Şimdi Ara

Logitech MX Anywhere 3S Kompakt Beyaz Kablosuz Lazer Mouse 813,90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Son 1-2 günde bu modeli 800-900 tl bandında satan birkaç satıcı var, hepsi de tırt satıcı dikkat edin. Ramazanmutlu, core-bilgisayar, onlinealıverisyap satıcılardan bazıları. Bunlardan bedava bile bir şey almamak lazım. Muhtemelen de satın alanlara farklı bir model gelecektir. Kalitesiz satıcılar organize olmuşlar, şüphe çeken hareketler.

• bedava

• Fiyat hatasından iptal olmazsa çok iyi fiyat. Aldım gelir mi diye denemek için bakalım.

Satıcı yorumlarından sonra iptal ettim ben. Core-Bilgisayar satıcısı hiç ama hiç güven vermedi.

Hatta şu an stokları sıfıra çekmişler. İhtiyaç fazlası üründü ve kafam ağrımasın dedim. Kaçtıysa da 2.el temiz ürünler bu fiyatlara yakın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 23 Ekim 2024; 12:24:7 >
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    N11 de iki farklı satıcıda idefix de başka bir satıcıda fiyatlar düşünce genel bir indirim olduğunu düşündüm. En uygun olan fiyatlı olanı 814 Tl diğerleride 913 ve 1100 tl idi. Bende 814 tl olandan sipariş verdim umarım gelir :)
  • Murat Alper kullanıcısına yanıt

Umarım gelir hocam ama işte ben hiç gerilmeyeyim dedim :)

• Son 1-2 günde bu modeli 800-900 tl bandında satan birkaç satıcı var, hepsi de tırt satıcı dikkat edin. Ramazanmutlu, core-bilgisayar, onlinealıverisyap satıcılardan bazıları. Bunlardan bedava bile bir şey almamak lazım. Muhtemelen de satın alanlara farklı bir model gelecektir. Kalitesiz satıcılar organize olmuşlar, şüphe çeken hareketler.

• Core entegrasyon hatası sonucu olmayan stok göründü, göndermeyeceğiz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Core entegrasyon hatası sonucu olmayan stok göründü, göndermeyeceğiz dedi.

verin thh ye ugrassınlar. bi boklar dönüyor belliki 3-5 farklı satıcı fiyat düşürdüğüne göre

• ardack kullanıcısına yanıt

Aslında hocam haklı. Ben misal uğraşmayayım dedim vazgeçtim ama doğrusu bu. Yapmak lazım hukuk yolunu. Haklılarsa ve sistemsel bir problem de varsa oraya anlatıp kendilerini haklı çıkarsınlar.

• massacrer kullanıcısına yanıt

Aslında haklı olacakları bir durum yok. 6502 sayılı kanunun 6.maddesinde açık açık belirtiliyor ;

MADDE 6- (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

• ardack kullanıcısına yanıt

göreve yeni başlayan bir zabıta olarak seni kutlamak istedim.Logitech MX Anywhere 3S Kompakt Beyaz Kablosuz Lazer Mouse 813,90 Logitech MX Anywhere 3S Kompakt Beyaz Kablosuz Lazer Mouse 813,90 

• EmuRu kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/n11-ramazanmutlu--150208092

• anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

Tarih tekerrur ederse, sicak firsat ekibi firmaya ne yapacağını gayet iyi bilir.

Geçmişte zizigo gibi çok etkinligimiz oldu forumca.

Ah günler ne hızlı geçiyor...Logitech MX Anywhere 3S Kompakt Beyaz Kablosuz Lazer Mouse 813,90 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.