Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar logitech harmony arayanlar için 785 ve harmony one cevahir teknosa da var.Ama fiyatı biraz pahalı.
  • herkes 525 alıcam, onu alıcağım diyor inceleyin araştırın.
    Logitech şu anda harmony uzaktan kumanda olarak

Harmony® 300i , 29euro

Harmony® 600 ,59.99 euro

Remote Harmony® 650 Remote , 69.99 euro

Harmony® 700 Advanced Universal Remote , 99.99 euro

Remote,Harmony® One Advanced Universal Remote, 179euro

Harmony® 900, 299 euro

Harmony® 1100 Advanced Universal Remote , 399 euro

ürerici fiyatları avrupa çıkışları.

herkesin överek konuştuğu 785 ise artık üretilmiyor.Logitech ürünü geliştiriyor yeni ürün çıkarıyor.
    Satılan 785 ise 2006,2007 de üretilen mallar yada kopya ürünler.
  • Harmony 1100 Amerikada daha ucuz ($299)...

Amerikadan getirtsem, bi sıkıntı çıkar mı ?? Uyumsuzluk v.b... ??
  • Sakıncası yoksa birkaç sorum var?

Neden 1100 almak istiyorsunuz?, sisteminiz hangi cihazlardan oluşuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Sakıncası yoksa birkaç sorum var?

Neden 1100 almak istiyorsunuz?, sisteminiz hangi cihazlardan oluşuyor?

Sistemi yeni kuruyorum... Sony 52NX800 - Onkyo TX-NR808 - DT plus - WD live olucak (birkaç şey daha eklenebilir..)

Ayrıca klima da var..

Neden 1100..

Çünkü görünümü ve kullanımı hoşuma gitti... Amerika fiyatı da iyi, gelen giden çok oluyor.. Sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • Neden sorduğumu tekrar yazayım, aslında detaylı yazmıştım ama DH'de bir hata oldu, mesaj gitmedi.

Eğer wireless extender kullanacaksanız biraz mantıklı ama eğer sadece IR ile cihazları kontrol edecekseniz iki elinizle bir yandan cihazlara doğru tutmak bir yandan da kontrol etmek diğerlerine göre çok pratik olmaz. Kısayolları tek tuş ile kontrol edersiniz ama özellikle aktivitelerde ve AVR setup'ında tuş remapping yapmanız gerekir, size pratik gelen tuş ayarlamalarınızda 1100'ün üzerinde tuş az olduğu için ekranı kullanmanız gerekecek, ekran kapasitesinden dolayı iki elinizi kullanrak ekrandaki ikinci ve üçüncü sayfaya bakmanız gerekecek.

Ben iki yıldan beri wireless extender ile 895 kullanıyordum, geçen hafta ne yazıkki 895 bozuldu, bende 900 siparişi verdim. Benim sistemde sadece RF kullanmama rağmen üzerinde hazır durumda fiziksel olarak çok fazla tuş olduğu için 900'ü seçtim.

Harmony 1100'ün görüntüsü diğerlerinden daha güzel ve daha profesyonel bir hava veriyor ama bence kullanım amacı wireless extender ile ve iki el kullanılarak, böylece ekrana rahat rahat bakarken bir yandan da cihazlara doğrultmak zorunda kalmazsınız. Buna rağmen bana pratik gelmedi.

Bunlar benim kendi tecrübelerim tabii, herkesin zevki farklıdır ve kullanım şekli farklıdır.

Sonuç olarak sizin sistem için sadece IR kullanacağınızı düşünerek harmony one iyi uyar ve pratik olur diye düşünüyorum.

Kolay gelsin, umarım bu yorumumu size müdahale olarak algılamazsınız..

• quote:

Neden sorduğumu tekrar yazayım, aslında detaylı yazmıştım ama DH'de bir hata oldu, mesaj gitmedi.

Eğer wireless extender kullanacaksanız biraz mantıklı ama eğer sadece IR ile cihazları kontrol edecekseniz iki elinizle bir yandan cihazlara doğru tutmak bir yandan da kontrol etmek diğerlerine göre çok pratik olmaz. Kısayolları tek tuş ile kontrol edersiniz ama özellikle aktivitelerde ve AVR setup'ında tuş remapping yapmanız gerekir, size pratik gelen tuş ayarlamalarınızda 1100'ün üzerinde tuş az olduğu için ekranı kullanmanız gerekecek, ekran kapasitesinden dolayı iki elinizi kullanrak ekrandaki ikinci ve üçüncü sayfaya bakmanız gerekecek.

Ben iki yıldan beri wireless extender ile 895 kullanıyordum, geçen hafta ne yazıkki 895 bozuldu, bende 900 siparişi verdim. Benim sistemde sadece RF kullanmama rağmen üzerinde hazır durumda fiziksel olarak çok fazla tuş olduğu için 900'ü seçtim.

Harmony 1100'ün görüntüsü diğerlerinden daha güzel ve daha profesyonel bir hava veriyor ama bence kullanım amacı wireless extender ile ve iki el kullanılarak, böylece ekrana rahat rahat bakarken bir yandan da cihazlara doğrultmak zorunda kalmazsınız. Buna rağmen bana pratik gelmedi.

Bunlar benim kendi tecrübelerim tabii, herkesin zevki farklıdır ve kullanım şekli farklıdır.

Sonuç olarak sizin sistem için sadece IR kullanacağınızı düşünerek harmony one iyi uyar ve pratik olur diye düşünüyorum.

Kolay gelsin, umarım bu yorumumu size müdahale olarak algılamazsınız..

Rica ederim...
    Bilgilendirmeniz icin tesekkurler..

Biraz daha arastirip, karar vericem...

• Dun harmony 900 elime gecti ama logitech'in garanti degisiminden, bende daha once verdigim siparisimi iptal ettim.

RF ozelligi oldugu sorunsuz benim sisteme tanitirim diye dusunurken, bendeki wireless extender ile uyumsuz oldugunu ogrenmek hosuma gitmedi. Tum wireless extender kablolarini soktum yerlerine remote ile beraber gelen yeni RF sistemini monte ettim. Yeni sistemde 3 modul oldugu icin tum cihazlara lokalizasyon acisindan yetmedi, ancak 6 cihazi kontrol edebiliyorum Bluray player ve HT notebook'u kapsama alanina alamadim, onlari IR ile kumanda etmek zorundayim.

Ekran'da cok pratik gelmedi, eski 895 ile ayni anda 8 aktivite gorurken bunda sadece 3 aktivite var, sadece goruntusu daha iyi.

Herhalde daha sonra tum sistem icin bir RF modulu daha almam gerekecek.

Bu haliyle 895'in yerini tam tutamasa da yine de fena degil..

• Bu kumandaların pilleri çıkarıldığında hafızaları sıfırlanıyor mu?Yani tekrar ayarlama gerekirmi?
  • Benim daha once kullandigim 895 ve su anda kullandigim 900'de rechargable pilli, hic denemedim ama herhalde bilgiler silinir, tekrar pc ile senkronize etmek gerekir. Cok sorun olmaz, zaten bilgiler logitech database de oldugu icin, pc de internet senkronizasyonu sonrasi hersey eskisi gibi olur.
  • Yüksek fiyata kumanda al pilini çıkardığında hafızası silinsin.Komik bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 15 Şubat 2011; 21:09:24 >
  • Hazır konu açılmışken birkaç da update yapayım. Harmony 900'e epey alıştım, hatta önceki mesajımda şikayet ettiğim daha az cihaz RF etki alanında diye yaptığım yorumum yanlışmış çünkü RF booster bir üst ve alt raftanda etkili, böylece tüm sistem yine eskisi gibi kontrol altında.

Bu arada bendeki ikinci sistem için ikinci bir harmony 900 aldım, ayrıca extra bir RF extender sistemi de ısmarlamak isterken yanlışlıkla harmony IR extender sistemi sipariş etmişim. Neyse kullanmıyorum ama ihtiyaç olursa herhangibir raf için kullanabilirim.

Aktivitelerde tuş remapping de yaptığım için tanımladığım kısa yollarla çok pratik bir kullanma şekli oldu.

Pratiklik açısından örnek vermek gerekirse imzamdaki sistemleri benim 7 yaşındaki kızım çok rahat kullanabiliyor, henüz 3 aylık olan için ise biraz erken..

• ucuza alacağım bir yer biliyormusunuz.Gerçi bende iki cihaz var.Next uydu alıcısı ve Samsung Lcd tv.
  • Ben Turkiye de yasamiyorum, kusura bakmayin... İki cihaz icin gerekliligi biraz tartisilir ama yine de pratlklik saglar..
  • arkadaşlar merhaba bende logitech in universal kumandalarından almak istiyorum kullanıcağım cihazlar digitürk plus loewe lcd tv onkyo ses sistemi mitsubishi klima bu cihazlarda bi sorun çıkartırmı daha doğrusu hangilerini tanımaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

arkadaşlar merhaba bende logitech in universal kumandalarından almak istiyorum kullanıcağım cihazlar digitürk plus loewe lcd tv onkyo ses sistemi mitsubishi klima bu cihazlarda bi sorun çıkartırmı daha doğrusu hangilerini tanımaz...

http://www.logitech.com/en-gb/remotes?popup=tour-find&wt.ac=psE%7c4306%7cHarmony_Test_Drive

Buradan cihazlarinizi kontrol edebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

arkadaşlar merhaba bende logitech in universal kumandalarından almak istiyorum kullanıcağım cihazlar digitürk plus loewe lcd tv onkyo ses sistemi mitsubishi klima bu cihazlarda bi sorun çıkartırmı daha doğrusu hangilerini tanımaz...

http://www.logitech.com/en-gb/remotes?popup=tour-find&wt.ac=psE%7c4306%7cHarmony_Test_Drive

Buradan cihazlarinizi kontrol edebilirsiniz.

peki hocam cihaz olarak 300i yi tavsiye edermisin yoksa 525 felan mı alayım...

• 300i ile 4 cihazi kontrol ediyorsunuz, sizde de 4 cihaz var, isterseniz 525'i goremedim ama 600 alin, bir cihaz daha yeriniz olur, hem de ekrani var.
  • quote:

300i ile 4 cihazi kontrol ediyorsunuz, sizde de 4 cihaz var, isterseniz 525'i goremedim ama 600 alin, bir cihaz daha yeriniz olur, hem de ekrani var.

Teşekkürler hocam bi tane sıfır sayılır 525 buldum 90 liraya veriyor satan kişi fiyatı uygun gibi geldi zaten türkiyede kumandalardan bulmak ölüm ebayda felanda gönderenler çok yüksek kargo ücreti istiyorlar alınır herhalde bu fiyata dimi?
  • Bana uygun geldi, güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.