Şimdi Ara

microlab x4d mi logitech x530 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçenin sınırlı olduğu düşünülürse hangisini almak daha mantıklı olur, önerileriniz neler?

• marka olarak microlab uyduruk olsada microlab x4d daha iyi bir sistemdir
  • Benim için ses gücünden çok ses kalitesi daha önemli, ses kalitesi açısından x4d nasıl?
  • microlabı incele kullanma fırsatım olmadı ama x530 çok konuşuldu forumda baya bi beğenen vardı. bende creative t6060 5+1 72 watt rms fana değil tavsiye edebilirim..
  • Microlab tavsiye etmem işçilik olarak logitech ile aynı kefeye konulamaz ve ses kalitesi olarak da
    Bence x530 u dinlemelisin beğenirsen kesinlikle logitech x530 u tavsiye ederim
  • ben creative 4+1 kullanıyorum gayet memnunum walla :)
  • Kesinlikle X4D x530 dan 2 tane eder sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative G500 sorularım
    16 yıl önce açıldı
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Logitech z623 mü z906 mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabikide
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

Kesinlikle X4D x530 dan 2 tane eder sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_akarsu

tabikide
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

Kesinlikle X4D x530 dan 2 tane eder sanırım.

+x4

• quote:

Orjinalden alıntı: emrebilici

logitech tek geçerim amca oğlunda war mc-4500 5.1 azıcık ses aç bas kafayı yiyo baf buf ediyo

arkadaş MC-4500 den bahsetmiyor yalnız X4D gibi bir setten bahsediyor bende senin dikkatini çekerim dinlemediysen git bi dinlede öyle Logitech de.

• quote:

logitech tek geçerim amca oğlunda war mc-4500 5.1 azıcık ses aç bas kafayı yiyo baf buf ediyo

Ağzı olan konuşuyor
  • yaw iki setide bilmiyorsun bari yorum yapma.. x4d 530 dan çok daha iyi bir sistem. öyle hemen logitech diyerek yanlış bilgi verme. bilmiyorsan bile iki seti internetten bi araştırıp öyle yazın
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_akarsu -- 7 Eylül 2006; 0:33:48 >
  • quote:

yaw iki setide bilmiyorsun bari yorum yapma.. x4d 530 dan çok daha iyi bir sistem. öyle hemen logitech diyerek yanlış bilgi verme. bilmiyorsan bile iki seti internetten bi araştırıp öyle yazın
    quote:

yaa uff bunları banamı öğretiyosun o dediğin set 100 wat rms değerine sahip o değer 6 kolondan çıkıyo ts-6985 bile bi çift olmasına rağmen 80 wat rms weriyo

• quote:

Orjinalden alıntı: a®magan

quote:

Ağzı olan konuşuyor

İlla kötü konuşturacaksınız he

• kardeş burda sana bişeyler ögretme amacım yok benim. burda söz konusu olan sadece X4D mi yoksa X530 mu? sorusuna verilecek yanıtlardır. sen ise bir markanın başka kolonlarını öne sürerek çok kaliteli olduğunu söylüyosun varmı böyle bişey ya.. yazılanları dikkatli oku. adam sana logitech in hangi kolonu iyi demiyo. x530 mu iyi yoksa x4d mi iyi diyo. tabiki x4d iyi. bu forumda ilk defa ban yiyorum. ve ilk defa ban atıcam
    quote:

quote:

yaw iki setide bilmiyorsun bari yorum yapma.. x4d 530 dan çok daha iyi bir sistem. öyle hemen logitech diyerek yanlış bilgi verme. bilmiyorsan bile iki seti internetten bi araştırıp öyle yazın
    quote:

yaa uff bunları banamı öğretiyosun o dediğin set 100 wat rms değerine sahip o değer 6 kolondan çıkıyo ts-6985 bile bi çift olmasına rağmen 80 wat rms weriyo

• quote:

quote:

quote:

Ağzı olan konuşuyor

Genelde vericek cevabı olmayanlar , köşeye sıkışanlar kötü konuşur eğer sen de köşeye sıkıştıysan vericek cevabın yoksa konuşmakta özgürsün He bu arada X4D 100 Watt sesi 6 kolondan veriyo da X-530 tek kolondan mı 70 Watt veriyor Bir set daha çok ses çıkarıyor diye daha iyi olucakmış gibi bir kural yok ancak sen bunu oraya çektin ve X4D'nin 6 kolondan 100 Watt ses verdiğini söyledin ben de sana göre karşılaştırma yapıp X-530'un 6 kolondan 70 Watt ses verdiğini ve bu yüzden X4D'nin daha iyi bir set olduğunu söylüyorum hadi bakalım Ağzı olan konuşuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ağzı olan konuşuyor

Genelde vericek cevabı olmayanlar , köşeye sıkışanlar kötü konuşur eğer sen de köşeye sıkıştıysan vericek cevabın yoksa konuşmakta özgürsün He bu arada X4D 100 Watt sesi 6 kolondan veriyo da X-530 tek kolondan mı 70 Watt veriyor Bir set daha çok ses çıkarıyor diye daha iyi olucakmış gibi bir kural yok ancak sen bunu oraya çektin ve X4D'nin 6 kolondan 100 Watt ses verdiğini söyledin ben de sana göre karşılaştırma yapıp X-530'un 6 kolondan 70 Watt ses verdiğini ve bu yüzden X4D'nin daha iyi bir set olduğunu söylüyorum hadi bakalım Ağzı olan konuşuyor

kardeş microlaba kötü diyen olmadı sadece yüksek seste bass kafayı yiyor ama arkadaşa diyeceğim bence microlabdan vazgeçsin ben olsam onun yerinde microlabın 5.1 ini alıcağını aztec lansing alırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ağzı olan konuşuyor

kardeş microlaba kötü diyen olmadı sadece yüksek seste bass kafayı yiyor ama arkadaşa diyeceğim bence microlabdan vazgeçsin ben olsam onun yerinde microlabın 5.1 ini alıcağını aztec lansing alırım
    X4D'nin verdiği bassı o fiyata alınacak çoğu set veremez buna X-530 da dahildir ayrıca x-530un uydularında az da olsa tiz eksikliği vardır ama microlabın bose taklidi uydularında mid ve tiz dengesi çok güzel ayarlandığından böyle bir eksiklik yoktur ben arkadaşa kesinlikle X-530 yerine X4D öneririm

Edit:Jazz 9941 i de düşünebilirsin 240ytl civarında fiyatı ,www.mavibilgisayar.com buraya bak en son stoklarda vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 7 Eylül 2006; 13:38:04 >

• Iki setide kulanmis birisi olarak x4d bas olarak da tiz olarakda fark atar x530a

karsilasitmak bile abesle istigal

uzun zamandir foruma goremiyordum bu sure zarfi icinde bakiyorumda is cigrindan cikmis ozelikle bu topic de agzi olan konusmus

arkadaslar insanlar ciddi paralar harciyor bu verilen yorumlar dogrultusunda lutfen anlamaiginiz bilmediginiz konularda kendinizi yorum yapmak zorunda hisetmeyin.
  • Always0007 ve venom800 e katılıyorum.malzeme kalitesi işçilik ve markanın da microlab olmasını saymazsak x4d nokta........................
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.