://www.tio.com.tr/Firsatio/Firsatio.aspx de 110 ytl (kargo dahil 3-6 taksit)
  • Arkadaşlar yardım edebilcek kimse yokmu?

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Arkadaşlar, ben logitech 525 kumandaya pil dayandıramıyorum.. 1300 Mahz şarjlı pil aldım, o bile 1 hafta anca gitti.. Ben yanlış birşey mi yapıyorum.. Sizlerin ne kadar dayanıyor, hangi ayarlar yaptınız?
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 6 Mart 2008; 22:13:41 >
  • bu da silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 6 Mart 2008; 22:14:14 >
  • ---madem kimse cevap vermiyor konu kapatılsın, bu mesajım da silindi---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 6 Mart 2008; 22:15:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

---madem kimse cevap vermiyor konu kapatılsın, bu mesajım da silindi---

@barsoy enteresansın gerçekten, mesajlarına cevap gelmedi diye söylediğin lafa bak

Ben topici unuttum gitti, en azından bir Pm atıp bana bile hatırlatabilirdin bu şekilde tepki göstermek yerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

eozen dostum

dikkatimi çekti de almış olduğun fiyat çok ucuz geldi gözüme, amazon fiyatı bile 80 dolar artı nakliye.

ebaydan aldığın adamı buldum (başka bir forumda yazmışsın) ammavelakin adam hırsız çıkmış, onlarca yorum var, paramızı kaptırdık diye. Yani sen şanlısymışsın ki mallar gelmiş

en ucuza yurtiçinde nereden bulabiliriz, bilgi verecek olan varsa sevinirim

Biraz geç cevap yazıyor olacağım affola,
    Evet dostum ben ebay'den 30 Ağustos 2007'de carlsable adlı satıcıdan almıştım ürünü amcamda hiç sorun yoktu, zaten sonra da bir çok adam mal amış bir sorun yaşamamış ancaaak ne olduysa 7 Aralık 2007'den sonraki tüm satışlarında - feedback almış, benim tahminim 7 Aralık 2007'de abiyi cin carpmış

• merhaba bende bu logitech harmony 520 evrensel kumanda aldım ama sanırım kurulumu tam yapamadım benım evdekı aletlerden bır tek tv yı kumanda edıyor ama ondada tam randuman yok dvd uydu ve ses sıstemını calıstırmadı bana kurulumu detaylı bır sekılşde anlatırmısınız bırde bu aletın kullnım felsefesını tam kavrayamadım bunuda net bır sekılde ıfade edersenız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt6

merhaba bende bu logitech harmony 520 evrensel kumanda aldım ama sanırım kurulumu tam yapamadım benım evdekı aletlerden bır tek tv yı kumanda edıyor ama ondada tam randuman yok dvd uydu ve ses sıstemını calıstırmadı bana kurulumu detaylı bır sekılşde anlatırmısınız bırde bu aletın kullnım felsefesını tam kavrayamadım bunuda net bır sekılde ıfade edersenız sevınırım

Logitec yazılımını yükleyip kendine bir hesap aldıktan sonra ve o hesapla giriş yaptıktan sonra önce "Add Device" seçeneği ile evinde hangi kumandaları eklemek istiyorsan eklemelisin, mesela bende şu şekilde TV komutunda Samsung 37R81B kumandam ekli (Logitech database'inde zaten vardı bu kumanda), DVD bölümünde Samsung HD870 ekli (Logitech database'inde buda vardı), AV Receiver kısmında Kenwood amplim ekli (Logitech database'inde buda vardı).

Ama Kullandıgım uydu alıcısı olan D-Smart GOldmaster kumanda Logitech database'inde yoktu, bende ne yapmak zorunda kaldım, o kumandayı sıfırdan tanıttım, bunuda teker teker tışları alete yani Logiteche kızılötesi ile yapıyorsun, böylece her kumandayı aslında IR Learn (kızılötesi ile öğrenme) modu ile tanıtabilirsin.

Tüm cihazlarını tanıttıktan sonra, iş aktivite atamaya geldi, bunu da elindeki cihazlara göre yapıyorsun yani en basiti TV yi açma aktivitesi mesela (Watch TV olarak geçiyor). Bunda ilk mesajımda bahsetmiştim, biaz kurcalarsan sende öğreneceksindir zamanla.

• 525 sahibi biri olarak anlamadıgım tek sey.bu sensör olayı.bende hıc oyle bisey olmuyor.tuslara bastıgımdada yanmıyor ısıkların hepsi activites yanıyor sadece.glow basmazsam ısık yanmıyor.nedendir sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkwell.com

525 sahibi biri olarak anlamadıgım tek sey.bu sensör olayı.bende hıc oyle bisey olmuyor.tuslara bastıgımdada yanmıyor ısıkların hepsi activites yanıyor sadece.glow basmazsam ısık yanmıyor.nedendir sizce

525 i bilemiyorum ancak aklıma gelen acaba aktivite atamamış olabilir misin kumandaya, yani bende aktitivete dolu çünkü, Watch TV, Watch DVD, PC gibilerinden...
  • aktivite var watch tv-dvd pc listen dvd vs.. o zaman demekki 525 te bu sensorler yok.ona okde.tusa bastıgımda ısık nıye yanmıyor anlamadım.illa glow mu yapcaz.kumanda uzerınde hıcbır ayar yoktur dimi
  • Bende de sensor olayı yok..hatta bazen ışık açık kalıyor pil glowu unutunca, hemen bitiyor 1 hafta filan gidiyor pil bende, sende nasıl gidiyor..
  • Çok enteresan yaw 520 modelinde var 525'de yok enteresan şaşırdım
  • Benim bildiğim 520-525 aasındaki fark yönetebildiği alet sayısı..onun dışında fark olmaması lazım..nasıl nerden yapıyorsun ayarları? Acaba birşey mi atladık?
  • umarım sorunun cevabını ben bulamamısımdır. simdi olay su.ben digiturk izlerken activites olarak dvd seciyorum.ama fazla zeki kumanda tv on konumuna getiricem diye kapatıyor.tv hep acık olarak belirleyincede tv kapalıyken acmıyor.nasıl etcez
  • Konu yeniden hareketlenmiş, eozen özür, kimseden ses çıkmayınca küsüp sildim mesajları.

Ben de önceki gün 525 aldım; çok güzel ,estetik ve gözalıcı bir kumanda,resimlerinden daha hoş duruyor ele alınca. Ayrıca logitech bu işi çözmüş, gerek yazılımı gerek kullanımı,gerek müşteri desteği(henüz başvurmadım ama var). Herşey sizi rahat ettirmek ve olursa sorunlarınızı halletmek için hazırlanmış, hem yazılımında hem kumandanın ekranında sorun halletme ve yardım seçenekleri var. Hiçbiri olmazsa e-mail yada telefonla sorununuza çözüm bulmaya çalışıyorlar. Tek sorun yazılımın türkçe dil seçeneği yok. Bütün o adımları yabancı dilde yapmanız gerekiyor.

Benim sorun ise televizyonumun (samsung LE37S71B) kendi kumandasındaki 4 tuş, resim modu(kırmızı), ses modu(yeşil) ,görüntü dondurma(sarı) ve görüntü boyutu(mavi) hem kendi görevlerini hemde teletext ekranındaki renkli düğme görevini görüyor. Ama harmony'de tv seyrederken örneğin kırmızıya bastığımda resim modunu değiştiriyor fakat teletexti açıp kırmızıya bastığımda o sayfaya gitmiyor. Diğer renkler için de aynı. Halbuki kumanda sinyali gönderiyor(activities yanıyor) ve televizyon da bu sinyali görüyor(kırmızı ışığı yanıp sönüyor). Her iki görevde de aynı sinyal gönderildiğine göre neden teletext ekranında bu tuşlar çalışmıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: turkwell.com

umarım sorunun cevabını ben bulamamısımdır. simdi olay su.ben digiturk izlerken activites olarak dvd seciyorum.ama fazla zeki kumanda tv on konumuna getiricem diye kapatıyor.tv hep acık olarak belirleyincede tv kapalıyken acmıyor.nasıl etcez

Watch TV aktivitesine neden atamadın ki, keza mutlaka ayarlarda Activities'de Watch DVD de sen TV yi kapat gibi bir seçeneği işaretlemişsinidir

quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

Konu yeniden hareketlenmiş, eozen özür, kimseden ses çıkmayınca küsüp sildim mesajları.

Ben de önceki gün 525 aldım; çok güzel ,estetik ve gözalıcı bir kumanda,resimlerinden daha hoş duruyor ele alınca. Ayrıca logitech bu işi çözmüş, gerek yazılımı gerek kullanımı,gerek müşteri desteği(henüz başvurmadım ama var). Herşey sizi rahat ettirmek ve olursa sorunlarınızı halletmek için hazırlanmış, hem yazılımında hem kumandanın ekranında sorun halletme ve yardım seçenekleri var. Hiçbiri olmazsa e-mail yada telefonla sorununuza çözüm bulmaya çalışıyorlar. Tek sorun yazılımın türkçe dil seçeneği yok. Bütün o adımları yabancı dilde yapmanız gerekiyor.

Benim sorun ise televizyonumun (samsung LE37S71B) kendi kumandasındaki 4 tuş, resim modu(kırmızı), ses modu(yeşil) ,görüntü dondurma(sarı) ve görüntü boyutu(mavi) hem kendi görevlerini hemde teletext ekranındaki renkli düğme görevini görüyor. Ama harmony'de tv seyrederken örneğin kırmızıya bastığımda resim modunu değiştiriyor fakat teletexti açıp kırmızıya bastığımda o sayfaya gitmiyor. Diğer renkler için de aynı. Halbuki kumanda sinyali gönderiyor(activities yanıyor) ve televizyon da bu sinyali görüyor(kırmızı ışığı yanıp sönüyor). Her iki görevde de aynı sinyal gönderildiğine göre neden teletext ekranında bu tuşlar çalışmıyor?

@barsoy,
    yerinde olsaydım, kumandaya o tuşları orjinal kumadadan tekrar öğretirdim, gene olmadı bu tuşları sen kumandanın ekranında görebileceğin hale gelecek şekilde Additional Buttons'a atama yapmayı dene.

• Benim de aklıma o gelmişti, 4 düğmeyi yeniden öğretmek. Şimdi deneyip sonucu yazarım, olmazsa logitech'e ingilizce mektup yazıcaz artık.

Edit: oldu valla sağol kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 21 Mart 2008; 10:28:05 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.