Şimdi Ara

Logitech x530 sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde herhangi bir anahtarı açıp kapattığımızda çat, pat sesler geliyor. Tesisatta topraklama yok. Sadece sistem için topraklama çeksem sorun çözülürmü?

• up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

Evde herhangi bir anahtarı açıp kapattığımızda çat, pat sesler geliyor. Tesisatta topraklama yok. Sadece sistem için topraklama çeksem sorun çözülürmü?

Kardeşim o sistemin bir sorunu çoğu arkadaşta var ama allaha şükür benim sistemde yok daha çözüm bulunamadı diye biliyorum benim bass ayarı yaparken ortada patlamalar oluyor zaten hep sonda bass
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

Evde herhangi bir anahtarı açıp kapattığımızda çat, pat sesler geliyor. Tesisatta topraklama yok. Sadece sistem için topraklama çeksem sorun çözülürmü?

Kardeşim o sistemin bir sorunu çoğu arkadaşta var ama allaha şükür benim sistemde yok daha çözüm bulunamadı diye biliyorum benim bass ayarı yaparken ortada patlamalar oluyor zaten hep sonda bass

Benim bassta falan hiçbir sorunum yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

Benim bassta falan hiçbir sorunum yok.

Benim bassta bir sorun yokta işte o ayarı yaparken ortada patlama oluyor sende bu yok bende o çat pat sesleri yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z323 Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.