Şimdi Ara

Logitech MK520 Kablosuz Klavye Mouse İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Video'da bahsetmeyi unuttuğum bir şey var, takır tukur hızlı yazan biri iseniz tuşlar yuvarlanmış daha nazik bir klavyedir kendisi, ürünü ben çok beğendim daha önce aldığım modellerin fareleri bozulup duruyordu umarım bununki de bozulmaz bozulsa bile sanırım unify sayesinde artık bu kadarda zarar etmeyeceğim sadece mouse değiştirsem yeterli olacak.

Arkadaşlar, İlk ürün incelemem yorumlarınız ve tavsiyeleriniz benim için önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 17 Mart 2017; 9:41:56 >

• Microsoft Comfort Curve 3000 Klavyeyi 39 TL ye aldım. Klavyenin tuşları o kadar iyiydi ki. Ama Shift tuşunun uzun olması dolayısıyla ctrl + c tuşunun parmağmın alıştığından daha fazla ilerde olması (ctrl + v'ye basıyordum) 10 parmak yerine 3-4 parmakla yazıyor olmamdan dolayı üzülerek geri iade ettim.

Microsoftun vericisin kırılması durumunda firmanın yerine verici temin etmemesi, çekiminin iyi olmaması vb nedenlerle 178 TL ye Mk520 seti aldım.
    Yön tuşları aynı microsoftun klavyesi gibi, çok güzel.
    Onun dışında diğer tuşlar gerçekten sert. Yazarken eliniz yoruluyor. 15 TLlik klavyelerdeki tuşlarla yazmak bile bundan rahat. (şuan bunları yazarken bile paramın boşa gittiğini daha iyi anlıyorum)

Logitech M705 mouseyi 1 yıldır kullanıyorum. Bu setin mousesi ise Logitech M310. Büyüklük olarak küçük değil iyi. Ama yarım saat kullanınca avucumun içini ağrıttı. Tekrar M 705'e geri dönünce oh be dedim.

Tırnak konusuna gelince; tırnakları açınca 0.8 mm yaklaşık 1 cm yükseliyor. Ve masaüstü kullanımda gayet iyi bir konuma geliyor. Siz kapatmadıkça da kendiliğinden düşmüyor.

Çekim gücüne gelince; Arada yarım metre mesafe olmasına rağmen mouseu kasanın önüne veya arkasına takınca bile takılmalar oluyor. Vericiyi direk gören 4 metre mesafelerde de aynı takılmalara rastladım.
    Klavye de ise herhangi bir takılma olmadı.

Amma velakin 110 TLye M 705 mouse + harici tek bir kablosuz klavye almak çok daha iyi olur.
    İkinci defa iade yapmak istemediğimden dolayı geri göndermedim.

Parasını çöpe atıp, aldığı MK520 setten memnun olmak istemeyenler varsa sipariş versin.
    Bu yazdıklarımı dikkate alanlar en azından bu klavyenin tuşlarını deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NVN

Microsoft Comfort Curve 3000 Klavyeyi 39 TL ye aldım. Klavyenin tuşları o kadar iyiydi ki. Ama Shift tuşunun uzun olması dolayısıyla ctrl + c tuşunun parmağmın alıştığından daha fazla ilerde olması (ctrl + v'ye basıyordum) 10 parmak yerine 3-4 parmakla yazıyor olmamdan dolayı üzülerek geri iade ettim.

Microsoftun vericisin kırılması durumunda firmanın yerine verici temin etmemesi, çekiminin iyi olmaması vb nedenlerle 178 TL ye Mk520 seti aldım.
    Yön tuşları aynı microsoftun klavyesi gibi, çok güzel.
    Onun dışında diğer tuşlar gerçekten sert. Yazarken eliniz yoruluyor. 15 TLlik klavyelerdeki tuşlarla yazmak bile bundan rahat. (şuan bunları yazarken bile paramın boşa gittiğini daha iyi anlıyorum)

Logitech M705 mouseyi 1 yıldır kullanıyorum. Bu setin mousesi ise Logitech M310. Büyüklük olarak küçük değil iyi. Ama yarım saat kullanınca avucumun içini ağrıttı. Tekrar M 705'e geri dönünce oh be dedim.

Tırnak konusuna gelince; tırnakları açınca 0.8 mm yaklaşık 1 cm yükseliyor. Ve masaüstü kullanımda gayet iyi bir konuma geliyor. Siz kapatmadıkça da kendiliğinden düşmüyor.

Çekim gücüne gelince; Arada yarım metre mesafe olmasına rağmen mouseu kasanın önüne veya arkasına takınca bile takılmalar oluyor. Vericiyi direk gören 4 metre mesafelerde de aynı takılmalara rastladım.
    Klavye de ise herhangi bir takılma olmadı.

Amma velakin 110 TLye M 705 mouse + harici tek bir kablosuz klavye almak çok daha iyi olur.
    İkinci defa iade yapmak istemediğimden dolayı geri göndermedim.

Parasını çöpe atıp, aldığı MK520 setten memnun olmak istemeyenler varsa sipariş versin.
    Bu yazdıklarımı dikkate alanlar en azından bu klavyenin tuşlarını deneyin.
    hocam merhaba bende bu seti aldım da bir şey sormak istiyordum.

Siz geceleri bilgisayarı kapadıktan sonra mouse ve klavyenin on/off kısmından kapatıyor musunuz ? Ben kapatmalı mıyım emin olamadım. Kendisi uyku moduna girip pil tüketimini durduruyor mu yoksa her gece kapamak mı lazım ? Teşekkürler

• Ben kapatmıyorum. Şarjlı pil kullanıyorum.
    Emin değilim ama Kendisi bir süre sonra kapanıyordur çünkü pilin bitme süresi 5-6 ayı buluyor.
  • bu klavyeden almayı düşünüyorum. farem ayrıca var. klavye hakkında tavsiyeleriniz nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.