Arkadaşlar logitech kalitesi ile bluetooth bir hoparlör için bana sıcak geldi, Türkiye'de en ucuz 275 Liraya buldum. Bimeks'te şu an 99TL --> Siyah Versiyon Kırmızı-Siyah Versiyon Amazon fiyatı ise -> 80$ Tabletle veya telefonla güzel bir ikili oluşturur diye düşünüyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar yararlanabilir. İyi akşamlar.
güzel bir şeye benziyor. keşke n11 de olsaydı da çeklerle daha uyguna gelseydi
quote:
Orijinalden alıntı: asarcik
güzel bir şeye benziyor. keşke n11 de olsaydı da çeklerle daha uyguna gelseydi
Alıntıları Göster
ismi garipmiş bombox adı gibi olmasın sonra
ihtiyacı olan kacırmasın.mükemmel alet.
Konunun sayfalarında bu üründen bahsedildiğini görmedim. Bu tarz bir ürün arayışında olan insanların ilgisini bir "gaming mouse" konusu çekmeyebilir; bu yüzden ayrı bir konu açılması faydalıdır diye düşünüyorum
Konunun sayfalarında bu üründen bahsedildiğini görmedim. Bu tarz bir ürün arayışında olan insanların ilgisini bir "gaming mouse" konusu çekmeyebilir; bu yüzden ayrı bir konu açılması faydalıdır diye düşünüyorum
gadget show da diğer kablosuz speakerlarla testi yapılmıştı...
hocam sadece notebook için kullanacaksan onu al ama boombox ta cep telefonundan falanda verirsin sesi bluetooth la.
beyazseytanahmetB
kullanıcısına yanıt
notebook için düşünüyorum. Diğeri kocaman ve ağır bişeye benziyor zaten. Bu çantayada kolay sığar ve ağırlık yapmaz.. Aslında teknosa daha önce 9,90 a vermiş ama kaçırdık. Başka indirim olur mu bilmiyorum. Şimdi bimeksten havale ile sipariş verdim. Yarın araştırıp duruma göre ödeme yaparım.
quote:
Orijinalden alıntı: asarcik
notebook için düşünüyorum. Diğeri kocaman ve ağır bişeye benziyor zaten. Bu çantayada kolay sığar ve ağırlık yapmaz.. Aslında teknosa daha önce 9,90 a vermiş ama kaçırdık. Başka indirim olur mu bilmiyorum. Şimdi bimeksten havale ile sipariş verdim. Yarın araştırıp duruma göre ödeme yaparım.
kaptım hemen çok teşekkürler paylaşan arkadaşa
quote:
Orijinalden alıntı: skymasterrr
Alıntıları Göster
Fiyat ihtiyacı olanlar için gayet iyi fakat odada kullanıcaksanız bence wireless adapter alıp ses sistemi bağlantısı ile kullanmak daha etkili sonuç verir. Ama fiyat gerçekten sıcak
quote:
Alıntıları Göster
stok bittii
quote:
stok bittii
Alıntıları Göster
426.90 yazıyor fiyatı. Bu ürün mü? Tam istediğim şeydi. 5 dakikayla kaçırdım desene.
Arkadaşlar stok bitmiş. Yararlanabilen arkadaşlar olduysa ne mutlu.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre_z3
Arkadaşlar stok bitmiş. Yararlanabilen arkadaşlar olduysa ne mutlu.
Tekrar alınabilir durumda stok bitmeden alın
quote:
Orijinalden alıntı: genckutahyali
Alıntıları Göster
Elimdeki hoparlörler fazla sayıda olmasa harika bir ürün ama ihtiyacım yok.
quote:
Orijinalden alıntı: QNURi
426.90 yazıyor fiyatı. Bu ürün mü? Tam istediğim şeydi. 5 dakikayla kaçırdım desene.
siyahta stok var şuanda 99 TL'den bilgine
quote:
Orijinalden alıntı: genckutahyali
Alıntıları Göster
Ses kalitesini bilen arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilir mi? Ürün iyi güzel de 6 Watt lık bir speaker ne kadar etkili olabilir?