Şimdi Ara

Logitech MK330 Kablosuz Klavye Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klavyeyi problemsizce kullanırken şu aralar tuşlar takılmaya başladı. Fiziksel olarak takılma yok. Ancak tuşa basılı tutuyormuşum gibi son karakter devamlı devamlı tekrar ediyor. Bundan önce MK220 kullanıyordum onda benzer problemi yaşadığım için iade edip bu seti aldım bunda da aynı problemi yaşıyorum. Yokmu anlayan biri?

• ya aynı sorun bende de var yazıyorum yazıyorum takılıyor bır sure sonra kendı kendıne yazdıklarımı ekrana getırıyor yanı baska bılgısayarlardada denedım boyle oldu nasıl olcak bu problem cozebılen varmı acaba hala ?
  • Kablosuzdan vazgeçmek zorunda kaldım. Bir çözüm yok gibi gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben de bu seti kullanıyorum 2 aydır bi sorun yok şimdilik gayet de çok memnunum.
    hatta bi set daha alacam güzel bi set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekmob -- 10 Mayıs 2013; 23:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekmob

dostum ben de bu seti kullanıyorum 2 aydır bi sorun yok şimdilik gayet de çok memnunum.
    hatta bi set daha alacam güzel bi set

Bende bu setten almak istiyorum. Bir şey sormak istiyorum. Klavye üzerinde Caps lock vs. açık olunca ışık yanıyormu? Ya da herhangi bir ışık varmı klavyede? Çok teşekkürler.
  • dostum ışık yok
    ama şart değil ışık olması. amaç pil ömrünün uzun olması için iptal edilmiş. eğer düşünüyorsan bu seti ışıkı dert etme
    çok güzel bi set al derim hiç düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahozcan

ya aynı sorun bende de var yazıyorum yazıyorum takılıyor bır sure sonra kendı kendıne yazdıklarımı ekrana getırıyor yanı baska bılgısayarlardada denedım boyle oldu nasıl olcak bu problem cozebılen varmı acaba hala ?

Arkadaşlar Konuyu tekrardan açmak istemedim bendede bu sıralar aynı problem var birden bire başladı sıfır pil de taktım denedim banamısın demiyor. Mouse de takılıyor klavyede. Bunun bir çöüzümü yokmudur?
  • arkadaşlar yok mu çözümü bilen, aynı modeli iş yerimede aldırdım servise bile gönderdik adamlar bişe yok dediler ama sıkıntılar devam ediyor, mause m705 alıcısını taktım, klavyenin kendi alıcısı var. Sadece bitaneyken bile yapıyor sırf denemek içi taktım ama aynı sorun devam ediyor.
  • MK320 kullanıyorum, aynı sorun var.
  • Sorun wirelles modem kullanımından kaynaklanıyor, özellikle evde laptop veya benzeri birşey ile bağlanınca oyunda falan örneği peste atağa giderken adam duruyor. mk710 sete geçmek istiyorum ama bunun yüzünden para veresim gelmiyor.
  • Merhaba
    Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Yabancı sitelerde de benzeri şikayetler var. Bluetooth, wi-fi modem vs. cihazların sinyalleri klavyenin alıcısını etkiliyor. Bu aygıtları ya da bunların usb alıcılarını, mouse un alıcılarından uzaklaştırmak çözüm oluyor. Ben 10 TL ye USB uzatma kablosu aldım. Bir ucu kasanın USB girişine bağladım. Klavyenin alıcısını ise diğer uca taktıktan sonra, klavyenin görebileceği bir noktaya yerleştirdim.(Resimde hoparlörün solunda..)
    2 haftadır sıkıntısız kullanıyorum..Umarım problem yaşayanlara çözüm olur...
     Logitech MK330 Kablosuz Klavye Takılma Sorunu

• 2019 nin 11. ayında aldığım klavyenin sol taraftaki shift ve Ctrl tuşları çalışmamaya başladı
    Sağ taraftakiler çalışıyor

aşına böyle bir sorun gelen var mı ? gittigidiyordan almıştım, garantiden tamir veya değişmesi için ne yapmamlazım ?
  • auzdil A kullanıcısına yanıt
    Logitech destek telefonundan arayın hocam.Cihazın seri numarasını isteyecekler.Sonra elektronik posta adresinize bir cevap gelecek.Ordan ürününüzün resmini ve faturasını gönderirsiniz.Daha sonra birkaç gün içinde ürünün yenisi adresinize kargolanır.
  • aynı sorun bende de var çözebilen oldu mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.