Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazılımsal bir sorun olabilir bende. Yarın sakin kafayla yazılımı yeniden kuracağım.
  • dinlediğiniz mp3'un nasıl mp3 olduğu çok önemli. videolardan çevirme mp3'ler genelde düşük ses çıkışlı kalıyorlar. cd Tracklerden çevrilen mp3'ler ise paylaştığım bad to The bone gibi konser havasında. flac Prodigy albümü dinledim VLC player ile harikaydı. aynı parçayı aimp player ile açtım rezaletti. kısaca bu kulaklıktan verim almak istiyorsanız doğru player ve kaliteli ses formatlarına ihtiyacınız var. youtube'daki videolar baz alınamaz çünkü hepsinin ses seviyesi başka. Yani 100'ede getirsen hala kısık sesli videolar var. Bu cihaz biraz kalite istiyor kısaca :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu arada şarj olurken kırmızı ışık yanıp sönmekte. Fullendiğinde bir değişim oluyor mu ?

Bende turuncu ışık yanıp sönüyordu. Sürekli yanmaya başlayınca doldu

• Kulaklığın yanındaki yerden sesi ne kadar açık veya kapattığımız neden belli olmuyor?

edit: direk pc nin sesini açıp kapatıyormuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 21 Mart 2014; 9:24:01 >
  • Yan ton özelliğini çok kurcaladım ama hiç bi değişiklik yok. Arkadaşlar baş ağrısı yapıyor demişti ama bende ağrı da yok değişen bişey de yok
  • Ses seviyesi %100 açamadım daha. Oldukça güçlü ve çatlamayan bir sesi var. Sesi az gelen arkadaşlar, dinlediğiniz medya dosyalarının kayıtları düşük seslidir. Flac veya sağlam kodlanmış bir sinyal ile oldukça iyi ve yüksek ses veriyor. Bende ilginç bir durum oluştu. Kayıttan yürütme aygıtlarına tıkladığımda seçili olan asus ses kartım olarak görünüyordu. Logitech seçip varsayılan yap dediğimde kendi kendine bir saniye asus, bir saniye logitech olmak üzere sürekli varsayılan cihaz değişti. İlk kez gördüğüm bir olaydı. Yaklaşık 3 dakika izledim ama kaydetmek aklıma gelmedi. Bilgisayarı resetleyince düzeldi. Ancak bu seferde yüksek seste bir ses dosyası açmadan ince bir dip gürültüsü gelmeye başladı. Usb portlarını değiştirdim gene aynı. Sesi %50 üzerine çıkarınca ince ince duyuluyor ama herhangi bir şey dinlerken belli olmuyor. Bugün sürücülerini komple kaldırıp tekrar kuracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Ses seviyesi %100 açamadım daha. Oldukça güçlü ve çatlamayan bir sesi var. Sesi az gelen arkadaşlar, dinlediğiniz medya dosyalarının kayıtları düşük seslidir. Flac veya sağlam kodlanmış bir sinyal ile oldukça iyi ve yüksek ses veriyor. Bende ilginç bir durum oluştu. Kayıttan yürütme aygıtlarına tıkladığımda seçili olan asus ses kartım olarak görünüyordu. Logitech seçip varsayılan yap dediğimde kendi kendine bir saniye asus, bir saniye logitech olmak üzere sürekli varsayılan cihaz değişti. İlk kez gördüğüm bir olaydı. Yaklaşık 3 dakika izledim ama kaydetmek aklıma gelmedi. Bilgisayarı resetleyince düzeldi. Ancak bu seferde yüksek seste bir ses dosyası açmadan ince bir dip gürültüsü gelmeye başladı. Usb portlarını değiştirdim gene aynı. Sesi %50 üzerine çıkarınca ince ince duyuluyor ama herhangi bir şey dinlerken belli olmuyor. Bugün sürücülerini komple kaldırıp tekrar kuracağım.

bendeki durum böyle. kulaklıkla işim bitince hoparlör etkinleştir diyorum hiç problem olmuyor

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 21 Mart 2014; 10:25:46 >

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim değişen varsayılan aygıt hatası gelip geçiciydi. Resetten sonra yapmadı ancak dip gürültüsü oluştu. İşin kötü tarafı o dip sesi zaten. Ben de diğer ses aygıtlarını devre dışı bırakıyorum. Akşama kaldırıp tekrar kurunca düzeleceğini düşünüyorum. Düzelmez ise logitech ile temasa geçeceğim.
  • Ben diğerlerini devre dışı bırakmıyorum. Laptop hoparlörü ikincil oluyor kulaklığı seçince. Kulaklığı kapatınca otomatikman laptop hoparlörü varsayılan moda geçiyor. Açtığımda yine otomatikman kulaklık devreye giriyor
  • Hocam DTS özellikli Hobbit'i izliyorum. Ses şu anda 41'de.
  • bende otomatik olmuyor ya. elle manuel '' varsayılan olarak ayarla '' demek zorunda kalıyorum. Win 8.1 Pro işletim sistemi
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Bende elle yapmak gerekiyor ama akşam bakayım tekrar

• quote:

Hocam DTS özellikli Hobbit'i izliyorum. Ses şu anda 41'de.

AĞLAMAK İSTİYORUM LAN ADAM DTS HOBBİT İZLİYOR BEN DAHA KARGO BEKLİYORUM
  • quote:

İşte ben onu 100' de izliyorum ama rahatsız etmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

AĞLAMAK İSTİYORUM LAN ADAM DTS HOBBİT İZLİYOR BEN DAHA KARGO BEKLİYORUM

bizim paketlerde bugün tr ye giriş yapsaydı iyiydi ama şimdilik bir gelişme yok daha

• girseydi keşke yurtiçinde tanıdık var alıcam hemen
  • quote:

girseydi keşke yurtiçinde tanıdık var alıcam hemen

en fazla 1 gün fark eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

İşte ben onu 100' de izliyorum ama rahatsız etmiyor...

En fazla 70'e çıkabildim. Sesin yükseldiği sahneler dayanılır gibi değil. 55-60 aralığında izledim filmi. 100 tuhaf

Gelince siz de izlersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

girseydi keşke yurtiçinde tanıdık var alıcam hemen

en fazla 1 gün fark eder

pazar şehir dışına çıkacam o yüzden hocam
  • mikrofonu kapatıyorum 10-15 dk sonra kendiliğinden açılıyor. nasıl düzeltcem bunu
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.