Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

3 ay önce odiometre testi yaptırdım, çok şükür duyma yetimde herhangi bir sıkıntı yok. Ancak kulaklık dts kodlu filmler, flac formatlı müzikler ve oyunlar haricinde çok kısık ses veriyor.
    Youtube'dan video klip ya da dts kaynaklı olmayan film/dizi izlerken can sıkıcı bir durum.

Bizim kulakliklarda mi sorun var ya. Kafama taktim simdi. (Kulakligi degil, mecaz anlamda sorunu :D)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ürünü kartla yerime alabilecek var mı 20 lirada size verebilirim yani 220 lira kabul edebilecek arkadas varsa cok iyi olur 0532-716-49-88 ciddi olanlar arasın bi iyilik yapmıs olursunuz iyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: burock42

Beyler ürünü kartla yerime alabilecek var mı 20 lirada size verebilirim yani 220 lira kabul edebilecek arkadas varsa cok iyi olur 0532-716-49-88 ciddi olanlar arasın bi iyilik yapmıs olursunuz iyi gunler

şuan ki fiyatı 250 lira o indirimli fiyatı idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

mikrofonu kapatıyorum 10-15 dk sonra kendiliğinden açılıyor. nasıl düzeltcem bunu

Sen de amma pimpirikli adamsın ha . O kadar irdeleme. Sakınan göze çöp batar
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Kulaklık kaliteli format istiyor bence, sorun olduğunu sanmıyorum. Oyunlarda çünkü katlanılacak gibi değil son ses çok yüksek geliyor, sorun olsa orada da olurdu bence. Sanırım beklentilerle alakalı bir durum söz konusu biraz :)
    Benim asıl kafama taktığım mikrofonun tam dirsek kısmında kocaman bir çatlak olması, amazona yazsam eminim sıfırını hemen gönderirler ancak böyle kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

mikrofonu kapatıyorum 10-15 dk sonra kendiliğinden açılıyor. nasıl düzeltcem bunu

Bu cevabı bütün arkadaşlara yazmış olalım. Gerçekten çok incelemeyin arkadaşlar. Cidden soğursunuz paraya bu kadar önem vermeyin.

• quote:

quote:

İrdelemeyle alakası yok. Dışardan ses gelince kulaklıktan geliyor ses

• quote:

quote:

quote:

O duydugunuz ses yan tonun açık olmasından dolayi. Ben o özelligi açmadigim zaman 1 dk takmadan direk baş agrısı yapıyor.Özelliklerden kısabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

quote:

quote:

O duydugunuz ses yan tonun açık olmasından dolayi. Ben o özelligi açmadigim zaman 1 dk takmadan direk baş agrısı yapıyor.Özelliklerden kısabilirsiniz.

Hocam zaten yan ton 5de duruyor. Bugün çok kurcaladım, kapattım sonuna kadar açtım ama fark göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: dhequel

quote:

Orijinalden alıntı: burock42

Beyler ürünü kartla yerime alabilecek var mı 20 lirada size verebilirim yani 220 lira kabul edebilecek arkadas varsa cok iyi olur 0532-716-49-88 ciddi olanlar arasın bi iyilik yapmıs olursunuz iyi gunler

şuan ki fiyatı 250 lira o indirimli fiyatı idi

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ..

• Arkadaşlar dip ses sorununun çözümünü buldum. Ses özelliklerine girip kayıt aygıtları kısmında anakartınıza bağlı onboard veya harici ses kartınıza ait olan mikrofonu devre dışı bırakın. Varsayılan mikrofon olarak logitech g930 seçin. Bu kadar.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

• mikrofon açıkken kendi sesimi duyuyorum bu normal mi? eğer normalse oyunlar için çok saçma olur
  • Kulaklıgı takıyorum 2 saat görmesi için debeleniyorum bu nedir arkadaş böyle ya.
  • Geliyor kargom yurticine vermişler
  • Logitech programını açınca baglantı kopuyor böyle saçma bi olay olabilir mi ya :).

Normalde driver yüklemezsin çalışmaz bunda tam tersi program kapatıyorum sorun yok.Programı açar açmaz baglantı gidiyor.
  • Bence yazılımsal bir problem var..İlk takıldığında ses az geliyor.Windows ses ayarını aşağı çekince mesela bir yükseliyor bir düşüyor.Yükseldiği zaman dip gürültüsü geliyor.Muhtemelen istenmeyen bir ayar söz konusu.

EDIT:Hatta windows ses ayar çubuğunda tıklarsınız ses gelir ya o ses 100 üzerinden 6 da iken neredeyse duyulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 21 Mart 2014; 21:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

quote:

Bu cevabı bütün arkadaşlara yazmış olalım. Gerçekten çok incelemeyin arkadaşlar. Cidden soğursunuz paraya bu kadar önem vermeyin.

quote:

Kulaklıgı takıyorum 2 saat görmesi için debeleniyorum bu nedir arkadaş böyle ya.

quote:

Logitech programını açınca baglantı kopuyor böyle saçma bi olay olabilir mi ya :).

@Section8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 21 Mart 2014; 23:22:15 >

• arkadaşalr bir şey soracağım hızlı cevap verirseniz çok iyi olur. şu anda kulaklığı alıyorum ödeme ekranındayım. ama paypal seçeneğini göremiyorum? nasıl paypal kullanabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

arkadaşalr bir şey soracağım hızlı cevap verirseniz çok iyi olur. şu anda kulaklığı alıyorum ödeme ekranındayım. ama paypal seçeneğini göremiyorum? nasıl paypal kullanabilirim?

amazon'da paypal yok bildiğim kadarıyla.ebay gibi değil
  • grey_fox kullanıcısına yanıt
    neyse kredi kartı kullanayım abri. peki bu tc olayı nasıl olacak? amazon hesabı benim emailim üzerine kayıtlı ama babamın kredi kartıyla alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.