Şimdi Ara

Logitech V320 Kablosuz 2.4GHz Optik Mouse 27TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Logitech V320 Kablosuz 2.4GHz Optik Mouse 27TL

Hepsiburadadan kampanyalı 35tl ye almıştım. Bu fiyata bence sıcak fırsat. Gerçekten çok kaliteli bir mouse.

http://www.exa.com.tr/logitech/mouselar_kategorisinde/logitech_v320-339-2291.html

Logitech V320 Kablosuz 2.4GHz Optik Mouse 27TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkkt -- 21 Mart 2010; 0:21:19 >

• Kargo ücreti nerede yazıyo göremedim ben
  • Ne zaman almıştın ? Pilleri ne kadar gidiyor ? Biraz tecrübelerini de aktarsan tam süper olurmuş...
  • üye olunca 5 lra puan veriyor kargo da 5 lira yani kargo bedava diyebiliriz. hatta 100 lira üstü kargo bedava . 100 e tamamlarsanız 5 lira indirim + bedaava kargo
  • içinden duracell pil çıkıyor. ben 1 aydır kullanıyorum hiçbir azalma hissetmedim. Hepsiburada daki tanıtımda 6 ay pil ömrü olduğunu söylüyor. çekim mesafeside gayet güzel.çok rahat bir mouse.
  • Alıcısı nano değil, notebook/netbook'da işe yaramaz...
  • nano dediğiniğz ne kucuk olmasımı ...

lazer optik olmasi cok farkedermi.. lazerlerde 50 milyondan baslio arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet
  • nano olmasa da alıcısı oldukça küçük arkadaşlar 3 3.5 cm falan...
  • Bende bu üründen vardı benimki oraya buraya çarpmaktan bozuldu, biraz daha verin nano alıcılı bir mouse alın (v550, m305). Alıcısının boyutuda küçük falan değil bence.
  • Alıcısının boyutu nanonun 3 katı kadar... benim için gayet yeterli bir küçüklük bu... çok da ergonomik bir mouse herkese tavsiye ederim... kargo dahil hb den 33 e almıştım...
  • beyler on numara mouse ihtiyaci olanlar kacirmasin ben logitech sans kutusundan aldim 45 tlye v320 orta kalitede olandi yani fiyati 60 tl gibi birseydi hic yoktan iidir demistim simdi 27 ye gorunce kahroldum ama aldigimda arastirmistim baska hicbiyerde bu fiyata yok icinden cikan duracell 5 ay gitti kirmizi isik yanmaya basladi arada takilmaya basladi simdi yeni pil taktim 27 liraya kacirilmayacak mouse
  • biras daha koyup v550 almak daha iyi bir seçim olur.
    alıcısı hakkında şöle diyim v220 modelinin alıcısından az daha küçük.klasik uzun alıcıdan yani.
    hb da süren ve 10 gün daha devam edecek olan v550 (kargo dahil 55tl) kampanyasını kaçırmayın adamlar 1 aydır sürdürüolar kampanyayı.bugün vatanda gördüm v550 100tl.
  • Arkadaşlar ,

Logitech in usb alıcıları standart mı , nano alıcı bulsak bu mouse çalışır mı? Yani sormak istediğim , bu fareyi alsak zaman içinde nanolu bir ikinci mouse alsak ve nano alıcıyı usbye takıp unutsak bu fareyi yedek mouse (ev-iş arasında çantada taşımamak veya yedek olsun gibi maksatlarla) kullanabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Arkadaşlar ,

Logitech in usb alıcıları standart mı , nano alıcı bulsak bu mouse çalışır mı? Yani sormak istediğim , bu fareyi alsak zaman içinde nanolu bir ikinci mouse alsak ve nano alıcıyı usbye takıp unutsak bu fareyi yedek mouse (ev-iş arasında çantada taşımamak veya yedek olsun gibi maksatlarla) kullanabilir miyiz?

Müzik seti kumandası TV de çalışır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Arkadaşlar ,

Müzik seti kumandası TV de çalışır mı ?

Hocam Allah aşkına aynı şey mi? Kaldı ki aynı markanın tv, dvd player, anfi gibi sistemleri üzerinde ortak çalışma tuşu var. Oyun PS3 konsolu ile sony tvler arasında bile bağlantı var. Panasonic, philips, samsunda benzer özellikler var ama konu bu değil.

Bende A4tech mouse klavye seti var. PS2 üzerinden bağlanıyor. Şirket notebook almıştı ve usb alıcılı mouse. notebook için alınan fare ile klavye setinin faresi çalışıyordu. A4techlerde çakışma olmaması için basit olarak 1-2 gibi kanal anahtarı var. Bu şekilde 2 fareyi de soruzsuz olarak iki makinada kullanabiliyordum. Şimdi anladınız mı? Biliyorsanız ve canınız isterse herhangi bir kullanıcının sorusuna cevap yazarsınız , bilmiyorsanız saçma sapan yorum lütfen yapıp insanın canını sıkmayın.

Bu cevabı verirken bu iki tip fareden var ve denediniz mi? Logitechin tüm ürünlerine sahip misiniz? Hepsinde şimdi çalışmadığı gibi gelecekte de çalışmayacağının garantisi mi var?

• Teşekkürler bende kaptım 1 tane . Masaüstü pcde kullanacağım için alıcısı benim için sorun değil , çekiş mesafesi ne kadar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream737

alıcısı hakkında şöle diyim v220 modelinin alıcısından az daha küçük.klasik uzun alıcıdan yani.

beyler alicisi kucuk eskileri gibi flash disk boyutunda deil usb ye taktiktan sonra 2.5 cm kalio disarda boyutuna takilmayin ayrica cekim mesafesi 10 metre
  • önemli olan boyutu değildir işlevi..
    quote:

Orijinalden alıntı: FKMAL

quote:

Orijinalden alıntı: dream737

beyler alicisi kucuk eskileri gibi flash disk boyutunda deil usb ye taktiktan sonra 2.5 cm kalio disarda boyutuna takilmayin ayrica cekim mesafesi 10 metre
  • hepsiburda.com da % 50 indirimde olduğu halde kargo dahil 38 lira iken değişik sitelerde neden 23 24 liraya satılıyor bu mouse ?

diğer siteler mi fake yoksa hepsiburda indirimdeyiz ayağına 15 lira iteliyor mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.