Şimdi Ara

Logitech-X230 Bağlantı Kablosu Montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Elimdeki Logitech-X230 un 2. resimde gösterdiğim bağlantı kablosunun içindeki kablolar kopmuştu. Geçen yıl lehimledim ama yine kopmuş. Bağlantı aparatı aldım. Ben takasıya kadar kabloların yerlerini unuttum. İnternette bir kaç bağlantı buldum denedim ama olmadı. Hangi numaraya hangi kabloyu bağlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Logitech-X230 Bağlantı Kablosu MontajıLogitech-X230 Bağlantı Kablosu MontajıLogitech-X230 Bağlantı Kablosu MontajıLogitech-X230 Bağlantı Kablosu MontajıLogitech-X230 Bağlantı Kablosu MontajıLogitech-X230 Bağlantı Kablosu Montajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizophren01 -- 10 Ağustos 2018; 16:17:17 >

• Kalın dört adet kablo uydu hoparlörüne geri kalan 4 tanesinden 2 si voltaj 2 si ses seviyesi.

Amfide olan entegrenin datasheetinden çıkışladı bulun. Yolları takip edip kalınları girin. Trafodan gelen amfide regüle edilmiş uydu paneli voltajı incelerden iki tanesine, iki adet geri kalan inceye entegrenin ses girişine seri bir şekilde
  • Hocam çok teşekkür ederim ama kablo subwoofer ın bağlandığı RS-232 9 pin'e bağlantı yapılacak. 4. ve 5. resimlerde mevcut. Hangi renk hangi numaraya şeklinde yazabilirseniz benim için çok iyi olur çünkü elektrik bilgim lise ve üniversite 1 ile sınırlı.
  • Arkdslar merhaba hoparlör kutusunun içinde ses kartı var bunun üzerindeki kablolar hep koptu bu kobloyu nerden temin edebilirim yada hangi renk kablo hangi numaraya geliyo yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.