Bildirim
Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (47. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yav arkadaş 7 gün oldu adamlara tc kimlik vereli hala auction required diyor ya kafayı yiycem. -
Logitech çözümü :
http://prntscr.com/33slu7
Link:http://www.logitech.com/en-gb/support/wireless-gaming-headset-g930?section=downloads&bit=32&osid=23&softwareFile=on&selectedFile=http://www.logitech.com/pub/techsupport/gaming/lgs8.45.88_x86.exe
Ses düzeldi fakat bu sefer programdan kontrol edemiyorum kulaklıgı gözükmüyor.
http://prntscr.com/33skgx
-
mikrofondan konuşurken kendi sesinizi duyuyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: boys of hell
Yav arkadaş 7 gün oldu adamlara tc kimlik vereli hala auction required diyor ya kafayı yiycem.
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Hala nerede olduğu belirsiz kargomu bekliyorum. i-Parcel firmasına 4 defa e-posta attım, dönen yok. Amazon ise 28'ine kadar elinizde olacak diyor.
20 Mart'da verdiğim sipariş için 8 Nisan gibi bir teslim tarihi verdiler 4 gündür benimde "Action required from customer" da bekliyor. Mesaj çaktım kendilerine biraz önce bakalım ne zaman dönüş yapacaklar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 25 Mart 2014; 1:16:13 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mortuuus
mikrofondan konuşurken kendi sesinizi duyuyor musunuz?
Evet. Ancak ayarlanabliyor. İsterseniz duyabilirsiniz isterseniz duymazsınız. Mikrofon ayarlarından önizlemeyi kapatabilirsiniz. -
normalde kulaklığın üzerindeki power düğmesinden kapattığımızda, kulaklık ile alıcı arasındaki bağlantı kesildiği için varsayılan ses kartının kendiliğinden değişip hoparlöre yönlenmesi gerekmiyor mu? ben bir türlü bu şekilde olmasını sağlayamadım ve kısa sürede oyunlara girip çıkarken ses kartı değiştirmekten ve bazen bunu unutmaktan çok sıkıldım...
- varsayılan ses kartını değiştirmeden ve cihazı usb den söküp takmadan, üzerindeki düğmeden kapatıldığında otomatik ses kartı tercihi yapmasını sağlamak mümkün müdür? -
quote:
Orijinalden alıntı: MaedHrOS
normalde kulaklığın üzerindeki power düğmesinden kapattığımızda, kulaklık ile alıcı arasındaki bağlantı kesildiği için varsayılan ses kartının kendiliğinden değişip hoparlöre yönlenmesi gerekmiyor mu? ben bir türlü bu şekilde olmasını sağlayamadım ve kısa sürede oyunlara girip çıkarken ses kartı değiştirmekten ve bazen bunu unutmaktan çok sıkıldım...
- varsayılan ses kartını değiştirmeden ve cihazı usb den söküp takmadan, üzerindeki düğmeden kapatıldığında otomatik ses kartı tercihi yapmasını sağlamak mümkün müdür?
Aynen bende de bu sekilde maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten alıcıyı ses kartı olarak algıladığı için kulaklık kapansa bile bu durum gerçekleşmiyor.Jaklı kulaklıklarda sizin dediğiniz gibi oluyor.
Şuan için ses denetimini masaüstüne kısayol yapmaktan başka birşey yok gibi.
Logitech masaüstüne sabitlenen bir pasifleştirme butonu yapsa iyi olurdu. -
ses kartının otomatik tercih edilmemesinin yanı sıra, kablosunun bez olmayışı ve kabloyu doladığımız aparatın yaylı sarma mekanizmasına sahip olmayışı da bir eksik olarak değerlendirilebilir -
Hocam ben direk alıcıyı masaüstündeki huba taktım.Ayrıca telefon şarj aletiyle sarj oluyor.uzatmayı kullanmaya gerek yok. -
Arkadaşlar kulaklık elime ulaştı ancak ps3te calısmadıgını soyledıklerı ıcın kutusunu bıle acıp denemedım kulaklığı almak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir. -
i-Parcel'e dün gece 2 gibi mail attım 1 saat sonra cevap verdiler aşağıya biraz doğaçlama yaparak çevirisini ekliyorum.
Thank you for contacting i-parcel. We have received your identification information and are in the process of exporting your parcel through our facility. I would like to inform you that it can take several business days for additional tracking details to become available on our website, so not to become surprised if this is the case.
Regards,
Stephanie
i-parcel ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. sizin aydentifikeşın imformeyşınınızı yani id'nizi aldık ve şuanda parcelinizi tesislerimizden export ediyoruz. Size bildirmekten memnun olurum'ki paketiniz takip detaylarının sitemizde gözükmesi bir kaç iş gününü bulabilir, eğer durum buysa boşuna merak etme panpa.
Saygılar,
Stefani
Ve biraz önce gelen mail
Shipment Details:
Last Event: Exported i-Parcel and in transit to country of destination
Hele şükür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 25 Mart 2014; 21:53:33 >
-
dün oyun oynarken alıcı ile bağlantısı koptu iki kere 2-3 saniyede geri geliyor bugunde az önce muzik dinlerken koptu baglantı durduk yere, kanal değiştiriyor sanırım ama neden olduğunu anlamış değilim.
böyle olan var mı? -
Arkadaslar bu kulakligi direk tvde calistiramazmiyiz mesela bende lg lm660 model tv var bunu isb portuna takarsak calisir mi? Satmak istemiyorum bi sekilde pc haricinde kullanabilirmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: noname0056
Arkadaslar bu kulakligi direk tvde calistiramazmiyiz mesela bende lg lm660 model tv var bunu isb portuna takarsak calisir mi? Satmak istemiyorum bi sekilde pc haricinde kullanabilirmiyiz?
bende aynısını merak ediyorum ama üşendim denemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Mortuuus
quote:
bende aynısını merak ediyorum ama üşendim denemedim
Kulakligim geldiginde bunu dener soylerim ancak soyle soyleyeyim. Samsung smart tv de (modelinj bilmiyorum tek bildigim 46 inch oldugu) logitech g700 mouseumu taktigimda logitech g700 un takildigini algiliyor ve sol altta bilgilendirme kutusunda logitech g700 baglandi diyor. Belki bu kulaklikta da gecerlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
smart tv de deneyen var mı? örn samsung,
Mouse vs klavye tanıyor ama g930 bilemedim.
Varsa alacağım.
Birde amazondan alıp satanlar bana PM atarlarsa sevinirim. -
quote:
Arkadaşlar kulaklık elime ulaştı ancak ps3te calısmadıgını soyledıklerı ıcın kutusunu bıle acıp denemedım kulaklığı almak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir.
İkinci el bölümüne bak istersen g930 arayan 2 3 kişi vardi
quote:
Orijinalden alıntı: edizfbc
smart tv de deneyen var mı? örn samsung,
Mouse vs klavye tanıyor ama g930 bilemedim.
Varsa alacağım.
Birde amazondan alıp satanlar bana PM atarlarsa sevinirim.
Sony 55W905A da denedim calismadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X