Şimdi Ara

Logitech S135i iPhone Speaker bu kez D&R'da 39.90TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
4.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama paypal ile alanlarınkini iptal etmişler gibi görünüyor şuan.

Kredi kartıyla aldım ben ve şuan tedarik sürecinde gözüküyor. Ve üstteki arkadaş da kredi kartıyla almış onunki de tedarik sürecinde gözüküyormuş. Arayıp da noldu bizim sipariş diye sormak da istemiyorum dr'a. Bizimkini de iptal etmesin diye ellemiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J. Marston -- 25 Eylül 2013; 15:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Marston

Ama paypal ile alanlarınkini iptal etmişler gibi görünüyor şuan.

Kredi kartıyla aldım ben ve şuan tedarik sürecinde gözüküyor. Ve üstteki arkadaş da kredi kartıyla almış onunki de tedarik sürecinde gözüküyormuş. Arayıp da noldu bizim sipariş diye sormak da istemiyorum dr'a. Bizimkini de iptal etmesin diye ellemiyorum :D

eğer öyle bişey olursa kendileri kaybeder. hem de öyle böyle değil :) umarım o şekilde bir amatörlük yaparlar.
  • "4.9- SATICI mücbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefeti, ulaşımın kesilmesi gibi olağanüstü durumlar ve/veya teknik sebepler vs. nedenler ile sözleşme konusu ürünü süresi içinde teslim edemez ise, durumu ALICI'ya bildirmekle yükümlüdür. Bu takdirde ALICI siparişin iptal edilmesini, sözleşme konusu ürünün varsa emsali ile değiştirilmesini, ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI'nın siparişi iptal etmesi halinde ödediği tutar 10 gün içinde kendisine nakten ve defaten ödenir."

Ön bilgilendrime formunda böyle bir madde var. Yani kafalarına göre iptal edemezler.

Hakkınızı arayınız ki, onlar da kanuna uygun hareket etmeyi öğrensin.
  • bende kartla aldım. tedarik sürecinde yazıyor
  • Siparişte tedarik sürecinde yazıyor ama siparişe girince hoparlör iptal edildi yazıyor aradım tedarik edilemiyor dedi . Tüketici hakem heyetine gidelimmi alabilir miyiz hoparlörü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THY 'ne nasıl başvurucaz, ortak başvuralım bence
  • benim iade olayında hala bi gelişme yok. mail attım cevap veren yok.
  • Sipariş iptal.

D&R'danda bu beklenirdi zaten.!

• Ürünü gönderdikleri birisi yok da sanırım. Topluca şikayet etmek lazım aslında. Bu kadar basit olmamalı bu iş. İndirim yap, sonra gönderme.

• D&R İnternet Mağazamızdan 20.09.2013 17:25:41 tarihinde verdiğiniz referans nolu siparişinize ait aşağıdaki ürün(ler) belirtilen açıklama(lar) nedeni ile iptal edildiğini üzülerek bildiririz. İptal bedeli toplamı olan 26.9 TL hesabınıza 3 iş günü içerisinde iade edilecektir.

Ücreti İade Edilen Sipariş Detayları :
    Logitech S135i iPh / N/A 1 Adet 26.9 TL Temin Sorunlu
  • aynı sekilde benimde sipariş iptal edilmiş,nasıl yapsak forumdaslar hakem heyetinden bir sonuc cikarmi..

• Herkesin iptal edildi bugün
  • Ben şikayet edeceğim. Eskiden Sanayi Bakanlığının sitesinden şikayet ediliyordu sanırım artık olmuyor.
    Kendi ilçemizdeki hakem heyetinemi gideceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Ben şikayet edeceğim. Eskiden Sanayi Bakanlığının sitesinden şikayet ediliyordu sanırım artık olmuyor.
    Kendi ilçemizdeki hakem heyetinemi gideceğiz?

evet.
  • Kitapçıdan speaker alırsan böyle olur. Bı daha dr'a bulasmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Tüketici hakem heyetine gidecek bu iş

böyle bir hakkımız var mı gercekten ??
  • Bu nası dandini iş ya, kafalarına göre iptal etmişler. Varmı bi çözüm yolumuz arkadaşlar

• kredi kartı ile aldım iptal etmişler mesaj gönderdim cevap bekliyorum sorumsuzca iş yapıyorlar bir daha burdan alışveriş yapmam
  • Benimkide iptal

• bende az önce durum ne diye baktım iptal etmişler tüketici hakem heyetine gitsek bi sonuç alabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.