Şimdi Ara

Logitech Kamera Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz pc mizi aldıktan sonra logitech marka bir kamera aldık sonra pc ye format attım evden taşındık diyer evde kamera kayboldu 1 ay sonra öylesine bakınırken gördüm taktım ama driversiz çalışmıyor Googleden driverini yükledim ama yine olmadı nedenin Logitechin driver versiyonlarıymış sorunu buldum ama Benim Kameramın versiyonunu bilmiyorum

Not: Kamera versiyonları örneğin: Logitech 1.3.8.4 Gibi Bu Numaraları salladım

Altta kameramın fotoğrafı var bu kamera driverini bulanlar link ataarmı lütfen
     Logitech Kamera Sorunu

• biz napalım bir şeyide hemen konu açmayın arkadaşım biraz araştırıp gel forumda bu konudan kaç tane var biraz insaf ya yeter artık araştırmadan iş yapıyosunuz
  • at ulan logitech kamera sorunu diye bir forum ulan bakmadıkmı sanıyorrsun her verdiğin şeyi dededik gta ıv de oldumu sanıyorsun he
  • Forum yardım almak için etmiyeceksen adama niye kızıyorsun cevap verme kapat konuyu
  • ARKADAŞIM EGER İNTERNETTEN BU FOTOGRAFI BULUYORSA ZATEN FOTOGRAFTA MODELİ YAZIYORDUR BOŞUNA İNSANLARI MESGUL ETMESİN BAKIMINDAN SOYLEDİM
  • lan bakmadıkmı vatan bilgisayarda kameraın arka taraflarında versiyon numarası yazıyor diyo kamerayı 360 derece döndürük bulamadık evde cd sini aradık bulamadık hadi bana bul böyle bir forum çözümüde olsun hayatında logitech kamera ile bir sorunun oldumu söylesene kardeşim olmadıysa forumumla ilgili mesaj atma bilmiyorsan boşuna gider yapma
  • Bu arkadaş evinde birşey kaybolsa gelir bize sorar. Konuşma seklinede dikkat et forumda boyle şeylere yer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonxtr -- 9 Şubat 2014; 18:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biliyoruz forumda böyle şeyler olmadığını ama sen zorluyosun sen bilmediğin bir soruya böyle mi cevap veriyorsun
  • Bunuda Çözdüm allaha şükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.