Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Kalitede düşme var mı?

Evet şimdi daha yeni keşfetmiştim, düşmüş biraz. Ama oraları kurcalayınca yükseliyor sanki.
  • Sidetone dediğiniz özellik nasıl açılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sidetone dediğiniz özellik nasıl açılıyor?

sidetone dedikleri şey '' yan ton '' olarak yazan ayar.
  • quote:

Sidetone dediğiniz özellik nasıl açılıyor?

Bu kısım :

http://prntscr.com/32ll05
  • ben nerde satacam bu kulaklığı, cs oynayanlara satayım bari hangi siteye yazabilirim?
  • beyler kulaklığı test etmeniz için yüksek ses çıkışlı bir parça upload ettim. bu parça %100 sesde gümbür gümbür çalması lazım lüfen bununla deneyin.

http://s3.dosya.tc/server20/5mbl1y/Terminator2-BadtotheBone.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

beyler kulaklığı test etmeniz için yüksek ses çıkışlı bir parça upload ettim. bu parça %100 sesde gümbür gümbür çalması lazım lüfen bununla deneyin.

Bu gümbür gümbür gerçekten konserde gibisin son seste.
  • Kulakligin wireless olmasi ses seviyesinin dusmesinde etken olabilir mi? Baska kablosuz kulakliklari olan arkadaslar yorum yapabilirse daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

Kulakligin wireless olmasi ses seviyesinin dusmesinde etken olabilir mi? Baska kablosuz kulakliklari olan arkadaslar yorum yapabilirse daha iyi olur.

Benim elimde Official Playstation Wireless Headset var. PC de de kullanılabiliyor. Onun ses seviyesi daha yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

beyler kulaklığı test etmeniz için yüksek ses çıkışlı bir parça upload ettim. bu parça %100 sesde gümbür gümbür çalması lazım lüfen bununla deneyin.

youtube videolarından çevrilen mp3'ler genelde düşük ses seviyesinde kalıyor. Prodigy flac albümünü indirdim bir Voodoo People dinledimki müthiş :)

ses az diyen arkadaşlar yüklediğim parçayı indirip son ses dinlesinler ve tekrar görüş belirtsinler lütfen :)

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Youtube da kutu acma, inceleme tarzindaki videonuzu izlemistim simdi hatirladim. Peki bu 2 kulakligi karsilastirirsak g930 un daha iyi oldugu yonler hangileridir? Basslarina yetersiz denmistim g930un sizce de oyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

youtube videolarından çevrilen mp3'ler genelde düşük ses seviyesinde kalıyor. Prodigy flac albümünü indirdim bir Voodoo People dinledimki müthiş :)

ses az diyen arkadaşlar yüklediğim parçayı indirip son ses dinlesinler ve tekrar görüş belirtsinler lütfen :)

Alıntıları Göster

Bunun içine ne katmışlar?

Seviye 50' den sonrası akıllara zarar. ( Kulaklık Samson sr850 - Sedef kulaklık amfisi )

• quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

Youtube da kutu acma, inceleme tarzindaki videonuzu izlemistim simdi hatirladim. Peki bu 2 kulakligi karsilastirirsak g930 un daha iyi oldugu yonler hangileridir? Basslarina yetersiz denmistim g930un sizce de oyle mi?

Valla oyunlarda daha iyi fakat aradaki fiyat farkı kadar performans farkı yok.

Bu arada demin bu ayarları en yükseğe alınca kalite düştü demiştim de düşmemiş.

http://img69.imageshack.us/img69/7561/q57w.jpg

Bu kırmızı ile aldığım bölgeyi en üste getirin, şimdi ses seviyesi epey bir arttı.

• Ben hiçbir ayarıyla oynamadım son sese getiremiyorum max %60 larda %100 yapınca aşırı yüksek oluyor driverlarınızı güncelleyin bence ses az geliyorsa
  • Bende durum bu ses seviyesi 100'de gümbür gümbür zaten. Ama benim şarkılar 25-40 MB arası Flac sürüm , temiz ve kaliteli ses. DTS Film'de yarın deneyeceğim.
     Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR
  • Bu arada şarj olurken kırmızı ışık yanıp sönmekte. Fullendiğinde bir değişim oluyor mu ?
  • Bende yazılım açılıyor ama yazılımdaki menülere tıklayamıorm arada tıklıyor ama ses seviyeleri basslar falanhic tıklanmıor çok saçma ve moral bozucu geldi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 21 Mart 2014; 1:50:43 >
  • arkadaşlar kulaklık elime ulaşmadan söylüyorum. sesi az gelenler odyometri testi yaptırın kulağınızda problem olabilir ileride sıkıntı yaşamamak için şimdiden tedbirini almak lazım
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    3 ay önce odiometre testi yaptırdım, çok şükür duyma yetimde herhangi bir sıkıntı yok. Ancak kulaklık dts kodlu filmler, flac formatlı müzikler ve oyunlar haricinde çok kısık ses veriyor.
    Youtube'dan video klip ya da dts kaynaklı olmayan film/dizi izlerken can sıkıcı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

3 ay önce odiometre testi yaptırdım, çok şükür duyma yetimde herhangi bir sıkıntı yok. Ancak kulaklık dts kodlu filmler, flac formatlı müzikler ve oyunlar haricinde çok kısık ses veriyor.
    Youtube'dan video klip ya da dts kaynaklı olmayan film/dizi izlerken can sıkıcı bir durum.

Bende youtube'da da aynı yükseklikte ses geliyor. Allah allah
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.