|
Logitech’in yeni direksiyon seti servet değerinde
-
-
Lol çok da servet değerinde değil aslında?
Alan bunu kürekle alır, kışın ısınmak için sobada yakar.
-
Topçu popçu ve babadan zenginlere hayırlı olsun. Hoş bu tayfa zaten gerçek arabalarla pistlere çıkıyor.
-
Dd 11nm base var, metal qr simit var, lc ve hall sensörlü pedal var, böyle bir set için 1350 euro çok standart fiyat, muadillerinin çok daha butik marka olup özellikle türkiyede servis konusunda sıkıntıları düşünürsek ve logitech markasını da hesaba katarsak bence çok alınabilir bir ürün.
Logitech şu hareketiyle thrustmasterın tabuta çiviyi çaktı, mozayı da doğduğu gibi bitirdi. Fanatec simucube vb. resmi olarak gelene kadar 25k bütçeyle bu işe girecek olan arkadaşlara tek tavsiyem bu settir. 15k bütçesi olan da mutlaka moza r5 setini incelesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllar önce G25 vardı 3-5 defa kullanıp sattım, direksiyonu çevirirken çıkan bilye sesine benzer o mekanik ses yine varsa benim gözümde 10 Euro bile etmez.
-
Profesyonel setlerden ucuz aslında.
Thrustmaster Direksiyon pedal set 30.000 TL
https://www.hepsiburada.com/thrustmaster-t-gt-ii-yaris-direksiyonu-p-HBCV00000RF3DN?magaza=Gelbura
El freni & Sıralı Vites 10.200 TL
Opsiyonel F1 Direksiyon 9000 TL
Opsiyonel F1 Direksiyon 13.200 TL
Opsiyonel Manuel vites 7.100 TL
-
G29 fiyat performans tabiki parası olan gider alır bizim ülkede lüks + lüks bu fiyatlar millet yurt dışında takla attiriyor bu ürünlere ....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnceleme videolarina baktım thrustmaster falan cacık kalır artık yanında adamlar efsanenin efsanesi şeklinde çıkarmışlar direksiyon sistemini valla helal olsun parasını kurusu kuruşuna hak eder aşık oldum valla g29 sahibiyim resmen bunun yanında rampage direksiyonu gibi kaliyor
Buna bu parayı verene kadar moza var fanatec var.
-
O paraya yurt dışında ikinciel araç alınır
benım gozumde base ın ederi 800-900 arası
pedallar ise 250-300 arası
bu rakamlarla cıkmıs olsaydı ulkemızde degılde yurt dısındada tercıh edılebılırdı. ama zaten pıyasayı bılenler bu paraları logitech e vermez.
indirime gitmesi şart.
-
Vay be yıllardır yeni versiyonu bekleniyordu ama bu kadar üst seviye çıkması sürpriz oldu bana.
G25'den beri kablosuzunu bekliyorum. Emekli olacağım az kaldı halen kabloluya devam
-
Amerikalılar, avrupalılar için çerez parası.
-
Paylaştığınız bütün ürünlerden üstün bu yeni ürün direct drive bu işin son noktasıdır.Kayışlı olsun mekanik olsun bu sistemler eskidi artık.quote:
Orijinalden alıntı: iGroNProfesyonel setlerden ucuz aslında.
Thrustmaster Direksiyon pedal set 30.000 TL
https://www.hepsiburada.com/thrustmaster-t-gt-ii-yaris-direksiyonu-p-HBCV00000RF3DN?magaza=Gelbura
El freni & Sıralı Vites 10.200 TL
Opsiyonel F1 Direksiyon 9000 TL
Opsiyonel F1 Direksiyon 13.200 TL
Opsiyonel Manuel vites 7.100 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
driving force gt ; g25 ; şu an g27 kullanıyorum. g27 ile dediğiniz ses minimize edildi. g29 da durum nedir bilmiyorum.
-
0 ses g29 kullanıyorum
Hocam eminmisin g29 kullandigina :)
Bu arada yurt dısı piyasasi icin fiyat cok da fazla degil belki bi tik
Tr piyasasi için ise evet fazla
Thrustmaster dd ile ne zaman gelir bilinmez ama piyasayi cok bosladi :)
T300 tspc gibi baseleri tamamen cope cikti moza sayesinde
Tam zamaninda satmisim t300 u :)
Su anda Tr piyasasinda amotor giris seviyesi g29 yari amaotor giris seviyesi moza r5 tir. Hem fiyat hem teknik servis isin icine katilirsa
R5 siparisini geçtik bekliyoruz bakalim gelince fren pedalina konik mod gibi bir mod ile yillarca kullanilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G25 G27 deki ses olayıni g29 da ben yaşamadım oynadığım oyunlar forza ETS vs drift li miriftli oyunlar oynamıyorum belki çok sagli sollu cevirmelerde ufak da olsa ses çıkabilir ama ben yaşamadım dediğim gibi g29 kullanıyorum hassas kullanmaya dikkat ediyorum.
martı skuter alırım daha iyi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O paraya yurt dışında ikinciel araç alınır
|
Topçu popçu ve babadan zenginlere hayırlı olsun. Hoş bu tayfa zaten gerçek arabalarla pistlere çıkıyor.
|
Dd 11nm base var, metal qr simit var, lc ve hall sensörlü pedal var, böyle bir set için 1350 euro çok standart fiyat, muadillerinin çok daha butik marka olup özellikle türkiyede servis konusunda sıkıntıları düşünürsek ve logitech markasını da hesaba katarsak bence çok alınabilir bir ürün.
Logitech şu hareketiyle thrustmasterın tabuta çiviyi çaktı, mozayı da doğduğu gibi bitirdi. Fanatec simucube vb. resmi olarak gelene kadar 25k bütçeyle bu işe girecek olan arkadaşlara tek tavsiyem bu settir. 15k bütçesi olan da mutlaka moza r5 setini incelesin. |
Benzer içerikler
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- spotify link kısaltma
- internet tarayıcıları
- spotify jam nasıl başlatılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X