Evet arkadaşlar Logitech markasının bugüne kadar ne kadar başarılı bir marka olduğunu heryerde ballandıra ballandıra anlatıyordum ki ve beni yine yanıltmadılar ve çözümsüz diyebileceğim bir sorunu bertaraf ettiler.Logitech MX Revolotion marka high performance lazer kablosuz mouse mun usb alıcısı taşınma esnasında kırılmıştı.Yana döne tedarikçi firma ararkarken penta,mersan,logo vatan bilgisayar arasında mekik dokurken aklıma logitech'in kendi müşteri hizmetlerini aramak geldi ürüne ait bilgileri verdim Özkan Bey diye Çok muhterem bir arkadaş bana bu yedek parçayı ürünümün garantisinin bitmesine rağmen bedelsiz bir şekilde gönderebileceğini söyledi ve beni gerçekten çok sevindirdi.21.11.2011 itibariyle bu yedek parça Yurdışından UPS ile göndericekler.Çok mutlu ve mesudum Logitech ÇOK YAŞA LOGITECH ÇOK YAŞA
Merhaba,
Senin adına sevindim. Logitech ürünleri ile kalitesini belli eden bir firma ve bu tür sorunları da sıkıntı yaratmadan çözüme kavuşturması kalitesini olduğundan daha fazla arttırmakta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme