Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

mikrofonu kapatıyorum 10-15 dk sonra kendiliğinden açılıyor. nasıl düzeltcem bunu

Sen de amma pimpirikli adamsın ha . O kadar irdeleme. Sakınan göze çöp batar

Bu cevabı bütün arkadaşlara yazmış olalım. Gerçekten çok incelemeyin arkadaşlar. Cidden soğursunuz paraya bu kadar önem vermeyin.

quote:

Kulaklıgı takıyorum 2 saat görmesi için debeleniyorum bu nedir arkadaş böyle ya.

quote:

Logitech programını açınca baglantı kopuyor böyle saçma bi olay olabilir mi ya :).

@Section8

Ama detaya bakmıyorum kendisinde sıkıntı var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Bence yazılımsal bir problem var..İlk takıldığında ses az geliyor.Windows ses ayarını aşağı çekince mesela bir yükseliyor bir düşüyor.Yükseldiği zaman dip gürültüsü geliyor.Muhtemelen istenmeyen bir ayar söz konusu.

EDIT:Hatta windows ses ayar çubuğunda tıklarsınız ses gelir ya o ses 100 üzerinden 6 da iken neredeyse duyulmuyor.

İşte yukarıda bahsettiğim benim sorunumun aynısı sizdeki. O yükselip alçalan ses değil. Bir kulaklığın ses kartına, bir diğer ses kartına geçiş yapıyor. Bilgisayarı resetleyin düzeliyor.
  • Arkadaslar biraz once kulakligi aldim ama kargoyla beraber 109 dolara mal oldu ve babama mahcup oldum. Ben saticiyla nasil iletsim kurup indirimi kacirdigimi vs. Soyleyip indirim almaya calisabilirim? Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Bence yazılımsal bir problem var..İlk takıldığında ses az geliyor.Windows ses ayarını aşağı çekince mesela bir yükseliyor bir düşüyor.Yükseldiği zaman dip gürültüsü geliyor.Muhtemelen istenmeyen bir ayar söz konusu.

EDIT:Hatta windows ses ayar çubuğunda tıklarsınız ses gelir ya o ses 100 üzerinden 6 da iken neredeyse duyulmuyor.

İşte yukarıda bahsettiğim benim sorunumun aynısı sizdeki. O yükselip alçalan ses değil. Bir kulaklığın ses kartına, bir diğer ses kartına geçiş yapıyor. Bilgisayarı resetleyin düzeliyor.

Resetleyin derken formattan mı bahsediyorsunuz?Ya da ses kartı takılı iken yeniden mi başlatalım?

• ecay kullanıcısına yanıt
    Ses kartı ve kulaklığın vericisi takılıyken bilgisayarı kapatıp açın. Düzelecek. Açınca ses kartınızın mikrofonunu devre dışı bırakıp 930un mikrofonunu varsayılan aygıt yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

Arkadaslar biraz once kulakligi aldim ama kargoyla beraber 109 dolara mal oldu ve babama mahcup oldum. Ben saticiyla nasil iletsim kurup indirimi kacirdigimi vs. Soyleyip indirim almaya calisabilirim? Yardimlarinizi bekliyorum.

Help'e tıklayıp direkt olarak Amazon'la konuşursanız olur. Ürün yola çıkmadan parayı çekmiyorlar. Chat'ten yazmanıza bile gerek yok. İsterseniz Orders kısmından direk " Cancel " deyip iptal edebilirsiniz. 19 dolar kargo var. Ürün 250 TL'ye geliyor şu anda. Yukarda da yazmışlar zaten. Ayrıca bu konu biten fırsatlarda gördüğünüz üzere. Fark etmeniz lazımdı.
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Şimdi denedim ama mikrofonu daha önceden iptal ettiğim için tam anlayamadım aradaki farkı.Yakın zamanda tekrar deneyeceğim.
  • Yav tc kimliği göndereli 5 gün oluyor hala action required from customer diyor :/
  • Bir kaç gün önce Amazondan Kraken siparişi verdim kargo 18$ olan ucuz kargoyu seçtim acaba bunu seçmesemiydim diye düşünüyorum şuanda i-parcel adlı dandik bir firma ile yollamışlar bana'da bugün mail attılar tc kimlik numaramı verdikleri linke yazıp gönderdim, hatta 2 kere gönderdim'ki iyice gözlerine girsin.

Umarım paketi uzun süre depolarında bekletmezler, sana ne arkadaşım elalemin gümrüğünden sen paketini bırak evine dön git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 22 Mart 2014; 1:51:58 >
  • mail geldi şimdi i-parcel den gönderi balıkesire geldi diye.işin tuhafı ne yurtiçi kargonun sitesinde nede pts den sorguladıgımda 2sitedede paket istanbuldan cıktıktan sonra bir değişiklik yok.değişik firma şu i-parcel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

mail geldi şimdi i-parcel den gönderi balıkesire geldi diye.işin tuhafı ne yurtiçi kargonun sitesinde nede pts den sorguladıgımda 2sitedede paket istanbuldan cıktıktan sonra bir değişiklik yok.değişik firma şu i-parcel .

Merhaba hocam,

TC kimliğinizi gönderdikten kac gun sonra işleme koyulup ürün Türkiye'ye giriş yaptı acaba bana şuanda teslimat tarihi olarak amazon 8 Nisan diyor.

• i parcele mail attım.
    amazondan 10 martta aldım ama hala bekliyo kargo sorun nedir dedim bu cevabı verdiler

Hello,

Thank you for contacting i-parcel. We received your information into our system and your parcel is still processing through our facility. It should export within the business week. Please allow a few days to pass before seeing a change in status. Thank you so much for your patience.

Regards,
    Borey
  • Allahım herkes aldı,hatta sattı, benimki daha yeni Türkiye semalarına giriş yaptı
  • Kulaklığın yeri iyi oldu

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

• quote:

Kulaklığın yeri iyi oldu

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Help ile konustum. Kargo fiyatini iadr edeceklerini soylediler. Ki bence hala ucuz fiyati.

• geldi benim kulaklık. ses kalitesi muhteşem. düzgün kayıttan dinleyin müzikleri driveri windows buldu kendi driverini yükleyeceğim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

geldi benim kulaklık. ses kalitesi muhteşem. düzgün kayıttan dinleyin müzikleri driveri windows buldu kendi driverini yükleyeceğim şimdi.

beyler güncel sürücü bumu ?

• benim özellikler senin driver sorunun var
  • Sesin az çıkma sorununun çözümünü buldum arkadaşlar.

Yeni sürümde preamp bölümü ayarlanmıyor, fakat eski sürümlerde ayarlanıyormuş. Bazı sistemlerde preamp default olarak görünmesine rağmen -3 ve daha altında gibi çalışıyormuş.

ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/gaming/lgs840_x64.exe

Bu biraz eski sürümü fakat en sorunsuz sürümü buymuş. Bunu indirip kurun.

Son sürümün aksine preamp bölümünün ayarlanabildiğini göreceksiniz. Arka plana bir ses açın, ses çalarken bu preamp bölümünü 0 db den, zevkinize göre bir miktar arttırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Mart 2014; 13:20:31 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.