Şimdi Ara

Logitech S135i iPhone Speaker bu kez D&R'da 39.90TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
4.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimkini de iptal etmişler... İşin kötü tarafı hakem heyeti ile uğraşacak vaktim de yok...
  • ilce tüketici hakları hakem heyeti gorevlisiyle görüştüm,kanunda vitrinde satis reyonununda buna istinaden int.sitesinde urun üzerinde numunedir satilamaz ibaresi yoksa firma ürünü satmak göndermek zorundadır maddesi olduğunu,buna istinaden emsal karar arayacağını söyledi.dilekce,arkadasın diğer sayfada paylaştığı ekran görüntüsünü,bana firmanın mail attıgı sipariş özeti ve karta iade ettikleri tutarın extresini yarın heyete sunacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thh ler rezalet. ben bahçelievlerdekine gittim, 60 yaşında bi dayıyı oturtmuşlar oraya, ne sorsan ben bilmem diyor. karşısında bi masa var ona sordum, ben thh değlim orası karşı taraf diyor.

4. ayda başvurdum, 100 110 gün sonra görüşükecek dedi, görüşme günü aradım, dilekçeniz kabul edildi 2 ay içinde evinize mektup gelecek dedi, 2 aydan fazla geçti aradım, kaymakam değişti hala gönderemedik şuanda onunla uğraşıyorum diyolar. 6 aydan fazla geçti. ben ne cesaretle gidim şikayet edeyim adamları şimdi.
  • D&R İnternet Mağazamızdan 20.09.2013 13:22:34 tarihinde verdiğiniz W087256670 referans nolu siparişiniz iptal/iade edilmiş olup, iptal/iade bedeli olan 26,9 TL ödemeniz iade edilmiştir.

Ücreti İade Edilen Sipariş Detayları :
    Logitech S135i iPh / N/A 1 Adet 26,9 TL DR-Temin Sorunlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oh iyi ki kliksa dan aldığımı iptal etmemişim. gerçekten güzel hoparlör ancak DR ın yaptığı çok ayıp. Hakkınızı kesinlikle arayın arkadaşlar, ders olsun onlara.
  • Dr bana mail atmış ürün stoklara girdiğinde size bilgi verilecektir diye. Ama ben bugün Tüketici hakem heyetine dilekçe ve ekran görüntüleri ile şikayette bulundum. Sipariş iptali istemiyorum. Ürün temin edildiğinde gönderilsin dedim. 22 Ocak'a gün verdiler. Bekleyip göreceğiz.
  • bugün kliksa'da 39 liradan yeniden stoktaydı. tekrar bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Dr bana mail atmış ürün stoklara girdiğinde size bilgi verilecektir diye. Ama ben bugün Tüketici hakem heyetine dilekçe ve ekran görüntüleri ile şikayette bulundum. Sipariş iptali istemiyorum. Ürün temin edildiğinde gönderilsin dedim. 22 Ocak'a gün verdiler. Bekleyip göreceğiz.

bana da geldi aynı mail. arayıp soracaktım ne ayak diye de zaman bulamadım.

şidmi yeniden stoka girdiğinde aynı fiyattan mı verecekler, o anki fiyat neyse onu mu acaba :) thh ye şikayet etmek gerekir elbet ama, tedarik edemiyoruz diye işin içinden çıkabilirler kolayca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Dr bana mail atmış ürün stoklara girdiğinde size bilgi verilecektir diye. Ama ben bugün Tüketici hakem heyetine dilekçe ve ekran görüntüleri ile şikayette bulundum. Sipariş iptali istemiyorum. Ürün temin edildiğinde gönderilsin dedim. 22 Ocak'a gün verdiler. Bekleyip göreceğiz.

bana da geldi aynı mail. arayıp soracaktım ne ayak diye de zaman bulamadım.

şidmi yeniden stoka girdiğinde aynı fiyattan mı verecekler, o anki fiyat neyse onu mu acaba :) thh ye şikayet etmek gerekir elbet ama, tedarik edemiyoruz diye işin içinden çıkabilirler kolayca.

Evet işin içinden çıkabilir ama "sattığın ürün piyasada var sen nasıl temin edemiyorsun" derlerse ne cevap verecek. Normal şartlarda lehimize sonuçlanması lazım ama burası Türkiye bekleyeceğiz.

Aynı şartlarda, aynı konularda olan davalara bile hakimler farklı farklı kararlar veriyor. Dediğim gibi Türkiye.

• aynı msj banada geldi,bugün ekleriyle birlikte 20 sayfalık dilekçeyi ilce tüketici hakları hakem heyetine sundum bakalım bekleyip göreceğiz,heyetin avukat uyesiyle görüşmeye çalışacağım sonuc ne olur diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adan_us

aynı msj banada geldi,bugün ekleriyle birlikte 20 sayfalık dilekçeyi ilce tüketici hakları hakem heyetine sundum bakalım bekleyip göreceğiz,heyetin avukat uyesiyle görüşmeye çalışacağım sonuc ne olur diye

Epey zaman geçmiş üzerinden sonuç ne oldu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.