Şimdi Ara

Logitech S135i iPhone Speaker bu kez D&R'da 39.90TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
4.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slparisi iptal edilenler neyle odeme yapti. Paypalla mi?

Ben kredi kartiyla aldim arada bakiyorum hala tedraik surecinde yaziyor. İptal edilmemis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Marston

Slparisi iptal edilenler neyle odeme yapti. Paypalla mi?

Ben kredi kartiyla aldim arada bakiyorum hala tedraik surecinde yaziyor. İptal edilmemis.

Yavaş yavaş iptal ediyorlar. Benimkisi de az önce iptal edilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

sıkıntı yok, ben 50 liralık alışveriş yaptım 15TL hediye çekimi aldım kargoda beleş

hoparlör mü aldın hocam ?

evet hoparlor + ps3 oyun aldım hoparloru iade etmişler işte
  • quote:

quote:

quote:

sıkıntı yok, ben 50 liralık alışveriş yaptım 15TL hediye çekimi aldım kargoda beleş

hoparlör mü aldın hocam ?

evet hoparlor + ps3 oyun aldım hoparloru iade etmişler işte

ssıkıntı yok dedin de, ben de hoparlörü de gönderdiler sandım.

da arkadaş her alanı iptal ediyolarsa ne diye sattılar bunu. bu kadar da olmaz.

• Bu arada kliksa'dan alip iade edenler bunu alabildi mi?

• Benim sipariş de iptal. Temin edilemiyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar basit adamlar için 100 liraya alsaydık fizan'da olsa yine getirtip gönderirlerdi o zaman
  • Benim de iptal

• drkozi D kullanıcısına yanıt
    bir sanal alışveriş sitesi 589 liralık montu 58.90 a koymuş kayak montu direk aldım 2 gün sonra tedarikte sorun var size 25 lira hediye çeki verelim dediler. dalga mı geçiyorsunuz dedim ,yok ciddiyiz dediler ciddi iseniz ciddi iş yapın montu yollayın dedim defolu olabilir dediler ,alırken öyle bir şey yazmıyordu ona güvenerek aldım montu istiyorum dediler .aynı gün içinde 3 yetkili aradı hepsiyle aynı diyalog en sonuncusu beyefendi neden bu kadar bu montu istiyosunuz dedi :D bende size gıcık olduk söke söke alıcam dedim. 5 gün sonra montu yolladılar
    ve montu aldığım günün ertesi günü aynı mont yine aynı 58.9 dan konmuştu 2 tane daa aldım :)))))) lafın özü kıssadan hisse oraya bir fiyat yazmışlar ve siz almışsanız bunun geri dönüşü iptali söz konusu olamaz beyler hakkınızı arayın........
  • Hala tedarik sürecinde. Acaba gönderirler mi?
  • quote:

Hala tedarik sürecinde. Acaba gönderirler mi?

Aynen, ben de bekliyorum bakalım ne olacak.
  • Tüketici hakem heyetine gidecek bu iş
  • Arkadaşlar hediye kartı olarak DR hesabıma 22 TL tanımladılar, yani kesintiye gidilmiş. İndirim miktarında da aynı şekilde kesinti var. KDV hariç 45,34 TL kitap almıştım, sadece 8,96 TL indirim yapılmış, KDV ekleyince 9,68 TL yapıyor. Hediye kartındaki düşümle toplayınca 15 TL ediyor. Paypal hesabında tanımlanmış bir olay yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Arkadaşlar hediye kartı olarak DR hesabıma 22 TL tanımladılar, yani kesintiye gidilmiş. İndirim miktarında da aynı şekilde kesinti var. KDV hariç 45,34 TL kitap almıştım, sadece 8,96 TL indirim yapılmış, KDV ekleyince 9,68 TL yapıyor. Hediye kartındaki düşümle toplayınca 15 TL ediyor. Paypal hesabında tanımlanmış bir olay yok yani.

hocam daha açıklayıcı olsan :)

ne aldın neler iptal oldu ? hediye kartı ne için verildi ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar hediye kartı olarak DR hesabıma 22 TL tanımladılar, yani kesintiye gidilmiş. İndirim miktarında da aynı şekilde kesinti var. KDV hariç 45,34 TL kitap almıştım, sadece 8,96 TL indirim yapılmış, KDV ekleyince 9,68 TL yapıyor. Hediye kartındaki düşümle toplayınca 15 TL ediyor. Paypal hesabında tanımlanmış bir olay yok yani.

arkadaş heralde paypal'ın 75 liraya 15 lira indirim olayından faydalanmış. hoparlör ile birlikte başka şeylerde almış. hoparlör iptal olunca hesabına hediye çeki olarak iade etmişler ama paypal indirimi kullandığı için 26.90 yerine 22 yüklenmiş doğal olarak.

• ben de aldım paypalla da, henüz bi olay yok. hedie çeki verrlerse yakarım ortalığı
  • Temin edemediğin ürün için para iadesi yaparsın, hediye çeki değil. Hepsiburada, hızlıal gibi kimsenin beğenmediği firmalar böyle yapıyorlar. Ama D&R hediye çeki vermeyi uygun görmüş. Bir daha alışveriş yapacağımı pek sanmam. Ne hızlılar ne de ahlaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

quote:

quote:

arkadaş heralde paypal'ın 75 liraya 15 lira indirim olayından faydalanmış. hoparlör ile birlikte başka şeylerde almış. hoparlör iptal olunca hesabına hediye çeki olarak iade etmişler ama paypal indirimi kullandığı için 26.90 yerine 22 yüklenmiş doğal olarak.

Siparişi iptal edilenler paypalla alanlar mı acaba? Kredi kartıyla alıp iptal eilen sipariş var mı? Ben bunu merak ediyorum.

Adamlar paypal indirimiyle bedava fiyata logitech hoparlör vermeyi sindirememiş olabilir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala tedarik sürcinde yazıyor siparişim (kk) Bence yollamak zorundalar, defalarca fiyat değiştirdiler; yanlış fiyat girdik diyemezler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

quote:

quote:

Siparişi iptal edilenler paypalla alanlar mı acaba? Kredi kartıyla alıp iptal eilen sipariş var mı? Ben bunu merak ediyorum.

Adamlar paypal indirimiyle bedava fiyata logitech hoparlör vermeyi sindirememiş olabilir :)

hocam arada 5 tl oynuyor, 26 ya alana gönderen 21 e alana da gönderirdi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.