Arkadaşlar, kısa bir zaman önce Rumblepad2 aldım. Eve getirip cdsini takarak yazılımını kurdum. Daha sonra program benden cihazı bilgisayara takmamı istediğinde taktım, fakat Windows XP olan işletim sistemim gamepadin algılanamadığına dair bir uyarı verdi. Bütün usb girişlerini denedim, bios updatelerini yapmaya çalıştım, yok yok yok, olmadı.
Son çare olarak Windows 7'yi yükledim, bu sefer de, taktığımda bazen algılamama bazen algılasa da oyunda görmeme (ki aygıt yöneticisinden cihazı bir kez pasifleştirip bir kez etkinleştirdiğimde anca çalışıyordu), bazen normal çalışmaya başladı. Fakat çok geçmeden yine sürekli olarak algılamama ve çalışmama problemi baş gösterdi. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar, lütfen yardım edin..
up
cihazın usb bağlantı noktasında problem ola bilir...o yuzden algılamama problemı olması mumkun...
Babamın laptobuna taktığım anda algılamıştı ama :( Birkaç bilgisayarda daha denedim, kiminde port değiştirince çalıştı, kiminde doğrudan çalıştı... Hani garantisi var, ama vakumlu ambalaj olduğu için değişimi ancak servisin raporuyla yapabiliyorlarmış...
bu logitech cihazın yanılmıyorsam hızlı sistem diye bir bilgisayar fırması satıyordu bunlarında teknık servisi ya ikitelli yada halkalı tarafında olacak direk servisine gotur bence araya kımseyı karıstırma...ama hızlı sisteme olayı dıkkatlı anlat en ufak birseyı atlarsan cihaz ustune kalır degisecegi varsada degismez.... umarım cozumun bulursun
Ankara'da oturuyorum malesef, Media Markt'tan aldım, mecbur oraya götüreceğim :(
bi araştır istersen belkı oradada servısı vardır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme