Merhaba Arkadaşlar marka bir yana ortalama kalitede 5.1 ses sistemi almak istiyorum. %80 müzik dinleyeceğim için 6 hoparlörüde kullanabilmek istiyorum. Araştırmalar sonucunda logitech x540ta matrix özelliği sayesinde bu yapılabiliyormuş diye gördüm ama piyasada yok. Bu konuda yapabilecek birşey var mı? Anakartım imzada geçerli olandır. Ses kartı alc887 teşekkürler.
ben müzik için logitech önermem dinlediğiniz müzik türü ve bütçeniz ile doğrudan alakalı bir durum ama illa o modeli istiyorsan 2. el var
Cevabın için teşekkürler. Hayır kesinlikle logitech takıntım yok. Sadece bütün hoparlörlerden ses alabilmek istiyorum filmde 5.1ken müzikte 2.1 olsun istemiyorum. Bütçem 200 lira civarı..
2 sene önce 540 aldımhala kullanıyorum. satıcaktım kalitesinden dolayı vazgeçtim. 5+1 i tam alıyosun. 70w lık olmasına karşın çok kaliteli. piyasada malesef satılmıyor. genelde 530 var tavsiye etmem. logitech ses olarak çok iyi. tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: GürkaN-18
2 sene önce 540 aldımhala kullanıyorum. satıcaktım kalitesinden dolayı vazgeçtim. 5+1 i tam alıyosun. 70w lık olmasına karşın çok kaliteli. piyasada malesef satılmıyor. genelde 530 var tavsiye etmem. logitech ses olarak çok iyi. tavsiye ederim.
540la 530u ciddi ayıran bir özellik var mı?
2 ciddi özellik var. 1. si matrix özelliği var 530 da yok en önemlisi bu 2. si 540 ın bası altta bulunuyo. 530 un ki yanda. arasında ciddi derecede performans farkı var.
Evet benimde takıldığım olay oydu. Az evvel LionTech16 sonunda aydınlattı beni. JetAudio program matrixin reara sağladığı kısık ses yerine fronttaki sesi aynen veriyor. Bu durumda matrixe gerek kalmadı. Subda sonuna kadar açılmayacağından ortalama bir işlevselliğin yeterli olacağını düşünüyorum. şimdi x-530 ve z-506 arasındayım. x-530 un duvara monte edilebilir hoparlöre sahip olması işime geliyor. z-506 da ise ek bir giriş daha olması(çok fazla kullanılacak olmasada) Bunlar dışında önerebileceğiniz model var mı?