Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

benim özellikler senin driver sorunun var
     Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

dostum sürücün bendekinden eski, ayrıca işletim sistemim w8.1 pro senin win7 sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sesin az çıkma sorununun çözümünü buldum arkadaşlar.

Yeni sürümde preamp bölümü ayarlanmıyor, fakat eski sürümlerde ayarlanıyormuş. Bazı sistemlerde preamp default olarak görünmesine rağmen -3 ve daha altında gibi çalışıyormuş.

ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/gaming/lgs840_x64.exe

Bu biraz eski sürümü fakat en sorunsuz sürümü buymuş. Bunu indirip kurun.

Son sürümün aksine preamp bölümünün ayarlanabildiğini göreceksiniz. Arka plana bir ses açın, ses çalarken bu preamp bölümünü 0 db den, zevkinize göre bir miktar arttırın.

Özellikle program açınca baglantı kopuyor 20 dk gelmiyor.Bunu eve geçince denicem teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

quote:

dostum sürücün bendekinden eski, ayrıca işletim sistemim w8.1 pro senin win7 sanırım.

sende microsoftun sürücüsü gözüküyor bende logitech

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

quote:

sende microsoftun sürücüsü gözüküyor bende logitech

senin windows sürümün eski olduğu için kulaklığın eski sürücüsü dijital imzalı. benim windows versiyonum yeni olduğu için logitech sürücü çıkarmamış o yüzden mecbur microsoft sürücüsünü kullanıyorum. zaten kendi sitesindede win 8 için yazılım var onu indirip kurdum ama durum böyle Win 8.1 için sürücü çıkarırmı logitech bilmiyorum belki çıkarır.

• dosyayı bir türlü indiremedim ağ hatası alıyorum
  • win 7 logitech sürücüsü ile win8 microsoft sürücüsü arasında ses kalitesi yada seviyesi olarak bi fark varmı acaba bi sürücü için win7'ye dönmeyelim duurp duruken :D
  • Valla ne yaptıysam sürücü problemini çözemedim.Kulaklığın kablosuz vericisini taktığımda sanki 10 kere usb takmış çıkarmış gibi uzun süre tanımıyor cihazı.Sonra bazen tanıyor bazen tanımıyor.Tanıdığında da en başta ses az.Sonra ses çubuğu ile oynayınca düzeliyor bu sefer dip gürültüsü.Sürücü yukarıdaki arkadaşta olduğu gibi Logitech gözükmüyor.Microsoft gözüküyor.Tarihi de 25.07.212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 22 Mart 2014; 15:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

i parcele mail attım.
    amazondan 10 martta aldım ama hala bekliyo kargo sorun nedir dedim bu cevabı verdiler

Hello,

Thank you for contacting i-parcel. We received your information into our system and your parcel is still processing through our facility. It should export within the business week. Please allow a few days to pass before seeing a change in status. Thank you so much for your patience.

Regards,
    Borey

Gecmiş olsun dostum bize, adamlar iş günlerini bırak iş haftalarından bahsediyorlar. Bir daha 18 dolar yerine 30dolar olan hızlı kargoyu sececeğim 4 gün teslimat süresi için bence değer i-parcel 1 hafta civarında depoda ürün beklentileri biliniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Valla ne yaptıysam sürücü problemini çözemedim.Kulaklığın kablosuz vericisini taktığımda sanki 10 kere usb takmış çıkarmış gibi uzun süre tanımıyor cihazı.Sonra bazen tanıyor bazen tanımıyor.Tanıdığında da en başta ses az.Sonra ses çubuğu ile oynayınca düzeliyor bu sefer dip gürültüsü.Sürücü yukarıdaki arkadaşta olduğu gibi Logitech gözükmüyor.Microsoft gözüküyor.Tarihi de 25.07.212

Aynı durum var hemşerim.
  • Bu sorunu nasıl halledicez.Logitech türkiyeye de mesaj attim ama dönmediler.
  • Ben de px hoparlorune gecmek icin ya usb dongle i cikarmak zorundayim ya da ses den varsayilan aygiti degistirmek zorundayim. Eski kulakligimda kulakligi off durumuna getirince otomatikman pc hoparloru aktif oluyordu. Bunda usb aliciyi cikartinca oluyor anca.

• Kablosuz kulaklık ayrı zevkli. Ses seviyesi düşük. Bende steel series siberia v2 frost blue var. Ses kalitesi ve rahatlık bakımından frost blue daha iyi. G930un sadece mikrofonu iyi ve kablosuz olması iyi. Genede iyi fiyata aldık.
  • razor9119 kullanıcısına yanıt
    Birkaç kişi ses seviyesinden şikayetçi ama bende ses seviyesini sona getirilmiyecek kadar fazla ses çıkartıyor(film,oyun,muzik vs.)Driverlarınızı bi kontrol edin derim sesi gayet yüksek çünkü
  • Önceki mesajlara baktım. Driver doğru. Logitechin son driverı. 3 tane logitech ürünüm olduğu için yazılımı zaten yüklüydü.

Bir sıkıntı daha yaşıyorum. Aleti sarj ettim. Yazılımda doldu dedi. Ancak kırmız ıışık hala yanıp sönüyordu. Bende söktüm. 6 saat sonra bitecek dedi. Ancak 2-3 saat içinde bitti.
  • @razor9119 ışık sabitlenene kadar çekme şarjdan. erken çekmişsin o yüzden çabuk bitmiş.

şu ses olayına son noktayı koyayım artık :)

Şimdi şuradan yüklediğim parçayı indirin ( Prodigy - Voodoo People .Flac )

http://www.dosya.tc/server26/urPJF5/08VoodooPeople.rar.html

Sos Seste Winamp İle Dinleyin ( Kesmedimi ? )

Yazılımdan Ekolayzır ayarına girin ve soldan sağa sırası ile 3-3-7-7-7-7-7-7-7-7 seviyelerine getirin ve aynı parçayı yine son ses dinleyin ( halamı Kesmedi ? )

Winamp ekolayzırını açın ve en baştaki db ayarını yavaş yavaş yükseltin ( bu seviyede artık kulak patlatan bir ses duymanız lazım )

sesin sürücüler ile bi alaksı yok Win 8.1 Pro Microsoft sürücüsü, Win 7 Microsoft Sürücüsü, Win 7 Logitech Sürücüsü hepsinin sesi aynı. sesi sonuna kadar açamıyorum diyenlere takılmayın onlar ya çok hassas kulakları olan hayatında yüksek sesle müzik dinlememiş yada biraz abartmayı seven , kendini özel hissetmeye çalışan arkadaşlar. 2 işletim sisteminde 3 ayrı sürücü ile denedim kulaklığı son seste konser havasını yakalıyor ama öyle '' ay açamıyorum sesi ya '' diye bi olay yok bu dj kulaklığı değil. milleti gereksiz yere aldığı üründen soğutmaktan başka işe yaramaz. yukarıda anlattıklarımı yapın hala ses a diyen olursa doktora görünsün cidden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 22 Mart 2014; 22:48:50 >

• Kırmızı ışık sürekli yanarsa dolmuş demektir
  • Teşekkürler. Bu arada en son 10 martta güncel yazılım gelmiş. G930 için pil seviye bildirim hatası giderilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sesin az çıkma sorununun çözümünü buldum arkadaşlar.

Yeni sürümde preamp bölümü ayarlanmıyor, fakat eski sürümlerde ayarlanıyormuş. Bazı sistemlerde preamp default olarak görünmesine rağmen -3 ve daha altında gibi çalışıyormuş.

ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/gaming/lgs840_x64.exe

Bu biraz eski sürümü fakat en sorunsuz sürümü buymuş. Bunu indirip kurun.

Son sürümün aksine preamp bölümünün ayarlanabildiğini göreceksiniz. Arka plana bir ses açın, ses çalarken bu preamp bölümünü 0 db den, zevkinize göre bir miktar arttırın.

Gormeyenler icin...

• ben kulaklıgı kablo takılıyken calıstıramadım ya.usb yi yuvarlak aparata takıyorum ısıgı yanmıyor usbnin bilgisayarda görünmüyor kulaklık nedendir ki?
  • Hala nerede olduğu belirsiz kargomu bekliyorum. i-Parcel firmasına 4 defa e-posta attım, dönen yok. Amazon ise 28'ine kadar elinizde olacak diyor.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.