Şimdi Ara

Logitech S135i iPhone Speaker bu kez D&R'da 39.90TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
4.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat güzel dedim, yemekten sonra alırım dedim ve fiyat değişti!! belki sepetine ekleyenlerinkiler çıkınca tekrar düşer diye bekle dur artık bahtsız bedevi
  • bende kılpayı almışım sanırım :)
  • Aldık bakalim daha bi se şarj ediyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Aldık bakalim daha bi se şarj ediyorsa

126 liraya mı aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

126 liraya mı aldınız?

Yok hocam biraz ölücü olduk ama zamanında 75 lira üzerinden 25 lira indirim vardı bkm express ile o zaman hediye çeki almıştım 26 liraya bunu gerisine kitap alıp üstüne 2 lira koyduk aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

126 liraya mı aldınız?

27 lirayken almıştır, bu para verilir mi bu cihaza :)

Ben de fiyat değişmeden yarım saat önce siparişi vermiştim dün.
  • indirim bitmiş
  • Dün sipariş verdim ama halen tedarik sürecinde gözüküyor.
  • o degil de urun gercekten iyi mi ya? normal bi mini hoparlor seviyesinde mi ses veriyo yoksa odada acinca odayi falan inletir mi?
    aklim tchibo daki mini hoparlorde kaldi cunki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

o degil de urun gercekten iyi mi ya? normal bi mini hoparlor seviyesinde mi ses veriyo yoksa odada acinca odayi falan inletir mi?

Bir ara ses bombası adı altında satılan ürünlerden kat kat iyi.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Benimki de öyle yoğun ilgi oldu tedarikte veya kargolamada sıkıntı yaşamış olabilirler, pazartesinden önce kargoya verilmez benim tahminim.

Mini hoparlörlerden daha iyi ses vermesi lazım hem stereo ses veriyor bu ürün daha gelmedi ama en azından mono ses veren küçük hoparlörlerden biraz iyidir. Logitech çöp ürün satmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 21 Eylül 2013; 15:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

o degil de urun gercekten iyi mi ya? normal bi mini hoparlor seviyesinde mi ses veriyo yoksa odada acinca odayi falan inletir mi?

http://www.tchibo.com.tr/mini-hoparloer-p400023043.html

bunu diyosun sanırım.

logitechte treb ve bass ayarı yok. sadece bası aç kapa var, ki o da kısık seste güzel ama yüksek seste sesi kötüleştiriyor malesef.

ama sesi güzel, rahatsız edecek derecede yüksek ses verebiliyor.

• Sipariş iptali sms geldi şimdi. Logitech iptal edilmiş, bedeli paypal'a hediye çeki olarak yatacakmış. Zorlarına gitti herhalde 27 TL'ye satmak.
  • Benim siparişide iptal etmişler. Ben zaten tahmin ediyordum. Paramızın paypal'a çek olarak yatacağını öğrenince müşteri hizmetlerini aradım. Sipariş numarasından baktı ve tedarik sorunundan dolayı iptal edilmiş dedi. Bende iptalini istemiyorum. Elimde ürünün 26.90 TL'lik ve 125,78 TL'lik ekran görüntüleri olduğunu ve tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyledim. Kayıt oluşturdu.
  • Bana msj falan gelmedi. Siteye girdiğimde tedarik sürecinde yazıyor. Kredi kartıyla aldım. Acaba paypalla 15 tl indirim olayından dolayı mı iptal ediyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Sipariş iptali sms geldi şimdi. Logitech iptal edilmiş, bedeli paypal'a hediye çeki olarak yatacakmış. Zorlarına gitti herhalde 27 TL'ye satmak.

ne demek paypala hediye çeki. paypal hediye çekiyle mi aldım ben bunu da hediye çeki olarak iade edeceklermiş

+ bana mesaj gelmemiş, ama iptal gözüküyor. bu paypal hediye çeki olayı nedir ? sms te mi yazıyor ?

çakallar 124 liralık fiyatı silmiş, sepete de eklenmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 23 Eylül 2013; 13:33:05 >
  • Temin edilemiyor yaptılar. Ekran görüntüsünü kullanmak isteyen olabilir. Buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 23 Eylül 2013; 13:44:06 >
  • sıkıntı yok, ben 50 liralık alışveriş yaptım 15TL hediye çekimi aldım kargoda beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

sıkıntı yok, ben 50 liralık alışveriş yaptım 15TL hediye çekimi aldım kargoda beleş

hoparlör mü aldın hocam ?
  • Siparişin kalanından da ses yok. Tüm sipariş tedarik sürecinde gözüküyor. 3 tane de kitap almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.