Şimdi Ara

Logitech Harmony 520 Evrensel Kumanda Incelemesi (Resimli) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
6
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki ev otomasyonu için hangisini kullanmalıyım. Çünkü ev otomasyonunda RF cihazlar daha ağırlıklı olacak. Kumanda aracılığı ile RF cihazları Hangi Kumanda ile kontrol edebilirim?
  • Harmony'lerin RF ile kontrol edilen cihazları kontrol edebildiğini tahmin etmiyorum, bildiğim kadarı ile RF'sı sadece kendi RF-IR çevirici için kullanıyor, hatta harmony 900 ve 1100 arasında bile RF uyumsuzluğu var, ikiside kendine özgü RF-IR çeviriciler kullanıyor.
  • Öncelikle cevabınız için teşekür ederim.
    Bende RF ile çalışan Uzaktan kumandalı priz ile lambalar var. Birde RF kumandalı Klima Ben bu cihazları Kumandanın üzerindeki tuşlara basarak bu cihazları kontrol edebilecekmiyim?
  • Hayir kontrol edemezsiniz, benim daha once kullandigim 895'de z-wave ozelligi vardi, daha sonraki modellerde bu ozelligi kaldirdilar.

Harmony remote 'lar ile sadece ir cihazlari kontrol edebilirsiiz.
  • Benimde 895 im var. Ama ekranı bozuk olduğu için 900 düşünüyordum. Z-wave özelliği ile İstediğim gibi RF cihazları kumanda etmem mümkün mü acaba.
  • 900'ün Z wave özelliği yok, RF cihazları kontrol edemezsiniz.
  • Bendeki 895 i tamir ettirirsem RF cihazları kumanda edebilirmiyim. Birde rica etsem z-wave özelliğini açıklamanız mümkün mü?
  • z wave home otomasyonunda kullanılan RF dalgası, daha çok açma kapama ve güç arttırma-azalma gibi komutlarda kullanılır diye biliyorum, kullanmadığım için detaylı bilgim yok, okuduğum yerlerde ışıklandırma için daha çok kullanıldığından bahsedilmişti.

Sorduğunuz soru bu tip cihazlardan oluşuyorsa 895'i kullanırsınız da ekranını nasıl yaptıracaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Bu kumandaların pilleri çıkarıldığında hafızaları sıfırlanıyor mu?Yani tekrar ayarlama gerekirmi?

Hayır silinmiyor... Ama uzun süre beklerse ne olur bilemem. Bir kaç saatlik beklemede sorun yok.
  • Ekranını bulsam kendim değiştireceğim. Ama Ekranından bulamadım . Birde Z-wave özelliğini Wireless extender ilemi kullanacağım.
  • z wave özelliğini kullanmak için wireless extender'a gerek olmaması lazım.

Bendeki 895'i de birkaç hafta önce atmıştım, keşke atmasaymışım.. 895'in wireless extender'ı ise bir köşede duruyor... belki sonra bir işe yarar..
  • asukrumercan Hocam cevaplarınız için teşekür ederim. z-wave ile ilgili başka bir bilgiye ulaşırsanız paylaşmanızı rica ediyorum.
  • Biraz aceleciliğim biraz da firmanın üçkağıdı yüzünden bugün DHL kargo ile elime Logitech harmony 900 ve PS3 adaptörü geldi. Bende iki set daha olduğu için gelen üçüncü seti fatura fiyatı üzerinden satacağım. Fiyatı 1725 AED+205 SAR. Türk parası ile yaklaşık 810-820 tl gibi tutuyor.

İsteyen olursa pm gönderebilir.

• Ben dün kendime bir Harmony 1100 aldım ama RF extender almakta kararsız kaldım.Zira sadece projeksyon perdem RF ile çalışıyor.

Ayrıca RF extender alırsan sanrıım PS3 support cihazınıda almam lazım olacak,

Allahım bu elektroniğe para harca harca bitmio melet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Biraz aceleciliğim biraz da firmanın üçkağıdı yüzünden bugün DHL kargo ile elime Logitech harmony 900 ve PS3 adaptörü geldi. Bende iki set daha olduğu için gelen üçüncü seti fatura fiyatı üzerinden satacağım. Fiyatı 1725 AED+205 SAR. Türk parası ile yaklaşık 810-820 tl gibi tutuyor.

Hocam biraz çok vermemişmisin 1100 ü 331$ a aldım ben shipping dahil?

• quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Biraz aceleciliğim biraz da firmanın üçkağıdı yüzünden bugün DHL kargo ile elime Logitech harmony 900 ve PS3 adaptörü geldi. Bende iki set daha olduğu için gelen üçüncü seti fatura fiyatı üzerinden satacağım. Fiyatı 1725 AED+205 SAR. Türk parası ile yaklaşık 810-820 tl gibi tutuyor.

Bana da ucuz gozukmedi ama benim yaptigim odeme bu. Satmak icinde cok istegim yok, bende dursun. Iki seti de harmony 900 ile kontrol ediyorum, birine birsey olursa problem yasamam.

harmony 1100'u gule gule kullanin, goruntusu cok guzel. Wireless extender kullanmaya karar verirseniz benim elimde harmony 895'den kalan bir set var. O da bir kosede duruyor.

Bu arada wireless extender kullansaniz bile perdeyi kontrol edemezdiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Bana da ucuz gozukmedi ama benim yaptigim odeme bu. Satmak icinde cok istegim yok, bende dursun. Iki seti de harmony 900 ile kontrol ediyorum, birine birsey olursa problem yasamam.

harmony 1100'u gule gule kullanin, goruntusu cok guzel. Wireless extender kullanmaya karar verirseniz benim elimde harmony 895'den kalan bir set var. O da bir kosede duruyor.

Bu arada wireless extender kullansaniz bile perdeyi kontrol edemezdiniz.

Neden kontrol edemem acaba? Sonuçta RF ile çalışıyor aydınlatabilirseniz sevinirim.

Yanlış anlamayın pahalıya satıyorsunuz demek istemedim ben istediğiniz fiyata alabilir satabilirisiniz sadece ben 1100 ü bu fiyata alınca biraz çok göründü.

Bende cihazı aslında görüntüsü için aldım, sinema odası yapıyorum evime kullanacağım cihazlar

-ps3
    -xbox360
    -Wii
    -Dune HD Prime
    -Zyxel NAS
    -Motorlu 3 X 2.25 Perde
    -Optoma HD20 projeks.
    -Philips PFL8505
    -Digiturk HD
    -D-smart HD
    -Harman Kardo avr 132

Sanırım bunların kontrolünde sıkıntı yaşamam

• 1100'ü iyi fiyata almışsınız, benim amazon'dan aldığım 900'de iyi fiyattı gerçi şimdi hatırlayamıyorum.

Son sipariş İngiltereden geldi, faturaya baktım. harmony 900 için 365 USD, ps3 adaptörü için 78 USD, posta masrafı da 34 USD vermişim. Şu anda Logitech Amerika satış fiyatları harmony 900 ve 1100 için 400 dolar. (399.99), Amazon fiyatları da 1100 için 278 dolar, 900 içinde 271 dolar.

RF ile kontrol edilen cihazları Logitech desteklemiyor, kendi RF sistemini cihaz komuta etmek için değil, etki alanını genişletmek için kullanıyor. Sonuçta cihazların hepsinin IR olması gerekiyor.

Sizin cihazları içinde RF ile kontrol edilen cihazınız dışında PS3 için adaptor almanız gerekit. (IR-bluetooth dönüştürücü)

Aldığınız cihaz güzel görüntüsünün yanında iki elle kullanılacağı için pek pratik değil bu sebeple wireless extender almanızı tavsiye ederim, bir yandan ekrana bakıp bir yandan da cihazlara doğru çevirmek çok rahat olmayabilir.

• quote:

1100'ü iyi fiyata almışsınız, benim amazon'dan aldığım 900'de iyi fiyattı gerçi şimdi hatırlayamıyorum.

Son sipariş İngiltereden geldi, faturaya baktım. harmony 900 için 365 USD, ps3 adaptörü için 78 USD, posta masrafı da 34 USD vermişim. Şu anda Logitech Amerika satış fiyatları harmony 900 ve 1100 için 400 dolar. (399.99), Amazon fiyatları da 1100 için 278 dolar, 900 içinde 271 dolar.

RF ile kontrol edilen cihazları Logitech desteklemiyor, kendi RF sistemini cihaz komuta etmek için değil, etki alanını genişletmek için kullanıyor. Sonuçta cihazların hepsinin IR olması gerekiyor.

Sizin cihazları içinde RF ile kontrol edilen cihazınız dışında PS3 için adaptor almanız gerekit. (IR-bluetooth dönüştürücü)

Aldığınız cihaz güzel görüntüsünün yanında iki elle kullanılacağı için pek pratik değil bu sebeple wireless extender almanızı tavsiye ederim, bir yandan ekrana bakıp bir yandan da cihazlara doğru çevirmek çok rahat olmayabilir.

Selam sanırım bir yanlışınız var 1100 ile RF cihazların kontrol edilebildiğini buldum internette

The RF capability is a nice addition to the remote, and you can even purchase an RF extender separately from Logitech to boost the range. Some home automation systems come with RF based controls, so if you have such a system, the Harmony 1100 can be configured to turn on/off your lights, turn up/down the heat or air conditioning, etc – possibilities are pretty vast here. The RF capability may also attract the modding community - if it turns out to be possible, there could be custom firmware popping up within a year, although this is just a guess at this point."

• Bir deneyin bakalim, bende merak ettim, birkac forumda desteklemiyor diye okumustum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.